Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Podróżnik jakiś? 

bajkopisarz

5 minut temu, danielursus3p napisał:

Że tak się wtrącę, cóż to za komediodramat wyszedł?

Wybrał ja sie na wycieczkę pod Sochaczew i pojpsuł mi sie hujdaj , zjazd na MOPa, szybka akcja i młody auto zastępcze na lawete i mi przywiózł.Szyba podmianka i w drogę na powrocie auto zastępcze również odmówiło posłuszeństwa i tylko i wyłacznie dzięki @6465 nie kwitłem na cpn do pniedziałku-całą sytuacja miała miejsce w nocy z soboty na niedzielę. Jakby było mało moich kłopotów to młodemu skończył sie viatoll w jego hujdaju- notabene takim samym jak mój.....Teraz pomyśl co wymyśliłem🤣

Opublikowano
39 minut temu, Pomorzanin1222 napisał:

Tylko ciekawe na ile mu opony w przyczepie wytrzymają bo za ciekawe nie są

Najwyżej po drodze zajrzy do zakładu wulkanizacjnego ,że wgl chce mu się jechać  toż to transport wynająć (oszczędność kilka stów milicja zaraz się zainteresuje ) 

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Zabawa by była jak w kilerze który to siara😂 

zabawa była jak w Pawłówku blachy zmieniał a psiarnia zajeżdża

1 minutę temu, 6465 napisał:

Chłop w Niedzielę specjalnie dla nas sklep z częściami otworzył. 

2 razy🤣

Przed chwilą, mf362 napisał:

Jednak są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Po silnik do Fiata kiedyś gnałem do Wałbrzycha po gierkówce, ode mnie prawie 800km. Powiedziałem, ze na 13:00 będę u gościa i byłem, mimo padającego śniegu, wróciłem na 5:00 rano i na 7:00 do pracy

Dzięki uprzejmości rodziców sprzedającego na miejscu zjadłem obiad u nich w domu i w trasę. Góra z górą się nie zejdzie, może kiedyś gościa spotkam :D

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
11 minut temu, soltys48 napisał:

bajkopisarz

Wybrał ja sie na wycieczkę pod Sochaczew i pojpsuł mi sie hujdaj , zjazd na MOPa, szybka akcja i młody auto zastępcze na lawete i mi przywiózł.Szyba podmianka i w drogę na powrocie auto zastępcze również odmówiło posłuszeństwa i tylko i wyłacznie dzięki @6465 nie kwitłem na cpn do pniedziałku-całą sytuacja miała miejsce w nocy z soboty na niedzielę. Jakby było mało moich kłopotów to młodemu skończył sie viatoll w jego hujdaju- notabene takim samym jak mój.....Teraz pomyśl co wymyśliłem🤣

Dodaj jeszcze że popsuliscie nową części Tomek musiał drugą załatwiać😋🤦‍♂️

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

i kto to mówi🤪

Hola hola piękny kawalerze, ja przestrzegam prawa :D

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Dodaj jeszcze że popsuliscie nową części Tomek musiał drugą załatwiać😋🤦‍♂️

Pisałem

Przed chwilą, danielursus3p napisał:

Hola hola piękny kawalerze, ja przestrzegam prawa :D

chyba ŁUKOWSKIEGO🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v