Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
jahooo napisał:

Ja bym wybrał Stary polski bo na pewno w razie W można go naprawić a z chinolami to różnie bywa.

gregor1284 napisał:

I taki 5.5 za 500 to z bąkiem kupisz 

Też myślałem o starym 5.5 za 500 to kupi ale bez bąka🙂 na co patrzeć przy zakupie?

Opublikowano

Szwagier kiedyś kupił na zlomie silnik ale miał tak pomieszana elekryke że poprosił żeby mu to ogarnąć, ogólnie tam jakas mieszanka była, prąd szedł na silnik, dopoero z silnika kable ma wyłącznik zrobione, ogolnie czarna magia. Stoję sobie, dumam jak to ugryźć, a Tescio przyszedł i paluchem pokazuje że to musi być tak i tak, i akurat dotknął się do dwóch faz na raz....

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Weszłam na Traktor data i wyskakóje za MF 375 wychodziły w wersji 4wd 11.2-24 a tył 16.9-28

Z tyłu nie możliwe że 28? Chyba że zależy od lat produkcji po 91 miały wysoki dach i równa podłoga w kabinie .

Opublikowano
Ursus932 napisał:

Najlepiej do 80 kucy, do 50000 

na ten areal co pisales to szukaj cos ok 120kM

Ursus932 napisał:

Chyba nie bo prawie same negatywne opinie tu słyszę 

jak bedziesz sluchal wszystkch to nigdy nie kupisz traktora

Opublikowano
29 minut temu, mf362 napisał:

Z tyłu nie możliwe że 28? Chyba że zależy od lat produkcji po 91 miały wysoki dach i równa podłoga w kabinie .

Płaska podłoga w wersji HiLine, w zwyklej wersji nizsza kabina i tunel na srodku

Opublikowano
pafnucy napisał:

jakiś rupieciowaty.

taki w sam raz dla Ursusa,

https://www.olx.pl/oferta/valtra-valmet-800-CID757-IDHQt2p.html#a9ce5c8026

napewno lepszy od ursusa czy zetora 😁😜

Grzechooo napisał:

jahooo napisał:

Ja bym wybrał Stary polski bo na pewno w razie W można go naprawić a z chinolami to różnie bywa.

gregor1284 napisał:

I taki 5.5 za 500 to z bąkiem kupisz 

Też myślałem o starym 5.5 za 500 to kupi ale bez bąka🙂 na co patrzeć przy zakupie?

a 7kw z włącznikiem nie chcesz mało używany

sladan napisał:

@Ursus932 zakup udany?

z jego ruchami to jeszcze z domu nie wyszedł 🤣 stoi z telefonem w ręku i wacha się żeby numer wybrać 😛😉

Opublikowano (edytowane)

https://www.castorama.pl/sprezarka-tlokowa-specair-hl-275-50-id-30343.html?store=0&exactc=856a21a3f808ca829d032e882a9a1e95&keyword=pla_wszystkie_smart_pm&gclid=Cj0KCQiAifz-BRDjARIsAEElyGIj4hltVGW_wIAa8GJIKw6pl4vN0mMLHhboHA9t1k0AOEuw01yp4vkaAntREALw_wcB

Witam. Co powiecie o takim kompresorze bo mam zamiar go kupić. Miałem kupić Stalneya też 50 l ale tamten o ponad stówkę droższy i myślę nad tym. Za zaoszczędzone na Stanleyu kupiłbym przewód i pistolet.

Czy Stanley rzeczywiście lepszy czy tylko za marke się płaci? Jaki przewód i pistolet najlepszy w rozsądnej cenie

Edytowane przez Gość
Opublikowano
33 minuty temu, slawek74 napisał:

napewno lepszy od ursusa czy zetora 😁😜

a czy ja mówię ze nie? całkiem zgrabny traktor.    ładniejszy niż stary Fyndt🤪

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v