Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Pany, ktoś podpowie w sprawie, o którą pytałem wcześniej? Czy takie zachowanie jest prawidłowe, że manometr pokazuje w miarę skręcania kół wartości od 0, do okolic zaznaczonych na zdjęciu, przy maksymalnym skręcie (slychac już wyjąca pompę). Nie wiem czy są różne pompy do wspomagania, tzn o różnych parametrach. Na stronie hylmetu jest, że ich pompa do wspomagania ma ciśnienie nominalne 10, a max 12. Na innych aukcjach też takie dane się przewijają.

IMG_20201219_153852240~2_copy_1058x1024.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

namiot postawisz 😁

Nie godzi się by taki okaz w foliaku stał

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, pawel885 napisał:

To nie ten sam sprzedający co wcześniej? Dziesiątki ogłoszeń z całej Polski 

Ten co kiedyś wstawiaĺem na drugi dzień był już sprzedany. I to nie był kręt, a ogłoszenie wystawił na oto Moto. Jak klikasz w przedmioty użytkownika to wyskoczy Ci 1000 ogłoszeń.

A tu nie jest okazyjne cena, tylko po prostu ludzie szału dostają na proximy.

Edytowane przez Agrest
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, jahooo napisał:

10 do 12 ale w jakich jednostkach w MPa ? trzeba zwrócić uwagę, bo 12 bar to trochę mało dla wspomagania

Tak, w MPa. Z kalkulatora i ternetowego wychodzi, że w max ma ~15MPa..

7k jakby ktoś chciał :)

Screenshot_20201219_210342.jpg

Edytowane przez daron64
Opublikowano
19 minut temu, Agrest napisał:

@PRIMO patrz , ten w Zwoleniu. Dla@Ursus932 chyba w za wysokiej cenie, ale ładny , oczywiście ze zdjęć😉

https://www.olx.pl/oferta/zetor-7340turbo-krajowy-97rok-CID757-IDHQaVK.html

Taki z niego oryginał jak ze świni astronauta. 🤨

A co myślisz o tym?

https://www.olx.pl/oferta/fendt-favorit-511c-w-oryginale-z-tuzem-1996-rok-sprowadzony-brutto-CID757-IDHy9BW.html

4 minuty temu, stempos1980 napisał:

A to jakiś handlarz czy właściciel?

Handlarz. 

Opublikowano
13 minut temu, pawel885 napisał:

jak on "kradnie " te ogłoszenia? Ma zetora z moich okolic którego sprzedawcę znam 

Jak to dobrze wytłumaczyć, oto Moto to dla olx tak jakby jeden uzytkownik-wystawca, wiec wszystkie ogłoszenia ze strony otomoto wrzucone również na olx wyświetlają się jako ogłoszenia jednego użytkownika

A 1000 ogłoszeń bo od pewnego czasu olx więcej ogłoszeń w zadanych kryteriach wyszukiwania nie pokazuje 

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

500'setka😍😍

Stoi 200 metrów ode mnie. 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v