Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, turion23 napisał:

Panowie mozecie polecic jakąś dobrą lutownice bo stara się zepsuła.Najlepiej jakiś link z allegro to bym odrazu zamówił.

https://www.olx.pl/oferta/sprezyna-do-prasy-deutz-fahr-gp-2-30-nowa-CID757-IDGMZvi.html

W tamtym roku po 33 zł placilem za taką sprężynę a teraz kogoś całkiem powaliło z ceną.

https://allegro.pl/oferta/lutownica-transformatorowa-zdz-lt-100i-moc-100w-9076333538  Ja mam taką tylko niebieską od kilku lat i bardzo dobrze się sprawuje. Nie kupuj tych toji itp bo tym się lutować nie da.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Jano7711 napisał:

Poleciłby ktoś jakiś zakład gdzie dobrze robią pompy wtryskowe? Mam w 7711 do ogarnięcia. Najlepiej lubelskie, Puławy +/- 100km

W Skrobowie dobrze robotę robi. Mi ostatnio zregenerował. Luks zrobione

Opublikowano

Jakby ktoś był chętny to mam do sprzedania parę klamotow. Opryskiwacz pilmet termit 2, plug podorywka 5, zagonowy UG 3 z dospawana 4, stara kopaczka i chyba wsio. Robię porządki w garażach bo może nowy sprzęt lada dzień się pojawi.

Opublikowano
danielursus3p napisał:

4 minuty temu, Jano7711 napisał:

Poleciłby ktoś jakiś zakład gdzie dobrze robią pompy wtryskowe? Mam w 7711 do ogarnięcia. Najlepiej lubelskie, Puławy +/- 100km

W Skrobowie dobrze robotę robi. Mi ostatnio zregenerował. Luks zrobione

Włoch ? czy jakiś inny ?

Opublikowano
28 minut temu, migacz napisał:

Jakby ktoś był chętny to mam do sprzedania parę klamotow. Opryskiwacz pilmet termit 2, plug podorywka 5, zagonowy UG 3 z dospawana 4, stara kopaczka i chyba wsio. Robię porządki w garażach bo może nowy sprzęt lada dzień się pojawi.

Gdzie to?

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Skrobów, albo u @racyl w Niedrzwicy.

ul Kraśnicka 28A, 24-220 Niedrzwica Duża

tak to prawda w niedrzwicy dobrze robią szlify, osiowania, wtryski, pompy

Opublikowano

Ja z mechaniki noga. Ale jak wyskakuje to pewnie trza rozbierać. W c330 jak wyskakiwała to się okazało że końcówka wałka była okrągła i trzeba było rozpoławiać. 

Ogólnie to chyba najlepsza wersja tych ciągników. Jako że nie wiadomo co w skrzyni trzeba robić to cena nie zachęca  według mnie.

Możecie do Bigosa zadzwonić może naprowadzi was co jest przyczyną wyskakiwania. Może jakaś pierdoła. Przecież trochę remontują.

Opublikowano (edytowane)

NIe pamiętam , Auto-szlif Bychawa (kiedyś), u mnie mają stację nazywa się to Car-Gaz II

Potrafią spieprzyć dokumentnie, a robi robotę kto popadnie, czasem chyba sprzątaczka, u mnie też zbierają pompy do roboty, kto robi, nie wiem, ale większość idzie do poprawki

Internet podaje

Ulica:

Sienkiewicza 12 Bychawa

Edytowane przez jahooo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v