Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
slawek74 napisał:

Uziu słyszałem że interesują Cię ciągniki wyższej mocy ale takie 🙆‍♂️😁🤪

chciałem ursusowi sprzedać claasa to nie chciał , wtedy może bym sobie inny sprawił 😁

Opublikowano
56 minut temu, slawek74 napisał:

zrób półtora sąznia napewno nie będzie za krótki 🤪

Dwa i pół łokcia zrobiłem i ma być git

15 minut temu, pawel885 napisał:

Ma dwie 60-tki to niech założy silnik 4P i jak mu się spodoba to z czasem przód i najlepiej na tym wyjdzie z jego wymaganiami z kosmosu 

Wiem o takim z agregatu 🤔

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Nie wiem 

A skąd mam wiedzieć czy dobrze radzicie 😉

Na którym filmie? 

Jak rozbierają 934 ale wiem czy to dwa filmy do tyłu jakoś tak

Opublikowano
1 godzinę temu, igor10246 napisał:

da 2 tyś, gdzie stoi ?

tam gdzie i wałki cambridge były , B-stok Traugutta , za taka propozycję to pewnie wyśmieją bo byle gówno cenią jak złoto , stare świdry ślimakowe z kombajnu chciałem wziąć to po 200 za szt walnął i olałem temat

Opublikowano (edytowane)

a weź wytłumacz gdzie haczyk? dość normalne ogłoszenie po za ceną. kawał ktoś komuś?

3 minuty temu, szmergiel napisał:

szkoda z usuneli. ktos by zarobil pare zlotych na jakims baranie

nie wiem czy ten zetor nie był już kilka dni temu.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

dopuki beda cielaki co wierza w takie ogloszenia doputy one beda i taka kolej rzeczy,jest popyt jest podaz.

nikomu  do glowy nie przyjdzie ciezarowki tak wystawiac bo durnia nie znajdzie.na traktor zawsze  sie trafi stadko cielakow

Opublikowano

Pierwszy raz zobaczyłem dziś program Złodzieje.

Noż k.rwa , głowa mała jacy ludzie zachłanni. 

Przekręt nigeryjski. Gość 2tyg wcześniej chodzi po ulicy i robi ankietę smogową. Ludzie dają dane i nr telefonu. Potem wysyła im certyfikowane dokumenty z Nigerii  świadczące że daleki kuzyn zmarł i zostawił 5,9mln dolarów. Jedynie trzeba uiścić opłaty manipulacyjne.  

Młoda durna zapłaciła 1500, a potem gotówką jeszcze 1000zł.

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Opublikowano

U mnie jakiś młody przyszedł robić ankietę z azbestu. Nim otworzył gębę, było "Halt, ausweis bitte" - bo psem poszczuję. Zmiękł piorunem i nogi się ugięły. Grzecznie się przedstawił w 3 sekundy, nawet identyfikator pokazał.

• Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, szmergiel napisał:

dopuki beda cielaki co wierza w takie ogloszenia doputy one beda i taka kolej rzeczy,jest popyt jest podaz.

nikomu  do glowy nie przyjdzie ciezarowki tak wystawiac bo durnia nie znajdzie.na traktor zawsze  sie trafi stadko cielakow

Nie raz powtarzałem że rolnik sam z siebie durnia robi, nikt inny już nie musi. Potem mają cała społeczność wiejską za debili.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v