Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mnie taka nie potrzeba 😁 a tu traktory dla ursusa 😉 https://www.olx.pl/oferta/zetor-18345-super-stan-CID757-IDHUQ67.html

a tak w ogóle gdzie ursus ? perelkę może jaką dorwał i testuje 🤔

https://www.olx.pl/oferta/ursus-c-395-nowy-gwarancja-95-km-od-dealera-promocja-cena-do-duzej-negocjacji-CID757-IDHSrMN.html nówki do dużej negocjiacji

Opublikowano
bratrolnika napisał:

38 minut temu, slawek74 napisał:

a tak w ogóle gdzie ursus ?

tak samo i nasz rolnik-pszczelarz-spedytor gdzieś przepadł

ano już wczoraj zauważyłem może jaką ''nudną'' kobietę wyrwał albo kac go po wizycie szwagra trzymie 🤪😀

Opublikowano
2 godziny temu, kontenovy napisał:

@Ursus932 a może fendta chcesz?

Nie wiem 

2 godziny temu, stempos1980 napisał:

@Ursus932 to tylko ursusy preferuje a inne jest be.Ale jego kasa i ci chce to sobie kupi ale każdy praktycznie dobrze mu radzi żeby też spojrzał na inne marki ale to jego sprawa

A skąd mam wiedzieć czy dobrze radzicie 😉

2 godziny temu, mf362 napisał:

Agromax na ostatnim filmie wspominał że wie gdzie są jakieś ursusa prototypy czy tam kilkanaście sztuk wyszło

Coś dla ursusa :)

Na którym filmie? 

Opublikowano
39 minut temu, slawek74 napisał:

ano już wczoraj zauważyłem może jaką ''nudną'' kobietę wyrwał albo kac go po wizycie szwagra trzymie 🤪😀

jeden dzień - nic, drugi - nic, trzeci - widzi na jedno oko ???

Opublikowano
10 minut temu, Ursus932 napisał:

Nie wiem 

A skąd mam wiedzieć czy dobrze radzicie 😉

Na którym filmie? 

Ja ci podrzucalem linki takich ciągników że ja jak bym był na twoim miejscu napewno by były rozpatrzone wszystkie za i przeciw przy każdym modelu.

I myślę że większości kto ci podrzucał oferty z ogłoszeniami to podchodził do tego z powagą.Wiadomo są i żarty też

• Like 1
Opublikowano

https://allegro.pl/listing?string=Owatrol%20polytrol&strategy=NO_FALLBACK&bmatch=cl-dict201214-ctx-fd-aut-1-5-1218&order=p

podobno dobre na wyblakłe plastiki, ktoś używał i może potwierdzić ?

Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

Pany jaki długi dyszel zrobić do przyczepki samochodowej. Krypa ma 2,5m długości 

zrób taki żeby był w sam raz.

a jaki był?

Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Dla jednej 20cm będzie akurat, a inna się zakrztusi

może nie tu montujesz? 🤔

Opublikowano
25 minut temu, gregor1284 napisał:

Pany jaki długi dyszel zrobić do przyczepki samochodowej. Krypa ma 2,5m długości 

Taki że jak przyczepkę "złamiesz" to kasta nie przyłoży ci w samochód 

1,2m powinien być dobry 

Opublikowano
3 godziny temu, kontenovy napisał:

to może ktoś inny się skusi

IMG_20201230_091531.jpg

da 2 tyś, gdzie stoi ?

1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

tego nie zarższiesz, w 3 dni 100 ha zaożesz 

27 minut temu, gregor1284 napisał:

tak żeby samochód się mógł 90* złamać, generalnie im dłuższy tym lepszy, lepiej się cofa

Opublikowano
47 minut temu, stempos1980 napisał:

Ja ci podrzucalem linki takich ciągników że ja jak bym był na twoim miejscu napewno by były rozpatrzone wszystkie za i przeciw przy każdym modelu.

I myślę że większości kto ci podrzucał oferty z ogłoszeniami to podchodził do tego z powagą.Wiadomo są i żarty też

Panie Adamie wszystko ok, tylko takie sprzęty nie interesują mnie 😉

47 minut temu, stempos1980 napisał:

Panie Adamie wszystko ok, tylko takie sprzęty nie interesują mnie 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v