Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, TheraRolnik napisał:

Pełne .... Chyba słomy co wystaje z butów 😂

Ty jaki tam polecałeś ?

Credit agricole, kobita ma w sbl to u mnie apka i strona www duzo bardziej intuicyjna.

2 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Podałem przykład że w każdej chwili gotówka może być potrzebna a karta to może być jako dodatek 

No to jedziesz do dino kupujesz fajki i wyplacasz pieniadze.

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

Co kręcę ? Jeździ samochód z firmy paszowej po całej okolicy i większość od niego kupuje ;)

widzisz u nas taką wygoda że przywiozą i ta sama cena co w sklepie 😉

a to nie ma działalności by zapisać i na koniec miesiaca podać fakturę przelewową ? kręcisz ☝️

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

Kiedyś pytałem już o to ale za dużo się nie dowiedziałem bo każdy pisał inaczej więc ....

W jakim banku polecacie założyć konto internetowe ? Żeby było jak najprostsze założenie go i obsługa 👍 

Proponuję założyć konto w takim banku w którym można wyrobić profil zaufany, naprawdę nie wiesz kiedy może się przydać. Ja mam konta w trzech bankach to tylko w jednym była taka możliwość.

Opublikowano
2 godziny temu, mf362 napisał:

C360 pójdzie z 2.4 ? Mam blisko ja obejrzeć , miała być 1.8 2.0 ale nie chce mi się daleko jeździć i transport też by pasowało ogarnąć...

Screenshot_2020-11-19-16-29-11.png

jak dobrze pamiętam to prorok też kupił 2.4 i jakoś tam ta 360 sobie radziła

Opublikowano

Dziekuję za dobre słowa. Córa Iga ma się nazywać. Syn już 3 lata. Ja przed 30(no dobrze 29 więc młody). Najbliżej to z forum mam do Ryśka @Rolnik1973 bo kilkanaście km. I wkońcu powoli wychodzę na prostą z teściem, bo już za moją pracę nie ma żadnych ale,orki po swojemu,siewy tak samo. Kto zna temat to wie co ja przechodziłem z tym człowiekiem

• Like 5
Opublikowano
5 minut temu, Belaruss820 napisał:

Dziekuję za dobre słowa. Córa Iga ma się nazywać. Syn już 3 lata. Ja przed 30(no dobrze 29 więc młody). Najbliżej to z forum mam do Ryśka @Rolnik1973 bo kilkanaście km. I wkońcu powoli wychodzę na prostą z teściem, bo już za moją pracę nie ma żadnych ale,orki po swojemu,siewy tak samo. Kto zna temat to wie co ja przechodziłem z tym człowiekiem

Koniec końców był podduszany? 

Opublikowano
9 minut temu, Belaruss820 napisał:

Dwa lata to dobra różnica wieku między dziećmi, więcej to już się razem nie pobawią

Opublikowano
jahooo napisał:

Może to jakis destrukt po spaleniu ?

Nówka sztuka to była z nakrętkami i tabliczka pod mocowaniem hamulcowego tłoka, pierwszy ładunek kukurydzy, całe szczęście że na polu to się stało z 10 metrów ruszył i kola odpadły i w środku pękła i w kawałkach jakby młotkiem trzaskał, jednym słowem porażka...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v