Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, bratrolnika napisał:

Ja w sumie też kupiłem ostatnio działkę budowlanążeby pieniadze zamrozic

a no proszę 👍

będzie więcej miejsca na nowe przyczepy.

Opublikowano

Zagaiłem rozmowę z jednym gościem. Ma 4ha ale niezdecydowany

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

1026m2, 60tys.zl

Trzeba było w zetory inwestować albo lursusy , pobawił byś się pojeździł bratu obskoczyl w polu

Potem fanatyk by się znalazl

Opublikowano
2 minuty temu, rafix255 napisał:

a w jakiej lokalizacji bo cena znosna?? a u nie gdzies byłoby ze 30 arów

Osiedle domków pod Sochaczewem

1 minutę temu, pafnucy napisał:

a no proszę 👍

będzie więcej miejsca na nowe przyczepy.

Nie bardzo, bo to w sąsiedniej wsi...

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Zagaiłem rozmowę z jednym gościem. Ma 4ha ale niezdecydowany

Pokaż dobrze że chcesz kupić to sprzeda.

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Osiedle domków pod Sochaczewem

a  no własnie a u mnie na wsi. fakt ze 3,5km do KD 92.

co o nim sadzicie?? warto do rotacyjnej, zgrabiarki, pajaka?? na teraz mam 9ha łąk i byłby fajny skrętny ., kolega naprawia sdf to nie byłoby kłopotu.

https://www.olx.pl/oferta/lamborghini-774-zadbany-egzemplarz-warto-CID757-IDFQiMV.html#6d1c6ff743

Opublikowano

Nie te czasy. Ci bufetowi już dawno sprzedali po parę tysięcy.

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

myślałem że coś tam obok🤦‍♂️

Opublikowano
Przed chwilą, danielursus3p napisał:

Musi najpierw mieszkanie w Wawie znaleźć.

Opublikowano
15 minut temu, bratrolnika napisał:

U mnie tak to wyszło, czy da się przewinac-nie wiem

Ja w sumie też kupiłem ostatnio działkę budowlanążeby pieniadze zamrozic

Domek obok mnie podzielony na pół (działka też) Mieszkaly dwie babcie, jedna zmarła, druga zmarła. Po jednej kupił jakiś facet i teraz sprzedał już kolejnemu właścicielowi. Z druga połówka ciężka sprawa bo sporo spadkobierców. Kiedyś o jakiś kultywator pytałem bo stal w krzakach, to nie było nawet rozmowy. Wszyscy tam skonfliktowani. A parę dni temu się dowiedziałem, że za 35k sprzedaja te pół domku z działką. Jakbym wiedział, to bym to kupił, dlatego nowego gościa opierniczyc pół domku, a działkę sobie zostawił. A tak d*pa. Będzie nowy sąsiad zaraz za płotem.

5 minut temu, Agrest napisał:

Też chce kupić ziemię ale nie ma. 

A u nas taki znajomy ponoć będzie sprzedawał całą ziemię ~200ha i ~6baniek

Opublikowano
Przed chwilą, danielursus3p napisał:

zapytaj konkretnie ile chce?? ja miałem tak w zniwa zeszłego roku, dowiedziałem si,e ze sprzedaje gość 3ha , pijechałem pytam: słyszałem ze Pan sprzedaje no tak ludzi pytałem ale drogo mowią, pytam ile- 55 za ha- to Pan zaczeka godzine i przyjeżdzam z zadatkiem i umową bez targowania.. finał.. zasiałem pszenicę jarą, teraz rośnie rzepak. musisz działac konkretni bo cie inni zjedza

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Musi najpierw mieszkanie w Wawie znaleźć.

To zmienia postać rzeczy. Mi by pasowalo kupić 3 ha po sąsiedzku ale właściciele się trochę za dużo naczytali af, gdzie u nas ziemia do 20 tyś/ha chcą za to mieszkanie kupić w Wawie pod wynajem to jak dla mnie to za dużo, nigdy tego nie odbiję :D

Opublikowano
1 godzinę temu, rafix255 napisał:

Powiat Kutno. Do Kutna 25km, do strefy gdzies z 19km

To tak po wuju trochę. W takiej lokalizacji to i ja mam 9 ha (kilka działek pod rząd lub co druga) z tym że bezpośrednio przy DK.

Opublikowano
2 minuty temu, rafix255 napisał:

zapytaj konkretnie ile chce?? ja miałem tak w zniwa zeszłego roku, dowiedziałem si,e ze sprzedaje gość 3ha , pijechałem pytam: słyszałem ze Pan sprzedaje no tak ludzi pytałem ale drogo mowią, pytam ile- 55 za ha- to Pan zaczeka godzine i przyjeżdzam z zadatkiem i umową bez targowania.. finał.. zasiałem pszenicę jarą, teraz rośnie rzepak. musisz działac konkretni bo cie inni zjedza

Nie z każdym tak można. W tym wypadku nachalność poskutkuje tylko wzrostem ceny. Ludziom żyje się dobrze i nie potrzebują pieniędzy

Opublikowano
15 minut temu, Strongman napisał:

Kurna ludzie tak siedzą na allegro ze nie da się czegokolwiek włączyć.

Chodzi mi o takie sprawy jaką firmę wybrać, miał ktoś z tym do czynienia.

https://allegro.pl/oferta/tablica-scianka-narzedziowa-772-mm-x-390-mm-9467076669

https://allegro.pl/oferta/tablica-scianka-narzedziowa-386-mm-x-390-mm-9502716257

szczerze to jedno i drugie wielkie g..., wszystko sie wygina. jezeli już to z wiekszymi pojemnikami szukaj

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v