Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, stempos1980 napisał:

Grabisz sobie u sołtysa 😁🤣

A skąd wiesz, to Grzesio już nie wyrabia że bananek za pomocnika i z grabiami lata?

Opublikowano

Ciężko  powiedzieć. To już jest chyba na silniku deutza.  Rozmawiałem z mechanikiem z tej firmy i oni się drapali po głowie jak to będzie w przyszłości naprawiać. Ponoć strasznie ciasno pod maską, kupa kabli i przewodów. Co by nie robić mnóstwo rozbierania.  

Musi pojeździć po placu i sprawdzić promień skrętu, choć tu koła 16 to będzie ok. Ja mam na 20cali to tragedia.

Opublikowano
5 minut temu, stempos1980 napisał:

Tylko ten silnik 2.5 litra trochę odstrasza.125 brutto mu powiedział w Rawie mazowieckiej

Bez kabiny? Ło matko🤦‍♂️A chociaż fotel pneumatyczny, licznik elektroniczny z prędkością jazdy i wom? Zaczep tylny na suwaku czy 4 bolce?  Dlaczego nie skrzynia 20+20?

Po skrzyni wnioskuję że wersja biedniejsza.

Rozumiem że nowy na program?

W tunelu to pewnie i mistral by wystarczył. A lepszy wybór to raczej goldoni, tylko chyba już go arbos przejął . Seria Star miała dobre opinie. Spalanie symboliczne duża moc i waga skręt w miejscu.

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Bez kabiny? Ło matko🤦‍♂️A chociaż fotel pneumatyczny, licznik elektroniczny z prędkością jazdy i wom? Zaczep tylny na suwaku czy 4 bolce?  Dlaczego nie skrzynia 20+20?

Po skrzyni wnioskuję że wersja biedniejsza.

Rozumiem że nowy na program?

W tunelu to pewnie i mistral by wystarczył. A lepszy wybór to raczej goldoni, tylko chyba już go arbos przejął . Seria Star miała dobre opinie. Spalanie symboliczne duża moc i waga skręt w miejscu.

Gotówka.ten by już na program chyba nie przeszedł bo norma nie ta

@Ursus932 narazie się nie zanosi na to chociaż żałuje że 4 lata temu nie kupiłem fajnego fiata 60 konnego

Opublikowano
12 minut temu, soltys48 napisał:

Zapewne wtedy gdy u Ciebie będzie coś z zachodu

Ło matko to będzie musiał długo czekać 

4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Gotówka.ten by już na program chyba nie przeszedł bo norma nie ta

@Ursus932 narazie się nie zanosi na to chociaż żałuje że 4 lata temu nie kupiłem fajnego fiata 60 konnego

To to było taki sadownik? 

@stempos1980a co taki mały tylko 60 kucy, tu polecają od 100 w zwyż 👍 takiego bier 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v