Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega dostał od szwagra taką 16 tylko czerwona,  ledwo to jechało. Robi remont całkowity wszystkiego,  zostało mu pomalować i kupić opony. Pytam go 25000starczy a on mówi że tyle to już poszło. Robi dla siebie i mówi że na częściach nie oszczędza. 

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Kolega dostał od szwagra taką 16 tylko czerwona,  ledwo to jechało. Robi remont całkowity wszystkiego,  zostało mu pomalować i kupić opony. Pytam go 25000starczy a on mówi że tyle to już poszło. Robi dla siebie i mówi że na częściach nie oszczędza. 

To robi następny Gruby remont grizzly

Opublikowano
6465 napisał:

A Po wuja będę kupował drogie wiertło jak wiercić nie umiem?  Do ręcznej wiertarki wiertło max 12. A jak potrzebuje większy otwór idę do kolegi który ma sprzęt i umiejętności. Taka usługa kosztuje mnie Bóg zapłać. 

👍 wyjeleś z ust😉😁

• Like 1
Opublikowano

Ale chłopaki pojechali - potrzebuję większy otwór, ma sprzęt, usługa kosztuje, no i wisienka-  wyjąłeś z ust...

Ech kabareciarze😁

Opublikowano
19 minut temu, 6465 napisał:

Na forum był też taki jeden co do gruza za 25tys. wsadził 40 i też miał być na lata, a w końcu co co czego i tak dalej przy nim dlubal. Taki sprzęt można poprawić, niech się toczy dalej, ale reanimowac trupa to bezsens

• Like 1
Opublikowano

On go dostał za darmo i myślę że na dobrych częściach dłużej pochodzi niż na chińskich. Poprawiają to handlarze po to żeby sporo zarobić. 

Opublikowano
13 minut temu, BusteR napisał:

Szukam jakieś dmuchawy do liści, ma służyć do obwiania kombajnu  na polu po koszeniu. Co polecacie?

Makita elektryczna , mam i całkiem dobrze se radzi  , oczywiście spalinowa jest wygodniejsza ale i o wiele droższa 

A najlepsza do tego to dobra sprężarka śrubowa 

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Co dziwić jak ja w 60 dyche włożyłem

Opublikowano

Ale się chce żeby było czym jechać w pole To pieniądze nie wszystko

Opublikowano
12 godzin temu, Ursus932 napisał:

Powtórzę jeszcze raz kupuje tanie wierce i jak trzeba to ostrze kątówką

A kto kuźwa biednemu zabroni

Ja robię tak samo, na kątówce też się.

Opublikowano
2 godziny temu, hubertb napisał:

Części jak pasują to już jest fajnie. O poprawnym doborze materiału i obróbce nie ma nawet mowy. 

Do c385 nowa os kola pośredniego do napędu pompy oleju pasowała tylko na 2 z 3 śrub.  Oczywiście oryginał ursus. Material co prawda dość twardy ale na "stołowej" wiertarce rozwiercilem z 8mm na 9mm. 

Opublikowano
3 godziny temu, 6465 napisał:

On go dostał za darmo i myślę że na dobrych częściach dłużej pochodzi niż na chińskich. Poprawiają to handlarze po to żeby sporo zarobić. 

Tomek

Kolega dostał 360 za free po teściu założył nowe buty i blachy na dzień dobry,okazało się że skrzynia nie domaga no to zrobił .....i na koniec niespodzianka pęknięty blok.

Jak dotąd koszta pod 20tysi i do tego doliczyć blok i remont silnika

2 godziny temu, BusteR napisał:

Szukam jakieś dmuchawy do liści, ma służyć do obwiania kombajnu  na polu po koszeniu. Co polecacie?

Stihl'ke mam 2 rok

@szymon09875 flaszkie zarobiłeś 👍👍👍👍👍

Opublikowano

Przemek ja cię rozumiem,  ten koleś jak go dostał to się liczył z wydatkami, rozebrał go do jednej śrubki i wymienił wszystko co było trzeba.  A i jeszcze fotel potrzebuje grammer 

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

NIedługo na te flaszki bedziesz musiał założyć własną destylarnię :D

Spokojnie

Ja mało pijący to zapasu mam tyle że pół AF tydzień by nie wytrzeźwiało

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v