Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, jacor73 napisał:

Pewnie, że się kupi po 800, tylko ile one wytrzymają normalnej eksploatacji- 2, 3 lata? Wystarczy zapiąć jednoosiówkę i zaraz wychodzi co jest warta tania opona. Teść chciał przyoszczędzić i kupił właśnie takie, jedna po trzech latach w środku się rozwarstwiła. To co tanie nigdy nie jest dobre, a to co drogie nie zawsze jest dobre. Tanie zazwyczaj wychodzi drogo.

Do c360 kupują w tej cenie nawet , 

Bo ludzia szkoda dac 1600zl za szt ..

Opublikowano

Wuja kupił najtańsze diagonalki do zetora 7711 juz chyba z 7 lat temu a ciągnik służy głównie do ciągania rozrzutnika 6t tandem. Dają radę. W orce i innych pracach uprawowych w ogole nie bierze udziału więc pod tym względem nie ocenie ale jesli chodzi o wytrzymałość pod naciskiem na zaczep to do tej pory wytrzymują 

Opublikowano
1 godzinę temu, Bartek933 napisał:

Jak jest na taśmie.Ciezko wytłumaczyć te zmiany ale są bardzo logiczne. Za 2,5to dziś bym ją kupił

Bartku jak nie boisz się podróży to w to za ok 2.5 tyś znajdę Ci w stanie idealnym.

Wiem u kogo stoi już czerwona,rocznie sadziła do 0.5ha

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

nie. wstawiłem wczoraj na olx i dwóch chętnych było jeden gdzieś daleko żeby mu wysłać A drugi 50 km i rano zabrał

tzn pompa od tej beczki 2 osiowej ? kurła może i ja wystawię 🤔 leży już chyba z 8 lat w szopie bo beczka pojechała na złom a pompe się wykręciło i zostawiło w domu
za wiele poszła ?

Edytowane przez Rolnik7343
Opublikowano

@Rolnik7343 moja była z jednoosiowej ale to bez znaczenia bo takie same są . była w bardzo dobrym stanie ,oddałem za 500 zł😏 

Opublikowano

Dziwne Ale'szwagier ma już 7 lat i śmiga w turze ,to tylko raz się bezpiecznik spalił

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v