Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, MarcinNH napisał:

Zawód YouTuber, jak by ktoś Ci mówił że źle pracujesz czy tam gnoj wyrzucasz też byś nie był zadowolony. 

Dla przykładu wczoraj oglądałem film z Frizem, ze sklepu milion obrotu miesięcznie, z yt podchodzi pod 10 mln rocznie 

Zawód 😂😂

Robienie z siebie klauna przed kamerami nazywasz zawodem🙈 proszę Cię nie ośmieszaj się bo coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu że robisz wszystko pod publikę.

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, bratrolnika napisał:

wierzysz w to???

bo pewnie będzie to tak wyglądało

Albo tak ,przyjmując że kot to kobieta któregoś z panów😎

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Siedź dalej w tej piwnicy żeby klauna z siebie nie robić. A mnie twoje poglądy nic nie interesują tak czy siak 😅 Zacofanie straszne, aktor to też nie zawód?

Opublikowano
3 godziny temu, igor10246 napisał:

a ta 40stka to po ilu remontach silnika. teoretycznie powinna pociągnąć ale jak chcesz się dowiedzieć czy na pewno to spróbuj ją z 185cm rotacyjną jak ją pociągnie to tą bez problemu. moja 55 śmigała teraz z kuhn gmd66 select i jak dla mnie to bez problemu a te na comerach mogą mieć większe opory ruchu i 40 może mieć problem 

A nawet nie wiem. Ale w sumie może być dla niej za duża bo z rotacyjną zaczęła się gotować i trochę plecak podcieka. Ogólnie to przy belarce sipmie robi.

Chciałem wiedzieć tylko czy da rade, ale jak nie da, wychodzi na to że ja będę kosił już łąki większym ciągnikiem 😀 bo teść zawsze kosił tą 40

Opublikowano

Polnohospodar ostatnio powtarza ze zaniedbal c360 ze już mu sie nie chce robic przy niej , ze nic go nie cieszy ... babę niech sobie znajdzie to smuty mu wybije z glowy i zachce mu się momentalnie wszystko.

Opublikowano
10 minut temu, Belaruss820 napisał:

A nawet nie wiem. Ale w sumie może być dla niej za duża bo z rotacyjną zaczęła się gotować i trochę plecak podcieka. Ogólnie to przy belarce sipmie robi.

Chciałem wiedzieć tylko czy da rade, ale jak nie da, wychodzi na to że ja będę kosił już łąki większym ciągnikiem 😀 bo teść zawsze kosił tą 40

zależy od areału i jaki ten większy ciągnik jest wielki bo jak ma powyżej 100 km to nie wiem czy nie lepiej wymienić chłodnicę i zrobić plecak ale jak zdrowa jest to bez problemu może być. chyba że musi być nowa to samasz samba ponoć dobra jest ( chyba 17 tyś kosztuje ) 

Opublikowano
1 minutę temu, igor10246 napisał:

zależy od areału i jaki ten większy ciągnik jest wielki bo jak ma powyżej 100 km to nie wiem czy nie lepiej wymienić chłodnicę i zrobić plecak ale jak zdrowa jest to bez problemu może być. chyba że musi być nowa to samasz samba ponoć dobra jest ( chyba 17 tyś kosztuje ) 

Zawsze mozna prędkościa nadrobić mniejszą kosiarka :D u nas gościu New Holland td5050 na dwie kosiarki (czolowa i boczna 185m chyba ) prędkości porównywalne 4 bieg c360 , jak upaly temperatura wchodzila na czerwone ale łąki ubywali szybko :D także wszystko zależy od operatora 

Opublikowano (edytowane)

Belarus 84KM albo Zetor 92KM. Nowa musi być, a ta samba to 17 netto czy brutto? Bo za jarmeta mi mówili 17700 brutto. Najwyżej zmianę zrobie. Nieduzo łąk bo jakieś 6ha i tylko dwa pokosy to koszenia nie ma zbytnio,ale szerokość się przyda żeby nie męczyć tego kilka dni jak do tej pory.

Edytowane przez Belaruss820
Dodanie tekstu
Opublikowano
8 godzin temu, soltys48 napisał:

Wiesz,ze o Tobie też tak ludzie mogą napisać?

Tylko ja nigdzie nie piszę co osiągnąłem  czy nie bawie się jutuba

8 godzin temu, czesio200 napisał:

Nawet i bez powodu.

Wiesz gdzie ja mam to co sobie o mnie ktoś myśli? 

Opublikowano
31 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Tylko ja nigdzie nie piszę co osiągnąłem  czy nie bawie się jutuba

Wiesz gdzie ja mam to co sobie o mnie ktoś myśli? 

Oni w mojej opinii tego do Ciebie nie pisali, czytaj  ze zrozumieniem 

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, slawek74 napisał:

Co na przyczepie ta co miałes wykończyłeś? 😁

A jak sprawa z obciażnikami?

zapomnij gdyby to było lely splendimo to ok ale nie polski rzemieślnik

Miałem odpisac i zapomniałem, obciążniki znikły. Były napewno zdjęte z 30 a teraz ich nie ma. Sorki za zamieszanie.

Opublikowano
9 godzin temu, MarcinNH napisał:

Mogą ale z jakiego powodu?

Chociażby z powodu posta zacytowanego niżej....

powodów znalazło by sie wiecej

5 godzin temu, MarcinNH napisał:

Siedź dalej w tej piwnicy żeby klauna z siebie nie robić. A mnie twoje poglądy nic nie interesują tak czy siak 😅 Zacofanie straszne, aktor to też nie zawód?

21 minut temu, bratrolnika napisał:

Oni w mojej opinii tego do Ciebie nie pisali, czytaj  ze zrozumieniem 

dokładnie

Opublikowano

Zawsze będzie ktoś komu się nie podoba, zrobi lepiej, wie lepiej. Nic się na to nie poradzi. Nie ma co się przejmować

Opublikowano
27 minut temu, MarcinNH napisał:

Zawsze będzie ktoś komu się nie podoba, zrobi lepiej, wie lepiej. Nic się na to nie poradzi. Nie ma co się przejmować

Dlatego czasem lepiej się nie odezwać nie skomentować mieć spokój.

Opublikowano

Ludzie dzielą się na takich, którzy zasługują na szacunek i takich, którzy go wymagają...więc, nie każdego. 

27 minut temu, soltys48 napisał:

dlatego tzreba każdego szanować

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v