Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Paulina1985 napisał:

Emilce trochę inny typ faceta potrzebny...

jakby jej ha więcej wpadło z tego tytułu to by źle nie było, ktoś tu kiedyś pisał że ślub to układ biznesowy i taki biznes to tylko z Andrzejem bo bliżej nikogo samotnego w jej wieku ,z hektarami i zamiłowaniem do tego to nie ma , swoją drogą Emilia wiekiem podobno zbliżona do dziewczyny @extrabyka to ten przecież mógłby tam się koło niej zakręcić

@Paulina1985a to że potrzebny inny to może i masz rację ale wiesz jak jest , kto chce lubi i daje radę realizować się w rolnictwie (szczególnie hodowli) to raczej tego nie zostawi by robić to gdzie indziej i w inny sposób,  ktoś spoza "branży" lub ktoś kto z niej odszedł raczej nie będzie się w to pchać ponownie ,a dla niej to ktoś musiałby być naprawdę zakochany po uszy i bardzo zdeterminowany by chcieć przewrócić swoje życie do góry nogami ,zrezygnować z tego co dotychczas robił, nauczyć się tak tak samo dobrze tego co ona robi ,z takim samym podejściem traktować zwierzęta i przyzwyczaić się do warunków ,realiów i niedogodności występujących z racji tego kierunku działalności rolniczej

może gdyby dużo wcześniej a najlepiej od samego początku istnienia takiego gospodarstwa było o nim głośno w mediach to pewnie byłoby już po problemie a na razie co najwyżej można to podzielać opinie ekspertów 

13 minut temu, KarolTD90 napisał:

Wódka którą się piję po dokonaniu zakupu

w pokaniewie był litkup chyba ale o to samo chyba chodzi

Opublikowano

no no @kontenov masz rację. Andrzej może jakby troche w siebie zainwestował to i byłby do przełknięcia 🤔🤔🤔  chyba mu się przytyło troszku 😏

Opublikowano

jak przyjdzie starość i samotność to zaakceptuje go takiego jakim jest 

Opublikowano

Ale ma głowę na karku i nie jest odpychająca jak Anżej...😑 Ja tam piekna nie jestem, ale uważam, że Emilka jest naprawdę do życia. Jak ktoś szuka seksbomby ze wsi to do remizy na dyskotekę.😂

Opublikowano

laczki?? no niech kupi i zasłoni nimi ząbki 😁 

Nie ma co drążyć tematu 😁 Andrzej jest pracowity i lubi to co robi, oby znalazł jakąś milośc co mu tam pomoże żeby Gieniu nie przepił wszystkiego😆

Opublikowano
Dnia 11.06.2020 o 11:06, bratrolnika napisał:

Tylko pytanie kto tą zbiórkę założył. Żeby się nie okazało że pieniądze zbiorą a Andrzej dalej będzie widłami siano woził

może tak jak z tą zbiórką na traktor dla jarka ogarka https://zrzutka.pl/rkwzw2 co i tak przecież musiał tą 60kę za swoje (youtube'owe) kupic 

Opublikowano

A nikt sprzedaży byków w Pokaniewie nie komentuje ??? 🤔 dużo znajomych tu?? 😁😁😁😁

Opublikowano
1 minutę temu, Paulina1985 napisał:

Nie ma co drążyć tematu

to akurat sam program nakręca i jego scenariusz

a co do pokaniewa to ostatni klient pewnie udawany i po wyłączeniu kamer byka z powrotem do Tomka poprowadzili

Opublikowano

Może głupie pytanie, bo nie oglądam. Kim jest ten chłopaczek u Emilki, syn? 

Opublikowano
43 minuty temu, artur125 napisał:

Andzeja się czepiacie, a przecież Emilka też miss podlasia nie jest😜

może i nią nie jest ale jak na to co robi i jak bardzo ją to czasem męczy to wciąż potrafi wyglądać uroczo

z resztą jak ją widziałem to mało jej brakowało do najbrzydszych kandydatek do tego tytułu z przedostatnich wyborów , na co dzień tego po niej nie widać ale chyba w dobry moment trafiłem by zauważyć że potrafi wyglądać dużo lepiej niż w rzeczywistości 

Opublikowano
artur125 napisał:

Andzeja się czepiacie, a przecież Emilka też miss podlasia nie jest😜

nie jest, ale nadrabia charakterem i pogodnym nastawieniem do życia i ludzi. Andrzej z tego co widzę i słyszałem, to dobry człowiek i co ważne: szczery.

Opublikowano
Paulina1985 napisał:

A nikt sprzedaży byków w Pokaniewie nie komentuje ??? 🤔 dużo znajomych tu?? 😁😁😁😁

kiedyś skomentowałem to mnie niektórzy mało nie zjedli więc wolę zostawić dla siebie to co myślę. 😉

Andpol napisał:

Andrzejowi zęby wstawić to lepiej b.wyglądał?

napisałem "szczery", nie "szczerbaty" 😀

Opublikowano
Paulina1985 napisał:

no no @kontenov masz rację. Andrzej może jakby troche w siebie zainwestował to i byłby do przełknięcia 🤔🤔🤔  chyba mu się przytyło troszku 😏

spójż na Gienia jak chodzi o tusze znajoma kiedyś powiedziała ,,genów nie wysrasz'' 😀😉

Paulina1985 napisał:

wszystkich znam osobiście dwaj nawet kuzyni mojej żony 😁 jak kiedyś ulgnęłem lawetą ratowali mnie ten co mówił postawił niedawno ładną obore na 150szt pozatym siostry teść też tam ,,celebryte'' kupił 😀

Opublikowano (edytowane)

@radekz200 zakochany nie jestem a "antykwariat" jest nie dla mnie i z resztą ktoś kto nie radził sobie ze swoim gospodarstwem hodowlą i jej problemami , zniechęcił się do tej roboty raczej nie jest dla niej do niczego potrzebny , po prostu bardzo mi  imponuje tym ze udaje jej się to ciągnąć z zadowalającym skutkiem ,widać jak jest pomysł i punkt zaczepienia by opłacalnie prowadzić gospodarstwo to dużo można osiągnąć.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
6 godzin temu, kontenov napisał:

@radekz200 zakochany nie jestem a "antykwariat" jest nie dla mnie i z resztą ktoś kto nie radził sobie ze swoim gospodarstwem hodowlą i jej problemami , zniechęcił się do tej roboty raczej nie jest dla niej do niczego potrzebny , po prostu bardzo mi  imponuje tym ze udaje jej się to ciągnąć z zadowalającym skutkiem ,widać jak jest pomysł i punkt zaczepienia by opłacalnie prowadzić gospodarstwo to dużo można osiągnąć.

Pomysł ma to prawda, jakoś to ciągnie fakt. Czy osiagneła dużo  to nie widać po gospodarstwie za wiele, nowego nic nie ma więc raczej wszystko po rodzicach ma.🤔