Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
slawek74 napisał:

Bercik92 napisał: To przez te siano... 😏 myślisz że obaj z anżejem w głowie mają 🤔😜

Też. Ale bardziej mi chodzi o to że krowa mu złamała rękę bo zamiast dobrego siana dostaje do jedzenia ten gnoj..

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, bergman31 napisał:

@slawek74 Kamila to nie jego krewna, bo nawet nie wiedział kim jest najsłynniejsza Kamila w Polsce.

Serio nie oglądam tego programu wiec nie wiem kim ona jest. Tak samo jak większość Polaków nie wie kim jest Andrzej.

Ty jesteś bardzo aktywny w tym temacie, szczególnie jeśli chodzi o Andrzeja.

Ja? Wmawiaj sobie to dalej. Popatrz kto tu linki wrzuca z kolejnymi wydarzeniami z jego życia i plotkami czy newsami. Na pewno nie ja. Są tu bardziej wierniejsi fani. CO to najpierw coś wrzucą a potem się sami nad tym wytrząsają.

Ja pi...dolę, 716 stron tematu a tylko jeden forumowicz broni Andrzeja🤣

Ale gdzie ja go bronię? Pisze gdzieś, że to dobry gospodarz czy coś? Wg ciebie zwrócenie komuś uwagi, żeby się nie nabijał z czyjegoś wypadku przy pracy to obrona? Ja bym powiedział, że raczej krytyka wyśmiewającego.

12 godzin temu, slawek74 napisał:

wiedział wiedział tylko głupa rżnie 😁🤭

myślisz że obaj z anżejem w głowie mają 🤔😜

A ty się znowu bierzesz za wycieczki osobiste? Co już nie pamiętasz jak ci @ogarek pocisnął z małymi stopami i jak ogon podkuliłeś? Aż musieli moda wołać ci na pomoc. Chyba lepiej wiem co piszę. Jak ci piszę, że nie wiem kim jest jakaś Kamila to ty i tak wiesz lepiej czy wiem czy nie wiem. A to się nadaje do specjalisty. takiego od głowy.

12 godzin temu, Pafnucy napisał:

e tam nie wiedział. tak udaje

I następny co wie lepiej. Śmiech na sali. W sumie mam wesoły poranek z wami. Ale nie wiem czy do końca z waszego nieszczęścia wypada mi się śmiać.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
15 godzin temu, hubertuss napisał:

Chyba kpisz sobie i jesteś kolejnym, który próbuje wmawiać wszystkim dookoła własne urojenia. Żyj w tej błogiej fantazji dalej. Jak nie widzisz kto się tu tym interesuje to trudno. Nie mam zamiaru cię przekonywać bo i po co.

To że ktoś ma własne zdanie na temat Andrzeja to są urojenia według Ciebie ? Gdyby nikt tego programu nie komentował i oglądał to spadł by po pierwszej serii z ramówki a tak widownia utrzymuje się na poziomie 1 mln widzów generując b. dobry wynik dla stacji. Druga sprawa. Nie wiem jak na Facebooku ale w komentarzach na portalach krytyka Andrzeja dotyczy jego zachowania, powiedzmy lenistwa i głównie stosunku do ojca, którym się wysługuje. To jest ta zazdrość czy urojenia o których piszesz ?

15 godzin temu, kris91 napisał:

Ale Andrzeja byk nie zaatakował, tylko krowa 🤷‍♂️ Mnie bardziej zastanawia, czy do Andrzeja trafiło do głowy co by było, gdyby to schorowany ledwo chodzący Gienek był, czy raczej nic nie dotarło 🤔

Eugeniusz ze względu na wiek i czynności ruchowe powinien zostać odsunięty od hodowli zanim dojdzie do tragedii. Jedna szalejąca sztuka potrafi pociągnąć za sobą resztę i gdzie w tej klitce u Andrzeja można uciec aby nie zostać stratowanym. Druga sprawa, hodowla w jednego ma sens dopóki jest się zdrowym i na chodzie a wystarczy uraz czy choroba i nie ma kto koło tego chodzić.

2 godziny temu, hubertuss napisał:

Serio nie oglądam tego programu wiec nie wiem kim ona jest. Tak samo jak większość Polaków nie wie kim jest Andrzej.

Tez nie oglądałem RSŻ ale przeglądając portale co chwile można przeczytać Kamila to, Kamila tamto, podobnie jest ze Stanisławem i Elą czy jak jej tam.

https://www.pomponik.pl/plotki/news-rolnik-szuka-zony-w-tvp-ukryli-to-o-kamili-adam-wyjawil-sens,nId,5721823

https://www.pomponik.pl/plotki/news-rolnik-szuka-zony-stanislaw-dolal-oliwy-do-ognia-podsycil-se,nId,5719404

• Like 2
Opublikowano

Ja takich portali nie przeglądam. Dopiero tutaj wczoraj dowiedziałem się o jaki program chodzi. A jak wygląda Kamila i kim jest i co robi mnie nie interesuje. I dalej nic nie wiem. Tak samo jest z rolnikami. Już ze dwa czy trzy docinki obejrzałem może w połowie a jeden chyba wcale.  Natomiast tutaj widzę, że gdy się tylko na ich temat coś pojawi w necie to od razu linki lecą.

Opublikowano (edytowane)

No iii? 

Mają ludzie ochotę, to sie wypowiadają. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał:

Jak Ty nie możesz wiedzieć kim jest Kamila z RSŻ, jak program z jej udziałem ogląda ponad 3 miliony Polaków. Ona jest najbardziej znaną uczestniczką z wszystkich 8 edycji programu.

Popatrz kto tu linki wrzuca z kolejnymi wydarzeniami z jego życia i plotkami czy newsami. Na pewno nie ja. Są tu bardziej wierniejsi fani. CO to najpierw coś wrzucą a potem się sami nad tym wytrząsają.

Ty jednak jesteś czujny i każdą krytykę skierowaną przeciwko zachowaniu Andrzeja, natychmiast wyłapujesz.

Opublikowano

Ale gdzie ja go bronię? Pisze gdzieś, że to dobry gospodarz czy coś? Wg ciebie zwrócenie komuś uwagi, żeby się nie nabijał z czyjegoś wypadku przy pracy to obrona? Ja bym powiedział, że raczej krytyka wyśmiewającego.

To co teraz napisałeś, jest formą obrony Andrzeja, bo wyśmiewasz autora komentarza w celu odwrócenia uwagi od sedna tematu, jakim jest jeden z bohaterów Rolnicy Podlasie.

Opublikowano (edytowane)

Nie w celu odwrócenia uwagi a ośmieszenia komentującego. On ośmiesza Andrzeja ja ośmieszam jego. Co nie wolno? Przy czym ja nie wyśmiewam się jak ktoś tu np wrzuci foto, że jakiś wypadek się stał, że coś się spaliło, zepsuło. A ten ośmieszany przeze mnie a i owszem nie ma takich skrupułów. Chęć dokopania Andrzejowi jest silniejsza niż zwykła przyzwoitość. Sam nie raz śmieje się jak oglądał jak Andrzej sobie nie radzi z tym czy tamtym. Ale śmiech ma też swoje granice i nie śmieję się z sytuacji/ kogoś bo go krowa staranowała.

A gdzie się ktoś śmieje to było już cytowane i pokazane.

Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał:

Tak ponad 3 miliony ogląda a jest prawie 38 milionów. To chyba coś mówi nie.

W telewizji jest tylko parę programów rozrywkowych z udziałem rolników a Ty znasz tylko uczestników Rolnicy Podlasie? Wierzyć mi się w to nie chce🤣

Opublikowano (edytowane)

No tak i teraz będziesz mi na siłę wmawiał kogo znam a kogo nie znam. Człowieku ty normalny jesteś? Wierz sobie w co chcesz. Nie znam innych  programów o rolnikach. A tych oglądam tylko dlatego, że z Podlasia. A Tomek i Monika z moich stron. Monika nawet z mojego miasta pochodzi. Był jeszcze koleś od alpak tez nie daleko i ci ze Śledzianowa co im niby belarka się paliła i z osp przyjechali. Dlatego to oglądam. Inne programy o rolnikach mnie nie interesują a tym bardziej jak szukają żony.

Opublikowano
35 minut temu, hubertuss napisał:

Ja takich portali nie przeglądam. Dopiero tutaj wczoraj dowiedziałem się o jaki program chodzi. A jak wygląda Kamila i kim jest i co robi mnie nie interesuje. I dalej nic nie wiem. Tak samo jest z rolnikami. Już ze dwa czy trzy docinki obejrzałem może w połowie a jeden chyba wcale.  Natomiast tutaj widzę, że gdy się tylko na ich temat coś pojawi w necie to od razu linki lecą.

A to wystarczy tyko Interię od góry do dołu przejrzeć, nie trzeba daleko szukać. Oprócz informacji politycznych czy gospodarczych są też lżejsze. Nawiasem mówiąc nowa oprawa Interii mnie bardzo denerwuje. Portal stracił przejrzystość.

19 minut temu, hubertuss napisał:

Tak ponad 3 miliony ogląda a jest prawie 38 milionów. To chyba coś mówi nie.

To tak jak z disco polo. Nikt nie słucha  a każdy zna :).

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał:

Nie w celu odwrócenia uwagi a ośmieszenia komentującego. On ośmiesza Andrzeja ja ośmieszam jego. Co nie wolno? 

Czyli nie jesteś lepszy od komentującego, wręcz jesteś gorszy, bo ośmieszasz kogoś, kto krytykuje Andrzeja, bo Ci wolno. 

Opublikowano (edytowane)

Komuś wolno krytykować Andrzeja mi wolno krytykować jego. A on i tak ma lepiej bo się może bronić.

@dsbh w tym co piszesz nie ma logiki. Ja nie przeglądam portali by szukać info o jakiejś Kamili. Nawet teraz. Bo mnie to nie interesuje. Zrozum ja nie żyję w świecie lektury pomponików co je pod linkowałeś tak jak ty.

Opublikowano
11 minut temu, hubertuss napisał:

No tak i teraz będziesz mi na siłę wmawiał kogo znam a kogo nie znam. Człowieku ty normalny jesteś? Wierz sobie w co chcesz. Nie znam innych  programów o rolnikach. A tych oglądam tylko dlatego, że z Podlasia. A Tomek i Monika z moich stron. Monika nawet z mojego miasta pochodzi. Był jeszcze koleś od alpak tez nie daleko i ci ze Śledzianowa co im niby belarka się paliła i z osp przyjechali. Dlatego to oglądam. Inne programy o rolnikach mnie nie interesują a tym bardziej jak szukają żony.

Kamil z RSŻ 8 mieszka na Podlasiu, Adam Kraśko z RSŻ1 też jest z Podlasia i jeszcze paru uczestników programu tam mieszka. Jakim cudem znasz program, który ogląda 1 mln. widzów a nie znasz programu, który ogląda ponad 3 mln widzów i jest on emitowany od 8 lat? Nawet w Tym temacie, były wzmianki o Rolnik szuka żony. 

6 minut temu, hubertuss napisał:

Komuś wolno krytykować Andrzeja mi wolno krytykować jego. A on i tak ma lepiej bo się może bronić.

Tym komentarzem przyznałeś się do tego, że bronisz Andrzeja. Andrzej nie może się tu bronić na forum, więc Ty będziesz krytykował i ośmieszał wszystkich, którzy cokolwiek złego lub niestosownego napiszą na Jego temat.

• Haha 1
Opublikowano

Ale ty jesteś upierdliwy. Co ty mi chcesz wmówić? Dobrze się czujesz? Wmawiaj sobie dalej co chcesz do czego się przyznalem do czego nie. Ktoś poczyta to się pośmieje. Normalnie to co wypisujesz to śmiech na sali. Muszę znać uczestników rolnik szuka żony i koniec i kropka bo jakiś koleś z forum tak twierdzi i już.

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, hubertuss napisał:

Muszę znać uczestników rolnik szuka żony i koniec i kropka bo jakiś koleś z forum tak twierdzi i już.

Nie musisz ale powinieneś znać😋

Ja nie interesuję się sportem ale Lewandowskiego i Małysza znam, z reklam ale jednak znam😋

Jak Monika Cieślik pochodzi z Twojego miasta, to Ty mieszkasz w Siemiatyczach🤔

W przyszłym roku wybieram się do Plutycz. Zabrać Cię ze sobą po drodze, czy sam dojedziesz?

Edytowane przez bergman31
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, bergman31 napisał:

Lewandowskiego i Małysza

To jest chyba jednak trochę inny rząd wielkości 

Sa różne inne programy, np. Masterchef, czy jakieś inne Warsaw Shore, ilu jesteś w stanie ich uczestników wymienić z pamięci??? 

Ja żadnego

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
43 minuty temu, hubertuss napisał:

@dsbh w tym co piszesz nie ma logiki. Ja nie przeglądam portali by szukać info o jakiejś Kamili. Nawet teraz. Bo mnie to nie interesuje. Zrozum ja nie żyję w świecie lektury pomponików co je pod linkowałeś tak jak ty.

Polecam lżejszą lekturę zamiast tylko polityki bo szkoda życia na nią. 

• Like 1
Opublikowano
45 minut temu, Pafnucy napisał:

Taaa? To udowodnij że nie znasz... 😁

Nie dziękuje. Trola karmić nie mam zamiaru. Przecież on i tak wie lepiej.

19 minut temu, bratrolnika napisał:

To jest chyba jednak trochę inny rząd wielkości 

Sa różne inne programy, np. Masterchef, czy jakieś inne Warsaw Shore, ilu jesteś w stanie ich uczestników wymienić z pamięci??? 

Ja żadnego

Uważaj bo zaraz zacznie ci wpierać, że na pewno musisz ich znać bo na pewno oglądasz. Bo on wie.