Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

8 ale i 12 kiedyś bywało. Zrobione kapuste podsypuję to i nie bardzo zwracam uwagę na pisownie. 

Opublikowano
15 minut temu, marcin19071980 napisał:

Też zaczynałem od dwóch. Czas leci kiedy to było. Powodzenia w hodowli. 

To drogie hobby. Kupiłem klacz bryczek chomato siodło bo zaczynam od zera i 20tys poszło ale było warto sobie pojeździć teraz. 

Opublikowano

Ja mam typowo ziemniaczano warzywne gospodarstwo konie są tyko dlatego że jakiś czas temu nabyłem niedaleko gospodarstwo i w jego skład wchodzi 2,8 użytku zielonego którego nie da się zaorać glina z piachem i do tego podmokła. Odłogiem nie zostawię i tak się zaczęło. Nie zmniejszam ani nie zwiększam normalna rotacja same klacze więc jak się oźrebi to roczniaki sprzedaje. 

Opublikowano (edytowane)

4 godziny temu, Ursus932 napisał:

O tej pierwszej beli to już wszędzie piszą , to wydarzenie może przyćmić pierwszy lot w kosmos :ph34r:https://bialystok.se.pl/rolnicy-podlasie-andrzej-z-plutycz-zrobil-swoja-pierwsza-bele-wrazenia-sa-bardzo-dobre-wideo-aa-xqYy-W5KK-qh7K.html

Jest jeszcze gorzej ,to wydarzenie przyćmiło pierwszy lot na Marsa którego jeszcze nie było

Edytowane przez witejus
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, kasia0122 napisał:

Szkoda ,😤

No nie wiem jakby Ci tak powiedział,    :PTy uciekoj nicym kobra, bo wypuszczom z portek ogra.   xD

Edytowane przez deSilva
Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

Jest jeszcze gorzej ,to wydarzenie przyćmiło pierwszy lot na Marsa którego jeszcze nie było

Niedługo będą relacje w Faktach po Faktach o postępach Jędrzeja w zbieraniu siana. Kto wie może i TV Trwam.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, kasia0122 napisał:

Widziałam już w życiu co nie co więc uciekać nie będę 😘a po za tym to z roku robakami to na ryby chłopcy 😘😘😘

Spokojnie panna z tymi robakami bo z i z małą ciasną też różnie może być.   :P

Mówi żona do męża:
-Wiesz.. śniło mi się dzisiaj wiadro pełne penisów.
-To pewnie mój był największy? - pyta mąż.
-Nie... twój był na samym dnie, taki malutki - odpowiada żona.
Na drugi dzień mąż mówi do żony:
-Wiesz, dzisiaj śniło mi się dzisiaj wiadro pełne cipek.
-To pewnie moja była na samym dnie taka malutka? - pyta żona
-Nie... w twojej stało wiadro

Edytowane przez deSilva
Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Jak śmiesz tego rozbójnika robakiem nazywać?! 😠

Spokojnie nie widziałam nie oceniam 😄 tego rozbójnika jak go nazywasz 😘😘😘A dużo już ten rozbójnik ma psocił? 

26 minut temu, deSilva napisał:

Spokojnie panna z tymi robakami bo z i z małą ciasną też różnie może być.   :P

Mówi żona do męża:
-Wiesz.. śniło mi się dzisiaj wiadro pełne penisów.
-To pewnie mój był największy? - pyta mąż.
-Nie... twój był na samym dnie, taki malutki - odpowiada żona.
Na drugi dzień mąż mówi do żony:
-Wiesz, dzisiaj śniło mi się dzisiaj wiadro pełne cipek.
-To pewnie moja była na samym dnie taka malutka? - pyta żona
-Nie... w twojej stało wiadro

Było też z kajakiem o mostem. Znasz 

Idą dwie prostytutki przez most, nagle jednej zachciało się siku i postanowiła wysikać przez barierkę do rzeki. Tak więc siada, sika i po chwili zaczyna się śmiać.
- Z czego się śmiejesz? - pyta druga.
- Chyba nasikałam komuś na kajak.
- To nie kajak głupia to odbicie twojej kokochy

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, kasia0122 napisał:

Spokojnie nie widziałam nie oceniam 😄 tego rozbójnika jak go nazywasz 😘😘😘A dużo już ten rozbójnik ma psocił? 

Było też z kajakiem o mostem. Znasz 

Idą dwie prostytutki przez most, nagle jednej zachciało się siku i postanowiła wysikać przez barierkę do rzeki. Tak więc siada, sika i po chwili zaczyna się śmiać.
- Z czego się śmiejesz? - pyta druga.
- Chyba nasikałam komuś na kajak.
- To nie kajak głupia to odbicie twojej kokochy

A to znacie?

Facet miał 3 przyjaciółki. Wszystkie były piękne. Jedną z nich miał poślubić ale nie widział której. Przyjaciel doradził mu żeby dał każdej po 1000 zł i na tej podstawie co zrobi z pieniędzmi ocenił która będzie lepszą żoną. 

Pierwsza zaprosiła go na mecz jego ulubionej drużyny i przygotowała kolację dodatkowo zaopatrując całą lodówkę w zapas piwa.

Druga wykupiła wycieczkę dla dwojga 

Trzecia zainwestowała pieniądze i w krótkim czasie podwoiła posiadaną gotówkę.

Facet długo myślał którą wybrać. Ostatecznie oświadczył się tej z najwiekszymi cyckami.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 13.07.2021 o 10:33, hubertuss napisał:

Oczywiście, że Andrzej nie jest zaradny życiowo. Wystarczy wziąć Tomka. On też brał kredyty i ma. A Andrzej z Gienkiem tak sobie robią by na życie starczyło. Jak to u nas mówią ani za nimi ani przed nimi. On nie to, że jest totalnym leniem. Bo leń siedział by pod sklepem za forsę z opieki. On coś tam robi. Ale nie umie tego wszystkiego ogarnąć. A to, że czasem pogoni Gienka. Gienek jako alkoholik też nie jest dla niego słodki. Tylko tego nikt nie widzi bo w tv nie pokazują. Mamy obraz jednej strony, że Andrzej Gienka nie szanuje.

@hubertussTu jednoznacznie  twierdziłeś ze Gienek źle traktuje Andrzeja  i że tego nikt nie widzi

Dnia 13.07.2021 o 11:33, hubertuss napisał:

No co ty oczu i uszu nie masz? Nie widzisz nie słyszysz? Ile razy Andrzej prosił by alkoholu nie przywozić? Ile raz w tv było widać jak Gienek pije albo jest wcięty? Jakich ty chcesz dowodów? By potwierdził to na piśmie czy jak? Gienek ma tak zwany problem z alkoholem i to widać. W przeciwieństwie do innych bzdur, które nazywasz poglądami a które tu zmyślaliście i których nie widać.

Bzdury, zmyślanie i rzeczy których nie widać, interesujący zestaw określeń, zwłaszcza w kontekście poprzedniego cytatu, ale co tam, ważne że ty wiesz

Dnia 13.07.2021 o 13:14, hubertuss napisał:

Ale nasi też se mogli ten kapitał zapewnić. W bankach nigdy nie brakowało kasy na kredyty. Ale to nie o to chodzi. Morał tej historii jest taki, że nasi wszystkie rozumy pozjadali i skazali Niemca na klęskę. Bo oni wiedzą lepiej. A wyszło, że nie wiedzieli.,

A gdzie ja piszę, że Andrzej Gienka źle traktuje? To, że któryś na któregoś w nerwach krzyknie to jeszcze nie złe traktowanie. Możesz to nazwać brakiem szacunku. Ale tłumaczyłem dlaczego może tak być. Gienek za kołnierz nie wylewa. I sami to pisaliście. Sami pisaliście, że turyści przywożą alkohol i może się wykończyć. A teraz chcecie na to dowodów ode mnie, że Gienek nadużywa alkoholu choć sami to pisaliście. To jest hipokryzja. Po raz kolejny wmawiasz sobie coś, czego nie napisałem. I z tym co sobie wmówiłeś próbujesz dyskutować. Ty rozumiesz w ogóle język polski? Bo widzę, że nie. Próbujesz tutaj tylko bić pianę. Bo znowu czegoś nie rozumiesz.

I jeszcze piszesz, że wpadam we własne sidła. Człowieku ty tu za każdym swoim wpisem wpadasz we własne sidła. Bo pokazujesz tylko, że mowy ojczystej nie rozumiesz i się kompromitujesz. Gdzie ja napisałem, że Andrzej źle traktuje Gienka?

Sprawa tyczyła się traktowania Andrzeja przez Gienka, a ty nawet nie wiesz coś pisał i chciałeś wcisnąć odwrotną sytuację do której w żaden sposób nie nawiązywałem.

Dnia 13.07.2021 o 13:32, hubertuss napisał:

A co ty uważasz, że jak ktoś nadużywa alkoholu to jest słodki dla rodziny w sensie dobry? Uważasz, że rodzina czuje się z nim świetnie? Miałem na mysi to, ze jeśli w domu ktoś nadużywa alkoholu to jest dla tej rodziny uciążliwy, mają z nim problemy i są nerwy. Serio tego nie pojmujesz? Jedno wynika z drugiego. Jeszcze nie widziałem, żeby jakaś rodzina cieszyła się z alkoholika i móiła,że to dla nich prawdziwa słodycz. Jak byś się czuł jak byś tłumaczył ojcu, żeby nie pił a on by dalej to robił? Nie wkurzał byś się?

Tu zamiast dowodu  takowego traktowania pojechałeś jakimiś tam ogólnikami, co kogo obchodzi jakaś   tam rodzina skoro było wyraźnie o Gienku i Andrzeju.

Mam nadzieję, żeś w końcu zrozumiał o czym była mowa i przestaniesz sie ośmieszać bardziej niż ostatnio.

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano

Tylko cycki wam w głowie☺️ ja mam myślę  że takie akurat do rączki 😘😘

1 minutę temu, Pigmei napisał:

@hubertussTu jednoznacznie  twierdziłeś ze Gienek źle traktuje Andrzeja  i że tego nikt nie widzi  TV.

Bzdury, zmyślanie i rzeczy których nie widać, interesujący zestaw określeń, zwłaszcza w kontekście poprzedniego cytatu, ale co tam, ważne że ty wiesz

Sprawa tyczyła się traktowania Andrzeja przez Gienka, a ty nawet nie wiesz coś pisał i chciałeś wcisnąć odwrotną sytuację do której w żaden sposób nie nawiązywałem.

Tu zamiast dowodu  takowego traktowania pojechałeś jakimiś tam ogólnikami, co kogo obchodzi jakaś   tam rodzina skoro było wyraźnie o Gienku i Andrzeju.

Mam nadzieję, żeś w końcu zrozumiał o czym była mowa i przestaniesz sie ośmieszać bardziej niż ostatnio.

O kurde zaczyna się 😤😤🤭

Opublikowano
1 minutę temu, kasia0122 napisał:

Tylko cycki wam w głowie☺️

o wypraszam sobie. wcale nie tylko! tyłek też bardzo ważny jest! :ph34r:

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Jako znawca powiem tyle, pokaz, to powiem Ci czy masz rację

Jaki znawca ? A co nadal doisz krowy ręcznie 😄😄😄 Pokazywałam jak byłam mała teraz się wstydzę 😘😘😘

5 minut temu, pafnucy napisał:

o wypraszam sobie. wcale nie tylko! tyłek też bardzo ważny jest! :ph34r:

U chłopców też😋

Opublikowano
11 minut temu, bratrolnika napisał:

Jako znawca powiem tyle, pokaz, to powiem Ci czy masz rację

Kto cię bracie mianował znawca ? Powiem krótko nie przekonam się nie uwierzę 😘😘