Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, pafnucy napisał:

bez urazy dla szanownej mamy.

rence opadjom. może kiedyś będziesz dorosły. kto wie.

Ty już może i dorosły ale rozumowanie dalej dzieciaka.

8 godzin temu, Pigmei napisał:

Cofnij się do strony 564, i czytaj do następnej

Weź mi zacytuj o co ci konkretnie chodzi. A nie, ze mam coś czytać. Zacytuj konkret a ja się odniosę. Tak jak ja ci zacytowałem konkret i pokazałem, ze pisałeś coś czego się wypierałeś. Dawaj konkrety a nie bicie piany.

8 godzin temu, slawek74 napisał:

pokaż choć jednego... .amroczesz non stop jak potłucziny co ty bierzesz ?

Nic nie zrozumiałeś o co chodziło ze wszystkimi. Więc po co mam pokazywać.

czytać umiesz to naucz się jeszcze rozumieć ... słabo ci to wychodzi

Ty mi każesz się uczyć rozumieć. Skoro wyżej dałeś przykład, że sam mało co rozumiesz z tymi wszystkimi.

to profesurowi argumenty z d... się skończyły 🤔🤪

Po prostu uznałem, że już starczy karmienia troli na noc.

8 godzin temu, pafnucy napisał:

jak się daje do ignorowanych? bo już sił mi brak by choć odrobinę trafić do neigo, a czytać aż przykro.

Ty mnie do ignorowanych? Przecież ty trol jesteś ty beze mnie nie wytrzymasz. Mało to razy po kilku dniach przerwy sam mnie zaczepiałeś?

tego nie wiem ale wiem że mu ktoś tą pokrzywę w majty kiedyś włoży bo upierdliwy 🤪😁

I znowu ta pokrzywa? Co dzieciństwo się przypomina? Niestety widać po tobie skutki tegobwychowania.

Opublikowano

do niczego to ignorowanie.

w telefonie nie widzę twórczości trola, a na kopie tylko powiadomienia jak cytuje nie przychodzą.

Opublikowano

A mój jak najbardziej. Niemal bez obsługowe stworzenie. 8sztuk. 

Opublikowano

To nawet zagładę nuklearna by przeżyło. U nas ta klaczka wredna małpa była, ale tylko ja nad nią panowałem. Jak już kupiliśmy to się okazało że u poprzedników jak wypuścili to każdy gdzie mógł uciekał 😂

Opublikowano

Moje są na gwizdnięcie. Kwestia wychowania od małego. 

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

To nawet zagładę nuklearna by przeżyło. U nas ta klaczka wredna małpa była, ale tylko ja nad nią panowałem. Jak już kupiliśmy to się okazało że u poprzedników jak wypuścili to każdy gdzie mógł uciekał 😂

Gregory a ile ty masz lat? Może nauczył byś mnie panować nad końmi 🤗

2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Moje są na gwizdnięcie. Kwestia wychowania od małego. 

Albo ty Marcin 😄

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

O tej pierwszej beli to już wszędzie piszą , to wydarzenie może przyćmić pierwszy lot w kosmos :ph34r:https://bialystok.se.pl/rolnicy-podlasie-andrzej-z-plutycz-zrobil-swoja-pierwsza-bele-wrazenia-sa-bardzo-dobre-wideo-aa-xqYy-W5KK-qh7K.html

A zobaczysz jaka będzie sensacja jak se pierwszy raz za rucha.  :P Może nawet na żywo TV będzie nadawać i bez reklam.   :P

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, kasia0122 napisał:

Albo ty Marcin 😄

Ja nad koniem panuje😀

Edytowane przez Gość
Opublikowano
4 minuty temu, kasia0122 napisał:

Albo ty Marcin 😄

27, ja na nauczyciela się nie nadaję. Zaraz by mnie pozbawili prawa do wykonywania zawodu 🙊

• Haha 1
Opublikowano

Poza lampami w stajni to nic. Jakoś u mnie tego za wiele nie ma. 

Opublikowano

Masakra, ja tylko współczuje  tym biednym sąsiadom.

Opublikowano (edytowane)

Też zaczynałem od dwóch. Czas leci kiedy to było. Powodzenia w hodowli. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
39 minut temu, gregor1284 napisał:

27, ja na nauczyciela się nie nadaję. Zaraz by mnie pozbawili prawa do wykonywania zawodu 🙊

Szkoda ,😤

1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

Też zaczynałem od dwóch. Czas leci kiedy to było. Powodzenia w chodowli. 

A ile masz teraz?Edytuj wyraz hodowli bo ci się dostanie zaraz 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v