Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, kasia0122 napisał:

Wątpię no to który taki będzie odważny i się wymieni mesengerem.. 

A co to takiego 🤔 ?

13 minut temu, kasia0122 napisał:

Tak myślałam siedzisz tu całe dnie i trolujesz zamiast wsiąść się do pracy🤗 kiedy nie zajrzę to muszę czytać te twoje marudzenie gorszy jak Andrzej 

Katiusza piszemy wziąć a nie wziąść.

Jak ktoś tu zajrzy o Rolnikach se poczytać to się zdziwi :).

Opublikowano
57 minut temu, kasia0122 napisał:

200km to ja robię motorkiem na jednym kole przez weekend 🤗

cie nie stać na dwa?      może zrzutka?

Opublikowano

dej na lubelski??

2 minuty temu, Bananek napisał:

pewno jawa 350

ale TS?😍

7 minut temu, kasia0122 napisał:

Czarny🤗

WSK? 👍

Opublikowano
27 minut temu, witejus napisał:

A tam,magister dyplomowany nie takie farmazony tu pisał i przeżyliśmy

Właśnie narzekał, że jemu się zwraca uwagę na błędy a innym nie, pomimo tego że inni też je robią. Także skargi i zażalenia trzeba do niego kierować 😛.

Ale wydaje mi się, że robię to w sposób kulturalny :).

22 minuty temu, kasia0122 napisał:

Są tu tematy o koniach? Bardzo mi się podobają takie jak mają w serialu. Chciałaby sobie poczytać  o nich,może poproszę tatusia to mi kupi🤗

Katia a Ty chciałaś komika czy konika :ph34r: ?

A wracając do tematu.

Opublikowano
Dnia 13.07.2021 o 20:08, pafnucy napisał:

@hubertuss dlaczego jak pada pytanie na które wprost odpowiedzieć nie potrafisz, to znikasz, i wyciągasz jakieś dyrdymały z wcześniej?

napisz proszę co dziś zrobiłeś i dlaczego nieróbstwo Anżeja ci pasuje?

powiadasz że nie tylko fizycznie (bo głupie chłopy nie wiedzą)

ile dziś zarobiłeś psychicznie??

Bo zadajesz głupie pytania. I trola takiego jak ty nie karmi się dopowiadając mu. Pytasz mój wiek i inne durnoty. A jak coś o sobie napiszę to się trole zlatują. Jak @Pigmei chciał by mu udowodnić coś czego niby nie pisał. To mu to raz dwa zrobiłem. A tobie nie mam zamiaru dopowiadać.

Tyle raz pisałem, że byś pokazał mi ty czy inni gdzie pisze, że nieróbstwo Andrzejami pasuje. Ale ty dalej jak to trol zmyślasz coś po swojemu i chcesz bym ci odpowiadał na durne tezy, które tu zmyślasz, że mi coś pasuje. Jak to trol, który by mieć zajęcie sam zmyśla, ze ktoś coś napisał i sam się z tym co zmyślił kłóci i żąda wyjaśnień., Sam zmyślasz to sam se odpowiadaj trolu.

Opublikowano (edytowane)

nic nie udowodniłeś, a tylko znalazłeś post w którym napisałem że znalazł powód do  zbiórki  a nie że ogłasza zbiórkę

Teraz oficjalnie chce kasy na remont domu

Edytowane przez Pigmei
  • Like 2
Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał:

Bo zadajesz głupie pytania. I trola takiego jak ty nie karmi się dopowiadając mu. Pytasz mój wiek i inne durnoty. A jak coś o sobie napiszę to się trole zlatują. Jak @Pigmei chciał by mu udowodnić coś czego niby nie pisał. To mu to raz dwa zrobiłem. A tobie nie mam zamiaru dopowiadać.

Tyle raz pisałem, że byś pokazał mi ty czy inni gdzie pisze, że nieróbstwo Andrzejami pasuje. Ale ty dalej jak to trol zmyślasz coś po swojemu i chcesz bym ci odpowiadał na durne tezy, które tu zmyślasz, że mi coś pasuje. Jak to trol, który by mieć zajęcie sam zmyśla, ze ktoś coś napisał i sam się z tym co zmyślił kłóci i żąda wyjaśnień., Sam zmyślasz to sam se odpowiadaj trolu.

tylko czemu z Ciebie się tu śmieją? no czemu? świat się pomylił???

Opublikowano
23 godziny temu, dsbh napisał:

Zawsze byłem słaby z matematyki 🤣.

Ścierałem się z nim w innym temacie i tam podchodziłem do tego na luzie, po prostu ma swoje zdanie. Ale w tym bije rekordy, jego zdanie musi być górą, dlatego omijam z nim rozmowy, Nudno tak jedno i to samo pisać przez kilka stron.

Skoro ty nie umiesz udowodnić swojej racji gdy jej nie masz. To co ja ci poradzę. Możesz jedynie się żalić. Że ktoś nie chce przyjąć do wiadomości twoich rewelacji i bajek.

23 godziny temu, Pigmei napisał:

I ma tyle czasu wolnego by wszystkim odpisywać, normalnie podziwiam  :D

Popatrzcie na swój czas. Mojego nie liczcie.

23 godziny temu, pafnucy napisał:

to szczyl który pracą się nie para. dlatego tak zachwycony Anżejem /.

Oj wszystko bym oddał aby być szczylem tylko z tym doświadczeniem co mam. A o pracy już ci napisałem. No i pokaż mi trolu gdzie zachwycam się nieróbstwem Andrzeja. Bo dalej zmyślasz i kłamiesz.

4 godziny temu, Pigmei napisał:

Hubciu, miałeś  jednak rację, oni nie tylko chcą maszyn ale  i samych pieniędzy. Ciekawe kiedy  jeszcze ta obora za milion "powstanie":ph34r:

A niech sobie zbierają na co chcą.

4 godziny temu, deSilva napisał:

Mówiłem że są cwańsi nisz się komuś mogło wydawać,  :D   teoria Hubcia legła w gruzach.   :P

Kasiu, proszę mi tu nie robić scen i nie montować takich teorii.   :P 

Jaka teoria? Po prostu robią kolejną zbiórkę

3 godziny temu, slawek74 napisał:

ciekawe czy ci co dają jak by się dowiedzieli że 3/4 ma iść na podatki byli by tacy hojni 🤪🙉😁

Jeden dureń napisze a drugi dureń powtórzy. Piszesz o mnie profesur a sam nie masz zielonego pojęcia o niczym może poza tymi krowami. Oni nigdy nie zapłacą 75% podatku. Po pierwsze nikt nigdy nie udowodni ile jest w puszce. A po drugie jak już będą mieli ten dom zrobiony. To powiedzą dla US, że forsę mają z gospodarki. A , że US nie udowodni im jakie są plony bonie ma obowiązku rachunkowości. To  nic nie zapłacą. Z puszki mogą na odczepnego jak ktoś pisał wykazywać do 4,5 tys i będą się śmiać. Trzeba ci jednak było do szkoły chodzić.

9 minut temu, Pigmei napisał:

nic nie udowodniłeś, a tylko znalazłeś post w którym napisałem że znalazł powód do  zbiórki  a nie że ogłasza zbiórkę

Teraz oficjalnie chce kasy na remont domu

Możesz sobie powtarzać, że nie udowodniłem. Może lepiej się poczujesz. Ale obaj wiemy jak było. Chciałeś i ci zacytowałem, że pisałeś, że chcą zbiórki.

5 minut temu, pafnucy napisał:

tylko czemu z Ciebie się tu śmieją? no czemu? świat się pomylił???

Śmieją się i z ciebie. Tylko może mniej by nie być posądzanym o wyśmiewanie się ze słabszych.

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

Skoro ty nie umiesz udowodnić swojej racji gdy jej nie masz. To co ja ci poradzę. Możesz jedynie się żalić. Że ktoś nie chce przyjąć do wiadomości twoich rewelacji i bajek.

Popatrzcie na swój czas. Mojego nie liczcie.

Oj wszystko bym oddał aby być szczylem tylko z tym doświadczeniem co mam. A o pracy już ci napisałem. No i pokaż mi trolu gdzie zachwycam się nieróbstwem Andrzeja. Bo dalej zmyślasz i kłamiesz.

A niech sobie zbierają na co chcą.

Jaka teoria? Po prostu robią kolejną zbiórkę

Jeden dureń napisze a drugi dureń powtórzy. Piszesz o mnie profesur a sam nie masz zielonego pojęcia o niczym może poza tymi krowami. Oni nigdy nie zapłacą 75% podatku. Po pierwsze nikt nigdy nie udowodni ile jest w puszce. A po drugie jak już będą mieli ten dom zrobiony. To powiedzą dla US, że forsę mają z gospodarki. A , że US nie udowodni im jakie są plony bonie ma obowiązku rachunkowości. To  nic nie zapłacą. Z puszki mogą na odczepnego jak ktoś pisał wykazywać do 4,5 tys i będą się śmiać. Trzeba ci jednak było do szkoły chodzić.

Możesz sobie powtarzać, że nie udowodniłem. Może lepiej się poczujesz. Ale obaj wiemy jak było. Chciałeś i ci zacytowałem, że pisałeś, że chcą zbiórki.

Śmieją się i z ciebie. Tylko może mniej by nie być posądzanym o wyśmiewanie się ze słabszych.

chłopie , opamiętaj się . tu już wszyscy cię poznali i mają dość . skoro taki mądry jesteś to czemu to tak?

Opublikowano

Ty jak zwykle wiesz najlepiej a inni tylko wiele sobie wmawiają, wiemy jak jest i wiemy ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Tak przez ostatni tydzień mam więcej wolego czasu niż zwykle, raz że sporo pada i za wiele nie idzie robić na gospodarstwie. Dwa co było do zrobienia to zrobione jest, teraz się czeka aby ze żniwami ruszyć,, to jest tak prosta sprawa że każdy, albo  prawie każdy to pojmie.

Opublikowano

zacznij czytać, a nie tylko się kłócić. miłego wieczoru.

3 minuty temu, hubertuss napisał:

I znowu wszyscy. jacy wszyscy?

Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał:

Skąd wiesz że się żalę ? Wysuwam swoją teorię, że tak może być a jak jest inaczej to się przyznaje do błędu bo mam tą odwagę. Na tym polega dyskusja. Na szczęście nie jestem nieomylny i bardzo dobrze. Ludzi którzy znają się na wszystkim należy omijać.

Opublikowano

bo to ktoś, do kogo nic nie dociera. to się nazywa chyba narcyzm.

Opublikowano (edytowane)

Ale ja nigdzie nie piszę, ze się znam na wszystkim. Ale dlaczego mam bez żadnego zastrzeżenia przyjąć to co ty napiszesz. Skoro się z tobą w innym temacie nie zgodziłem to widać miałem podstawy. A ty tu się teraz żalisz i o tym piszesz czy jak?

6 minut temu, Pigmei napisał:

Ty jak zwykle wiesz najlepiej a inni tylko wiele sobie wmawiają, wiemy jak jest i wiemy ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Wiem najlepiej przynajmniej to co ci wczoraj udowodniłem. Ty sam nie wiesz co piszesz a ja wiem i ci pokazałem wczoraj. To do kogo ta pretensja, że wiem najlepiej? Nie ma co się żalić trzeba wiedzieć co się pisze.

3 minuty temu, pafnucy napisał:

bo to ktoś, do kogo nic nie dociera. to się nazywa chyba narcyzm.

Niestety nie znasz znaczenia słowa narcyzm. Poszukaj w Internecie. Pytanie czy potrafisz? Bo gdybyś potrafił to byś to zrobił i nie pokazywał, że nie wiesz. Widzisz jak to jest. Nie znasz znaczenia słów. Piszesz bzdury. Ja ci to pokazuje. A ty teraz będziesz skakał, że ja wszystko wiem najlepiej.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Ja ci też udowodniłem problemy czytaniem,  w odniesieniu traktowania Andrzeja przez Gienka, i tam swojego zdania jakoś nie udowodniłeś i cos tam porównywać zavząłeś do swoich okolic czy osób przez ciebie znanych. Tu szło o konkretne osoby,

Opublikowano (edytowane)

Ty cały czas udowadniasz że strasznie pusty jesteś. nawet jednego argumentu nie przyjąłeś. aż tak nieomylny jesteś... czy tak głupi? zastanów się nad sobą dzieciaku. internet to nie całe życie . wyjdz (jak to sie pisze?) i otwórz się na świat, bo już pierdolca dostałeś przy tym laptopie .

4 minuty temu, hubertuss napisał:

Ale ja nigdzie nie piszę, ze się znam na wszystkim. Ale dlaczego mam bez żadnego zastrzeżenia przyjąć to co ty napiszesz. Skoro się z tobą w innym temacie nie zgodziłem to widać miałem podstawy. A ty tu się teraz żalisz i o tym piszesz czy jak?

Wiem najlepiej przynajmniej to co ci wczoraj udowodniłem. Ty sam nie wiesz co piszesz a ja wiem i ci pokazałem wczoraj. To do kogo ta pretensja, że wiem najlepiej? Nie ma co się żalić trzeba wiedzieć co się pisze.

Edytowane przez pafnucy