Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro ci przeszkadza, że ludzie piszą w temacie i piszesz, że lepiej żeby następnego odcinka nie było. To na takiego jak on wyglądasz. A przecież nikt nie każe na siłę nikomu tu wchodzić i pisać i czytać.

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Dzięki

nie za ma co :D

2 minuty temu, hubertuss napisał:

że ludzie piszą w temacie

tu nie o ludzi chodzi....

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, hubertuss napisał:

No przecież pisałem, że wiesz lepiej. A teraz co mam ci zdjęcia rodziny pokazać? Widzisz dalej nie wiesz czy jestem kawalerem czy nie a już teorie dorabiasz. Oczywiście ad persona bo jak by inaczej. Ty i tobie podobni  za wszelką cenę próbujecie komuś ubliżyć, nawymyślać. Bo nie macie argumentów merytorycznych to chociaż w ten sposób musicie dowalić. Nie znasz mnie. Ale wiesz, że jestem kawalerem. Ktoś wie, że jestem na garnuszku rodziców i tym podobne historie. I dorabiacie do tego teorie. Ale to mnie nie rusza. Widzę po ludziach, którzy tak próbują, że to wyraz ich słabości bo dyskutować fair po prostu nie umieją.

My już z tobą wyczerpaliśmy wszelkie argumenty merytoryczne, do ciebie nic nie dociera i dlatego zapytałem o twój stan matrymonialny, czy aby nie starokawalerski, bo jeśli tak, to ja jestem w stanie zrozumieć twój tok myślenia, uzasadniać już nie muszę bo zrobiłem to wyżej. :P

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, deSilva napisał:

My już z tobą wyczerpaliśmy wszelkie argumenty merytoryczne, do ciebie nic nie dociera i dlatego zapytałem o twój stan matrymonialny, czy aby nie starokawalerski, bo jeśli tak, to ja jestem w stanie zrozumieć twój tok myślenia, uzasadniać już nie muszę bo zrobiłem to wyżej. :P

Jakie argumenty? To, że coś napiszesz to nie znaczy, że to argument. Z drugiej strony ja mogę napisać, że moje argumenty nie docierają do ciebie więc jesteś kawalerem czy kim tam chcesz i to twój stan usprawiedliwia. I co to za dyskusja? To są te wszelkie argumenty?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

Jakie argumenty? To, że coś napiszesz to nie znaczy, że to argument. Z drugiej strony ja mogę napisać, że moje argumenty nie docierają do ciebie więc jesteś kawalerem czy kim tam chcesz i to twój stan usprawiedliwia. I co to za dyskusja? To są te wszelkie argumenty?

Żeby to tylko ze mną, to mógłbym pomyśleć że ze mną coś nie tak, ale z tobą nikt się nie zgadza, więc zrozumiesz że to ty coś nie ten teges, czy masz nas wszystkich za durni?

Opublikowano

Jak tam dyskusja się rozwija doszliście do consensusu bo mnie nie było parę dni :D

Opublikowano
Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

Predzej Gienio Snieżynke na kwaterę zaprosi🤠

A to ta grubsza czarniawa? 

4 minuty temu, dsbh napisał:

@akooo, @pafnucy właśnie rozwalił system :D.

Belarka już wyjaśniona? :D

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v