Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Nic nie mylę. Jak ktoś komentuje, że np u Andrzeja jest błoto to nie mam nic do tego. Bo każdy widzi jak jest w tv. Ale jak ktoś nazywa go jołopem to chyba już nie jest komentarz. Tylko opluwanie. I za to takie osoby za dawnych czasów dostały by wakacje. I bym się już z nimi tu nie spotkał. To miałem na myśli. I to powtarzam już nie wiem który raz. Ty tego nie rozumiesz i potem masz pretensje, że pisze to samo. Co ja zrobię jak do ciebie nie dociera?

Dalsza treść twoje wypowiedzi to już jakieś twoje urojenia na które nie masz żadnych dowodów i których komentował nie będę. Bo to bajki.

Jołop to nie opluwanie? Zaręczam ci, że kiedyś za to były by wakacje. Jak możesz wyrażać niechęć do kogoś kogo nie znasz? Jakie są te znane powody dla których wyrażasz do kogoś niechęć? Ja rozumiem skomentować to czy tamto co widzisz w tv ale wyrażać do kogoś niechęć? Ty rozumiesz co piszesz? Przecież ty słowami, że wyrażasz do kogoś niechęć wystawiasz świadectwo sobie nie mi. Bardzo złe świadectwo.

O tych prawie wszystkich i tylko mnie to daruj sobie. Bo tu co chwila pojawiają się osoby z innym zdaniem niż ty. I tobie podobna grupka hejterów postaci z serialu. Ja tu nikomu nic nie wciskam. Komentuje jedynie wasze czasami zresztą chamskie wypowiedzi.

Tak tak odpowiedz na post @witejus Ale może miej odwagę i rozwiń kogo się tyczyła? Miej na tyle odwagę by pisać prosto do kogoś a nie opluwać za plecami. Serio uważasz, że jak będziesz pisał, że popełniasz błędy i dalej robił to samo co robisz to cię to jakoś usprawiedliwia?

Kto egoista ja czy @pafnucy? O coś zdaje się apelowałeś i co. Dalej wyzywasz? To co tu wyprawiasz to najdelikatniej hipokryzja. Apelujesz a potem robisz to o co apelowałeś by nie robić. A najgorsze jest to, że nawet tego nie rozumiesz i nie widzisz.

Za jakimi plecami🙆‍♂️ 

Co Ci się chyba pierdzieli w bani od tego ciągłego pisania , bo ja ani słowa o błędach nie wspomniałem 🤷‍♂️ 

Egoista to jest wyzywanie 🤔, panie magister to słowo nie jest obraźliwe ! 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, hubertuss napisał:

Nic nie mylę. Jak ktoś komentuje, że np u Andrzeja jest błoto to nie mam nic do tego. Bo każdy widzi jak jest w tv. Ale jak ktoś nazywa go jołopem to chyba już nie jest komentarz. Tylko opluwanie. I za to takie osoby za dawnych czasów dostały by wakacje. I bym się już z nimi tu nie spotkał. To miałem na myśli. I to powtarzam już nie wiem który raz. Ty tego nie rozumiesz i potem masz pretensje, że pisze to samo. Co ja zrobię jak do ciebie nie dociera?

Dalsza treść twoje wypowiedzi to już jakieś twoje urojenia na które nie masz żadnych dowodów i których komentował nie będę. Bo to bajki.

Jołop to nie opluwanie? Zaręczam ci, że kiedyś za to były by wakacje. Jak możesz wyrażać niechęć do kogoś kogo nie znasz? Jakie są te znane powody dla których wyrażasz do kogoś niechęć? Ja rozumiem skomentować to czy tamto co widzisz w tv ale wyrażać do kogoś niechęć? Ty rozumiesz co piszesz? Przecież ty słowami, że wyrażasz do kogoś niechęć wystawiasz świadectwo sobie nie mi. Bardzo złe świadectwo.

O tych prawie wszystkich i tylko mnie to daruj sobie. Bo tu co chwila pojawiają się osoby z innym zdaniem niż ty. I tobie podobna grupka hejterów postaci z serialu. Ja tu nikomu nic nie wciskam. Komentuje jedynie wasze czasami zresztą chamskie wypowiedzi.

Tak tak odpowiedz na post @witejus Ale może miej odwagę i rozwiń kogo się tyczyła? Miej na tyle odwagę by pisać prosto do kogoś a nie opluwać za plecami. Serio uważasz, że jak będziesz pisał, że popełniasz błędy i dalej robił to samo co robisz to cię to jakoś usprawiedliwia?

Kto egoista ja czy @pafnucy? O coś zdaje się apelowałeś i co. Dalej wyzywasz? To co tu wyprawiasz to najdelikatniej hipokryzja. Apelujesz a potem robisz to o co apelowałeś by nie robić. A najgorsze jest to, że nawet tego nie rozumiesz i nie widzisz.

Chlopie Ty jesteś niezły🙆‍♂️ Czytaj co piszesz... przecież tu wszyscy komentowali to co widzieli w serialu tv ,, i to  czy tamto" mamy wolny kraj a zachowujesz się jak Kaczor ktorego tak...🤔 ,,opluwasz"? Ale obaj byście rządzili  jak w Korei🙆‍♂️

Nikt nie będzie się do Ciebie dostosowywał bo coś  Ci się nie podoba. To że  Ty kogoś uwielbiasz nie znaczy że  ktoś  inny musi  to robić. 

Wyzywania nie popieram, ale bluźnierstw tu wielkich też nie było w kierunku ludzi których tak bronisz więc robisz z igły widły. Jest takie powiedzenie ,, Jak go widzą tak go piszą " 

Jakie swiadectwo sobie wystawiasz wyzywajac tu od hejterów użytkowników AgroFoto? 

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Pół polski się z pisu śmieje, a Niemcy to już całkiem 😂

Ja częsti też, ale nie udaję obrońcy wybranych. 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, deSilva napisał:

A ja ci zaręczam żebyś niczego mi nie zaręczał za co byłyby wakacje,    xD   jakbyś nazwał tak któregoś z użytkowników, to zapewne byłyby wakacje, ale temat jest o jakiś "aktorach teatru powszechnego", równie dobrze mógł to być temat o filmie "Przeminęło z wiatrem" i guzik kogoś obchodzą aktorzy, człowieku ty w polityce opluwałeś demokratyczne władze RP jakie by nie były, mi też się nie wszystko podoba, ale jakieś granice muszą być i to jakoś ci  nie przeszkadzało, a przejmujesz się aktorami z jakiegoś filmu, chyba wiedzieli na co się piszą, że nie będą same komplementy tylko.

Hibernuss, ty widzę widzisz to czego inni nie widzą, co chwilę pojawia się ktoś z innym zdaniem niż moje, aś mnie kur*a rozbawił do łez.  xD  xD  xD

Naprawdę tak tęsknisz za starymi czasami  :P  za takie opluwanie rządu za starych czasów to ty by ujechał już dawno dalieko, łoj dalieko.   xD I też byśmy się nie spotkali.   xD

Jacy aktorzy? Ty wiesz kto to jest aktor? Oni nie sa żadnymi aktorami. Ale skoro nie rozumiesz znaczenia słowa aktor to co dla ciebie za różnica.

Jak ja niby opluwałem te demokratyczne władze? Wyzywałem ich od jołopów? Wyzywałem tak Morawieckiego czy Dudę? Jeśli Dworczyk był na tyle głupi, ze dał se się włamać na skrzynkę to nazwałem go gamoniem. W dodatku na prywatnej skrzynce miał rządowe dokumenty. To co on zrobił to jest szczyt głupoty. Od takich ludzi jak on powinno się wymagać więcej bo on dbać ma o nasz wspólny kraj. A Andrzej do władzy się nie pcha. Weź mi zacytuj z tematu o polityce gdzie tak opluwam rząd. Wyzywam od jołopów czy Kaczyńskiego od konusów czy co tam chcesz jeszcze.

Widzisz nawet mój nic przekręcasz. Nie wiem co ci ma to dać ale mnie takie niskie chwyty nie ruszają. A za opluwanie rządu gdy ktoś nie opluwał to nigdy tu nie karali więc daj se spokój z bajkami.

1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Za jakimi plecami🙆‍♂️ 

Co Ci się chyba pierdzieli w bani od tego ciągłego pisania , bo ja ani słowa o błędach nie wspomniałem 🤷‍♂️ 

Egoista to jest wyzywanie 🤔, panie magister to słowo nie jest obraźliwe ! 

Piszesz do kogoś komentarze o kimś innym na dodatek nic wspólnego nie mające z prawdą. A jedynie swoje wymysły.

Jeśli wg twojego pojęcia kultury egoista to nie jest słowo obraźliwe. To cóż współczuję tak niskiej kultury osobistej. Bo dla normalnego człowieka to słowo jest obraxliwe.

1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

Chlopie Ty jesteś niezły🙆‍♂️ Czytaj co piszesz... przecież tu wszyscy komentowali to co widzieli w serialu tv ,, i to  czy tamto" mamy wolny kraj a zachowujesz się jak Kaczor ktorego tak...🤔 ,,opluwasz"? Ale obaj byście rządzili  jak w Korei🙆‍♂️

Nikt nie będzie się do Ciebie dostosowywał bo coś  Ci się nie podoba. To że  Ty kogoś uwielbiasz nie znaczy że  ktoś  inny musi  to robić. 

Wyzywania nie popieram, ale bluźnierstw tu wielkich też nie było w kierunku ludzi których tak bronisz więc robisz z igły widły. Jest takie powiedzenie ,, Jak go widzą tak go piszą " 

Jakie swiadectwo sobie wystawiasz wyzywajac tu od hejterów użytkowników AgroFoto? 

Ja czytam co pisze ty nie koniecznie to rozumiesz. Jedno to komentować to co widzisz w serialu a drugie to nazywać kogoś od tak jołopem. Na podobnej zasadzie mógł bym widząc to co piszecie was tu tak nazywać a jednak tego nie robię.

Ja nikomu nie karzę się do mnie dostosowywać. To właśnie dowodzi, że nie rozumiesz co czytasz. Ja po prostu komentuje wasze wpisy. A wy się nie możecie z tym pogodzić i piszecie jakieś bajki.

Ja tu nikogo nie bronię. Nie bronię bohaterów serialu. Jedynie krytykuję chamskie wobec nich wypowiedzi.. Niczym nie uzasadnione. Nie nazywam wszystkich na AF hejterami. Ale jeśli ktoś pisze o kimś jołop to jest hejterem. Tak samo hejterem jest ten co pisze, że może wyrażać niechęć do kogoś. Jak nie wierzysz to doucz się co znaczy słowo hejter.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, hubertuss napisał:

Jacy aktorzy? Ty wiesz kto to jest aktor? Oni nie sa żadnymi aktorami. Ale skoro nie rozumiesz znaczenia słowa aktor to co dla ciebie za różnica.

Jak ja niby opluwałem te demokratyczne władze? Wyzywałem ich od jołopów? Wyzywałem tak Morawieckiego czy Dudę? Jeśli Dworczyk był na tyle głupi, ze dał se się włamać na skrzynkę to nazwałem go gamoniem. W dodatku na prywatnej skrzynce miał rządowe dokumenty. To co on zrobił to jest szczyt głupoty. Weź mi zacytuj z tematu o polityce gdzie tak opluwam rząd. 

Widzisz nawet mój nic przekręcasz. Nie wiem co ci ma to dać ale mnie takie niskie chwyty nie ruszają. A za opluwanie rządu gdy ktoś nie opluwał to nigdy tu nie karali więc daj se spokój z bajkami.

Masz rację twój nic przekręcam, bo nick to wiem jaki masz.   :P Jeżeli jest reżyser to są i aktorzy, nie wiesz tego? to cienko z tobą    :P  Po co szukać , teraz właśnie opluwasz pana Dworczyka, wiesz w ogóle co piszesz z włamywaniem na skrzynkę prawdziwych hakerów? widzę że nie, bo byś nie pieprzył takich głupot, dał się włamać.   xD  I ty masz maturę?   xD Jak nie opluwał to nie karali, ale ty opluwasz nie tylko rząd ale partię rządzącą, a ta która rządziła, zwłaszcza w początkowym stadium i przy współpracy związku sowieckiego w tej sytuacji zrobiłaby z takim hubertusikiem to co napisałem ci wcześniej, i to ty nie opowiadaj bajek i zejdź stąd z polityki, bo tobie coś na bąknąć o polityce to aż kwiczysz z radości .  :P

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

@deSilvaWiesz dobrze, że chodziło o nick. Więc nie wykręcaj się. Po prostu tak chcesz pokazać swoja pogardę dla mnie. Ale mnie to nie rusza.

Co do Dworczyka to wszystko jest jasne. Dlaczego wyciekają tylko dokumenty z jego skrzynki? Dlaczego wyciekają treści rządowe? Dlaczego na prywatnej skrzynce miał materiały rządowe? WP powiedziała wyraźnie, że na skrzynkę się zalogowano. Czego ty jeszcze nie rozumiesz? Myślisz, że był jakiś zmasowany atak i jednego Dworczyka dokumenty pokazują a reszta co? Pewnie, że dał se się włamać na skrzynkę. Dostał jakiegoś e maila odpowiedział lub zdradził komuś hasło i tyle. A może trzymanie przez niego materiałów wybuchowych w piwnicy zamieszkałego bloku było mądre?

4 minuty temu, witejus napisał:

😋a za tego byka będziesz ukarany🤪

Teraz już nie. Ale ty będziesz miał następnego na kolejne 10 stron. By mi przypominać. Przy okazji robiąc je samemu. Aż się boję pomyśleć ile błędów byś zrobił pisząc 20 zdań. Jeśli w jednym robisz minimum dwa.

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

Przy okazji robiąc je samemu.

po mimo całonocnego wertowania moich postów nie znalazłeś 1 (słownie jednego) błędu ortograficznego ,zamiast tego pieprzysz o przecinkach z de... wziętych których sam nie wiesz gdzie użyć i z czyjego posta wziąłeś ten mój rzekomy błąd🤣

7 minut temu, hubertuss napisał:

Jeśli w jednym robisz minimum dwa.

😋🤪cytuj i podkreśl

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, witejus napisał:

po mimo całonocnego wertowania moich postów nie znalazłeś 1 (słownie jednego) błędu ortograficznego ,zamiast tego pieprzysz o przecinkach z de... wziętych których sam nie wiesz gdzie użyć i z czyjego posta wziąłeś ten mój rzekomy błąd🤣

Całonocnego? Nie pochlebiaj sobie. Nic nie trzeba wertować. Wystarczy przeczytać każdy kolejny twój post. Piszesz, że ja nie wiem gdzie użyć przecinków. A sam ich nie używasz. Kropki. Duże litery. Myślisz, że to nie błędy? Na ogół wszystko piszesz jednym zdaniem. Jak pisałem interpunkcja leży. I to razi bardziej niż jedne błąd typu ż zamiast rz i tym podobne. Bo twoje teksty wyglądają jak by analfabeta pisał. Uważniej posługujesz się korektorem. Ale po interpunkcji widać, że język polski u ciebie leży. Bo przecinków i kropek korektor nie poprawi.

Ja wybiorę czasami przez roztargnienie z korektora karzę zamiast każę a ty jesteś bezradny ze swoją nie wiedzą. Bo nic nie możesz wybrać. I piszesz jak analfabeta bez żadnej interpunkcji.

Masz tu. Zaczynanie zdania z małej litery to błąd ortograficzny. W każdym wpisie robisz co najmniej jeden. A to tylko dlatego, że wszystko piszesz jednym zdaniem. Bo jesteś analfabetą, który nie rozumie interpunkcji a niestety korektor jej nie poprawia. Tak jak nie poprawia dużych liter.

https://rjp.pan.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1101:u

Do książek analfabeto. Jesteś na tyle głupi, że wypominasz błędy komuś samemu je robiąc i się wypierasz, że to nie błędy. A ty nawet tego nie rozumiesz. I żeby nie było, że cię obrażam. Po prostu komentuje co widzę, bo inaczej wytłumaczyć ci się nie da. Tak jak wy piszecie o Andrzeju. Tak ja o tobie. Komentuję co widzę.

Opublikowano (edytowane)

Niestety tak to wygląda. Jak ktoś jak piszesz się przyje...e o błędy samemu je robiąc. I się wypiera, że ich nie robi. Bo nawet nie wie co to błąd ortograficzny. Nie wspominając o błędach językowych.

Opublikowano

Mogę i kończę. Jeśli nie zrozumie tego co mu na dole poprzedniej strony napisałem i podlinkowałem nic już nie poradzę. I wątpię by wyciągnął wnioski. Za kilka dni będzie robił to samo.

Opublikowano
hubertuss napisał:

reżyserka jest ? jest to aktorzy

Opublikowano

mam zamiar się mniej udzielać w tym temacie, żeby po tyłku od moda nie oberwać. ale strasznie ciekaw jestem co z tych donosów i innych raportów wyszło.

pochwali się który jakim punktem od moda Bartka? bo wczoraj mówił że nagrodzi . ciekaw jestem jak w Jego oczach tu te przepychanki wyszły.kilka dni, a może nawet dwa, Go nie było, to może inaczej widzi te tu dyskusje.,

no i tak z ciekawości. ilu modów liczy sobie Nasze AF?

Opublikowano

no ciekaw jestem jak to wyszło. jak to widziane tak trochę z dala.

nie wiesz jak bogacz?

szczerze mówiąc, to liczyłem że też po głowie oberwę. no ale dzięki siłom wyższym, chyba mod zauważył, że staram się nie obrażać, a jedynie dość mocno odpisywać na brzydkie oszczerstwa.   w sumie to cieszę się że nie dostałem bana. wiem że na krawędzi pisałem i postaram się nie stracić zaufania moda.

nie podlizuję się. tak czuję.

Opublikowano

Tu widzę bez zmian.

41 minut temu, hubertuss napisał:

Do książek analfabeto. Jesteś na tyle głupi, że wypominasz błędy komuś sam je robiąc i się wypierasz, że to nie błędy. A ty nawet tego nie rozumiesz. I żeby nie było, że cię obrażam. Po prostu komentuje co widzę, bo inaczej wytłumaczyć ci się nie da. Tak jak wy piszecie o Andrzeju. Tak ja o tobie.

Chyba Cię zaczyna ponosić. W tej chwili nie komentujesz ale obrażasz innego użytkownika. Poczytaj jak @pafnucy wypomina innym błędy i bierz z niego przykład pod tym względem.

Co do samych błędów na innych forach nie koniecznie rolniczych, zwraca się na nie uwagę, podobnie na znaki interpunkcyjne ale nie nagradza banami a takie posty lądują po prostu w koszu. Weźcie pod uwagę też, że zwrócenie uwagi na błędy tutaj (może nie tak nachalnie jak hubertuss to robi ), może przynieść pewną korzyść w życiu, gdy na przykład będziecie musieli coś napisać w urzędzie.

Opublikowano
6 minut temu, Kallina86 napisał:

@pafnucy z tego co zauważyłam, to chyba Pedro ma moderację. Na więcej pytań odpowiedzi nie znam.

szkoda. no ale raptus. może trochę ochłonie.