Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Tylko ze z piciem Gienka to pewnie tak, że jak pił za swoje to musiał sobie dawkować, bo skoro mówił że ma 900zł emerytury, a Anzej akurat na to kasy mu pewnie nie dał

A jak ma stały dopływ i za darmo, to co ma sobie miarkowac

• Haha 2
Opublikowano
56 minut temu, bratrolnika napisał:

Tylko ze z piciem Gienka to pewnie tak, że jak pił za swoje to musiał sobie dawkować, bo skoro mówił że ma 900zł emerytury, a Anzej akurat na to kasy mu pewnie nie dał

A jak ma stały dopływ i za darmo, to co ma sobie miarkowac

Sąsiad Gienka powiedział że u Gienka za słaba wątroba do tej sławy 🤣

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, hubertuss napisał:

Jak to kto się z kogoś śmieje? Co ty nie wiesz co piszesz? A kto pisze zoo cyrk? Tak na szybkiego znalazłem wśród tych twoich żali. Ja mam do nich 70 - 80 km i nawet się nie wybieram. Gdzie ty wyczytałeś, że z moich tekstów wychodzi, ze w dobrym tonie tam być? Weź mi zacytuj? Ty rozumiesz jeżyk polski i co się do ciebie pisze? Co cię obchodzi po co ludzie tam jeżdżą ich sprawa. Jak na Krupówkach w sobotę tłumy dużo większe bez masek krążyły to się jakoś tu nie prułeś tak co dzień od rana do nocy. A powiem ci, że kumpel był i policja tez do bani nie brała, że większość bez masek. Kto komu zazdrości to tu widać. Ja mam w d, że tam ludzie jeżdżą, że zbierają. A ty się żalisz od rana do nocy.

A co ty PiS masz na drugie przy chrzcie dane? Na razie to tobie dokładam jak im tej zbiórki zazdrościsz. Jak ktoś wspomniał co i jak z Bielmlekiem napisałem. Od tamtej pory o pisie nie pisze. A co do bezprawnych działań policji to weź zacytuj gdzie napisałem, że bezprawne. Ja pisałem, że bez sensu siły używać na starego chłopa i go tak poniewierać. Czy wejście policji na ich posesję było prawne czy bezprawne czy poturbowanie Gienka było prawne czy bezprawne niech ustalają sądy. Na szczęście na razie są wolne. A jeśli Gienek łamał obostrzenia to wystarczyło karę z sanepidu zasolić parę tys a nie chłopa szarpać. Tak samo tym przyjezdnym. Tylko u nas teraz policja jest silna jak jest kilku na jednego. A jak jest więcej osób to nie reagują jak na tych Krupówkach czy wobec przyjezdnych do Plutycz. Jak pisałem na dworcu widziałem jak 4 po chłopa około 70 lat przyszło bo maski w pociągu nie miał. Śmiech na sali a nie policja.

I weź wytłumacz, że im nie zazdrościsz. Rano się użalałeś. Teraz dalej to samo. Wczoraj było to samo i jutro będzie to samo. CO cię to obchodzi powiedz, że do jakiegoś chłopa ludzie jeżdżą i se z nim zdjęcia robią? Naprawdę cię to tak boli, że musisz po parę razy dziennie, dzień w dzień o tym pisać? Weź se lodówkę pod odm wynieś i będzie spokój ulży ci.

Ani jedną setną tak mnie nie boli jak ciebie że PiS rządzi.   :P   Wiesz sam po sobie że piszesz o tym na okrągło.   :P

Nawet w tym cytacie dalej zasuwasz pierdoły z polityki, polityka doszczętnie zrobiła ci duże spustoszenie w mózgu.   xD

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

Czyli nie masz żadnych argumentów jak pisałem. Teraz będziesz w kółko o pise powtarzał. Nie potrafisz zacytować tego o co pytałem bo insynuowałeś, że coś niby napisałem. Nie potrafisz nic mądrego napisać tylko w koło, że do nich ludzie jeżdżą i inne dyrdymały. Czyli czysta zazdrość.

O mój mózg się nie martw w przeciwieństwie do ciebie potrafię dać argument na każdą twoją durnotę. Natomiast ty w kółko tylko o jednym. Że Gienek to, że Andrzej tamto i tak dzień w dzień od rana do nocy.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, hubertuss napisał:

Czyli nie masz żadnych argumentów jak pisałem. Teraz będziesz w kółko o pise powtarzał. Nie potrafisz zacytować tego o co pytałem bo insynuowałeś, że coś niby napisałem. Nie potrafisz nic mądrego napisać tylko w koło, że do nich ludzie jeżdżą i inne dyrdymały. Czyli czysta zazdrość.

O mój mózg się nie martw w przeciwieństwie do ciebie potrafię dać argument na każdą twoją durnotę. Natomiast ty w kółko tylko o jednym. Że Gienek to, że Andrzej tamto i tak dzień w dzień od rana do nocy.

Nie wciągaj mnie chłopcze w twoje chore obsesje polityczne, bo w d*pie jeszcze byłeś i gówno widziałeś.  :P

Najebałeś kilka tys postów, praktycznie same o polityce i śmiesz mi kit wciskać że ja piszę od rana do wieczora w jednym temacie?  xD

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

@hubertuss   ale o co Ci chodzi tak naprawdę ??  Ktoś się staje osobą znaną po przez udział w takim programie , to chyba logiczne że będzie dyskusja i każdy może inaczej oceniać

Powiem krótko dla mnie to są ludzie nie poradni życiowo , tam można kłaść pieniądze łopatą a i tego nie będą potrafili wykorzystać 

Podobnie jak z tymi co wygrali w totka dwa razy , i nic się nie zmieniło , przejebali wszytko i jak stał rower pod lichą chałupą , tak jest nadal 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
18 minut temu, Ursus932 napisał:

Podobnie jak z tymi co wygrali w totka dwa razy , i nic się nie zmieniło , przejebali wszytko i jak stał rower pod lichą chałupą , tak jest nadal 

czasem nawet gorzej, bo z wygranej dług zostaje

Opublikowano

Aż dwa razy sprawdzałem czy we właściwy temat wszedłem. Myślałem że to jakiś poradnik mechanika od skrzyń biegów. 😀

Opublikowano
3 godziny temu, deSilva napisał:

Nie wciągaj mnie chłopcze w twoje chore obsesje polityczne, bo w d*pie jeszcze byłeś i gówno widziałeś.  :P

Najebałeś kilka tys postów, praktycznie same o polityce i śmiesz mi kit wciskać że ja piszę od rana do wieczora w jednym temacie?  xD

Coś się mocno denerwujesz. Czyli moje pisanie dotknęło i zabolało. Jak to mówią uderz w stół a nożyce się odezwą. Zazdrościsz i tyle. A o tych samych postach o polityce to se daruj. Bo już widzę jak je wszystkie przeczytałeś i wiesz o czym są.

3 godziny temu, Ursus932 napisał:

@hubertuss   ale o co Ci chodzi tak naprawdę ??  Ktoś się staje osobą znaną po przez udział w takim programie , to chyba logiczne że będzie dyskusja i każdy może inaczej oceniać

Powiem krótko dla mnie to są ludzie nie poradni życiowo , tam można kłaść pieniądze łopatą a i tego nie będą potrafili wykorzystać 

Pewnie, że można dyskutować. Można oceniać. Sam tu pisałem, że Andrzej jest nie zaradny życiowo i z tej roboty ani przed nim ani za nim. Ale ja nie piszę tego codziennie po kilka razy po każdym odcinku. Bo to jest wyraz frustracji takich osób, które powtarzają to non stop. Można napisać swoje zdanie ale po co klepać to samo w kółko po każdym odcinku?

To samo tyczy się tych odwiedzin i zbiórek. Może i zajedzie tą bielarkę w parę lat. Ale po co w kółko pisać jak to źle, że ludzie dają, że się tam zjeżdżają. Niech dają i niech się zjeżdżają. Jak ktoś chce to jego sprawa. Jego forsa i tyle. I takie ciągłe żalenie się tu, że Andrzejowi na bielarkę zbierają czy, ze do nich jeżdżą. Tez jest przejawem frustracji. Można napisać raz i wyrazić swój pogląd. Ale jaki sens ma pisanie w kółko tego samego skoro wszyscy znają czyjeś zdanie na ten temat. Zazdrość i tyle. Bo taki Andrzej będzie miał za darmo nowe to i tamto a ktoś na to robić musi i gul skacze. I tłucze z tej frustracji w kółko w klawiaturę swoje żale.

• Thanks 1
Opublikowano

No klepiesz chłopcze w kółko jak to jest źle jak PiS rządzi.  :P

Opublikowano (edytowane)

Co do zbiórek to stówkę za  wstęp na gospodarstwo i w miesiąc by miał belarkę,Jak mówi ze 10 osób dziennie naj mniej przyjeżdża.

Ludziom co niema co się dziwić bo obrotny człowiek by miał fuul kasy z tego.Na paliwo mają żeby przyjechać a na wejściówkę co łaska.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Olej tego pisowskiego nieuka... 😋 Łon się cieszy że pis źle rządzi bo jest w tyle i widzi w tym szanse dla siebie... 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
Przed chwilą, jarecki napisał:

nowe odcinki serialu rolnicy podlasie ogląda srednio 1 mln widzów , ładny wynik  chyba 

Bardzo dobry wynik, zbliżony do oglądalności Polsatu czy TVN. Fokus chyba na to nie liczył, że osiągnie sukces.

Przed chwilą, hubertuss napisał:

Coś się mocno denerwujesz. Czyli moje pisanie dotknęło i zabolało. Jak to mówią uderz w stół a nożyce się odezwą. Zazdrościsz i tyle. A o tych samych postach o polityce to se daruj. Bo już widzę jak je wszystkie przeczytałeś i wiesz o czym są.

Pewnie, że można dyskutować. Można oceniać. Sam tu pisałem, że Andrzej jest nie zaradny życiowo i z tej roboty ani przed nim ani za nim. Ale ja nie piszę tego codziennie po kilka razy po każdym odcinku. Bo to jest wyraz frustracji takich osób, które powtarzają to non stop. Można napisać swoje zdanie ale po co klepać to samo w kółko po każdym odcinku?

To samo tyczy się tych odwiedzin i zbiórek. Może i zajedzie tą bielarkę w parę lat. Ale po co w kółko pisać jak to źle, że ludzie dają, że się tam zjeżdżają. Niech dają i niech się zjeżdżają. Jak ktoś chce to jego sprawa. Jego forsa i tyle. I takie ciągłe żalenie się tu, że Andrzejowi na bielarkę zbierają czy, ze do nich jeżdżą. Tez jest przejawem frustracji. Można napisać raz i wyrazić swój pogląd. Ale jaki sens ma pisanie w kółko tego samego skoro wszyscy znają czyjeś zdanie na ten temat. Zazdrość i tyle. Bo taki Andrzej będzie miał za darmo nowe to i tamto a ktoś na to robić musi i gul skacze. I tłucze z tej frustracji w kółko w klawiaturę swoje żale.

Jeżeli o mnie chodzi to zaczynam się śmiać z tej zbiórki na prasę. Wczoraj było 2 dni do końca a dziś

https://zrzutka.pl/fr58ut

32 :P. Seria trwa 2 lata chyba, jeżeli tam jest tak dużo odwiedzających i przynajmniej część z nich da tylko 5 zł, to te 10 czy nawet 20 tys. zł już uzbierał. Dodatkowa zrzutka zakończona dała 6 tys. zł. Dziwnym trafem o tym Andrzej nie wspomina a "promuje" zrzutkę Agrounii. Dodatkowo sam się pogrążył na ostatnich filmach na YT. Była tu mowa czy wszystko jest filmowane na żywca czy reżyserowane, także kłótnie z Eugeniuszem. Potwierdził że nic nie udają, czyli wystawił sobie świadectwo na całą Polskę i u swoich sąsiadów. Była mowa że gdy zabraknie Eugeniusza to zamknie działalność, to też potwierdził. Ma swoje 5 minut które nie potrafi wykorzystać, zamiast tego się pogrąża. Program się kiedyś skończy ale sąsiedzi będą pamiętać, że mają gwiazdę na wsi.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Jest jak jest tam jest sama prawda - dno i tyle ... Jaki koń jest każdy widzi, kto chce niech wpłaca wolna wola.... Ja nie dam złamanego grosza takim i tyle.... 🙉😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

chyba ktoś wcześniej wstawiał link, ale wrzucam żeby było wiadomo do czego się odnoszę

Anżej mówi że było jednego dnia z 500 osób, no licząc średnio ze 120 aut, dzień niech ma 12 godzin, to na godzinę 10 samochodów parkuje pod chałupami na wsi, nie dziwię się że ludzie na wi się wk***iają

• Like 2