Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale Wy wiecie, że o tej belarce to kazali mu powiedzieć, zresztą już jakiś czas temu laweta mu ją przywiozła tylko oficjalnie jeszcze nie odebrana. 

Kasa z puszki na płocie to na bieżąco idzie, Jarek wynajął mieszkanie w Bielsku więc musi mieć z czego je opłacać 😉 jego praca teraz to sprzedawanie kubków turystom, za zdjęcie 20zł woła, celebryta 🙂

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ja to tak wnioskuję z ich wypowiedzi że w ogóle do nich nie dociera że takich spotkań i balang puki co organizować nie można, tylko policja się uwzięła bo ja gwiazdor, wystarczy popatrzeć na tych filmach ile tam samochodów stoi na poboczu koło ich domu.

No jednak się nie myliliśmy, więc wiadomo co policja tam robi.

Teraz wychodzi że takie Kołodziejczaki i @hubertuss-y tolerują rozróby i anarchię, bo nie wyobrażam sobie by policja prosiła całe to podejrzane towarzystwo o spokój, bo to tak jakby do d*py mówić.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

Więcej jak 5 osób i walić po 5000 każdemu, wtedy będzie spokój.

Opublikowano (edytowane)

No tak, myślałem że zoo, ale teraz cyrk będzie bardziej na miejscu. Zresztą co tu mówić, Andrzyjek sam zachęca dalej do odwiedzin, także policja będzie miała tam złotą kartę wstępu niedługo.    :P   xD

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

budkę z kebabem jaki sąsiad powinien otworzyć. no i z ogródek piwny. :D

Opublikowano

Jprd gorzej jak stare baby 

16 godzin temu, Łolek napisał:

Gieniu przed kamerą ledwo żywy a na lodówce piwerko i fotki z gośćmi i usmiech od ucha do ucha   ...... komedia 

Genio za to że leżał i jeszcze psowi chciał z kopa za***ać będzie miał u mnie szacunek do końca. Widać stara gwardia nie to co teraz rurki itp. 

Opublikowano (edytowane)

Aleś ty mądryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, masakra.Tacy tylko tam jeżdżą pewnie.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

A po co niby mam tam jechać co? może mi wytłumaczysz, bo ja nie wiem.

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, karolr2 napisał:

To żeś wymyślił 🤦‍♂️ znaczy do każdego masz szacunek co stawia się policji 🤔 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

Chciałbym zobaczyć jak stawiał by się milicji   :P    bo tak chętnie porównują ci stawiacze.     xD

Opublikowano
18 minut temu, deSilva napisał:

Już Ci napisałem kto chce ten jedzie,mi tobie i innym gówno do tego 

10 minut temu, Ursus932 napisał:

To żeś wymyślił 🤦‍♂️ znaczy do każdego masz szacunek co stawia się policji 🤔 

Sam to oceniam 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, deSilva napisał:

Ja to tak wnioskuję z ich wypowiedzi że w ogóle do nich nie dociera że takich spotkań i balang puki co organizować nie można, tylko policja się uwzięła bo ja gwiazdor, wystarczy popatrzeć na tych filmach ile tam samochodów stoi na poboczu koło ich domu.

No jednak się nie myliliśmy, więc wiadomo co policja tam robi.

Teraz wychodzi że takie Kołodziejczaki i @hubertuss-y tolerują rozróby i anarchię, bo nie wyobrażam sobie by policja prosiła całe to podejrzane towarzystwo o spokój, bo to tak jakby do d*py mówić.

No i co z tego, że samochody stoją. Niech policja gania tych co przyjeżdżają. O jakiej ty anarchii piszesz jakich rozróbach. Jak ktoś rozrabia to niech go zatrzymają. A widziałeś, że Gienek rozrabiał jak go skuli? I to jeszcze u siebie na podwórku?

1 godzinę temu, deSilva napisał:

No właśnie po co? Produkujesz się tu i produkujesz i nic z tego nie ma. Jak ktoś chce niech jedzie. Jak łamie zakazy to niech go policja spisuje. Czy tam karze. Ale jak to teraz u nas jest. Łatwiej jednego zgnębić niż tych co wini karać. Ludzie chodzą bez masek to się Gienkowi obrywa. A co on ma porządku pilnować czy policja?

Jak pisałem część osób tutaj boli pewna część ciała, że im na bielarkę zbierają, że ludzie tam jeżdżą i z tego żalu klepią non stop w klawiatury to samo dzień w dzień noc w noc te same teksty lecą. Weźcie sobie poszukajcie lepszych gospodarzy w swojej okolicy i idźcie do nich i się w oczy z nich pośmiejcie jak tacy odważni jesteście i nie macie co robić. śzybciutko was na ziemię sprowadzą.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Kolego raczej w dzień tego nie pisałeś a innym wytykasz i nikt tu raczej się nie śmieje komentujemy to co widzimy  na ekranie czy yt bynajmniej ja 

Karolr2 Gieniu tym kopaniem nie polepszyl swojej sytuacji

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

A co to za różnica czy w dzień czy w nocy. Poczytaj temat a zobaczysz, że ja tu co dzień i co każdy odcinek nie wylewam swoich żali co to się tam dzieje, że im na belarkę zbierają, że Andrzej to czy tamto. A niektórzy robią to tutaj ciągle. Co dzień po każdym odcinku leci co chwila wpis użalający się, że to czy tamto.

Komentować każdy ma prawo. Ale pisanie tego samego co tydzień po kilka razy przez kilka dni to już nie komentowanie a użalanie się i ból d. Tomek zły bo ma nowoczesne obory, których komentujący mieć nie będą. Andrzej też zły bo to czy tamto i ludzie do niego jadą. Emilka zła bo to czy tamto. Po co to w ogóle oglądać?

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
karolr2 napisał:

Jprd gorzej jak stare baby 

16 godzin temu, Łolek napisał:

Gieniu przed kamerą ledwo żywy a na lodówce piwerko i fotki z gośćmi i usmiech od ucha do ucha   ...... komedia 

Genio za to że leżał i jeszcze psowi chciał z kopa za***ać będzie miał u mnie szacunek do końca. Widać stara gwardia nie to co teraz rurki itp. 

ogarnij się

Opublikowano
8 godzin temu, deSilva napisał:

Ja też tego nie rozumiem po co te ludzie tam jadą 

Andrzej był najlepszy ojca Policja zabiera a on krzyczy :Kto teraz krowy na ocieleniu będzie pilnował 🤣

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, hubertuss napisał:

No i co z tego, że samochody stoją. Niech policja gania tych co przyjeżdżają. O jakiej ty anarchii piszesz jakich rozróbach. Jak ktoś rozrabia to niech go zatrzymają. A widziałeś, że Gienek rozrabiał jak go skuli? I to jeszcze u siebie na podwórku?

No właśnie po co? Produkujesz się tu i produkujesz i nic z tego nie ma. Jak ktoś chce niech jedzie. Jak łamie zakazy to niech go policja spisuje. Czy tam karze. Ale jak to teraz u nas jest. Łatwiej jednego zgnębić niż tych co wini karać. Ludzie chodzą bez masek to się Gienkowi obrywa. A co on ma porządku pilnować czy policja?

Jak pisałem część osób tutaj boli pewna część ciała, że im na bielarkę zbierają, że ludzie tam jeżdżą i z tego żalu klepią non stop w klawiatury to samo dzień w dzień noc w noc te same teksty lecą. Weźcie sobie poszukajcie lepszych gospodarzy w swojej okolicy i idźcie do nich i się w oczy z nich pośmiejcie jak tacy odważni jesteście i nie macie co robić. śzybciutko was na ziemię sprowadzą.

Człowieku, ty chlapiesz co ci akurat pasuje w danej chwili, kto się z kogoś śmieje? chyba z takich jak ty co tam jeżdżą, bo to po takich gadkach jak twoje, wychodzi że jest w dobrym tonie być w Plutyczach, baa, nawet trzeba tam być, tylko k**wa po co się pytam  takie wycieczki?  a ci obrywają, co prawda na własne życzenie bo powinni kategorycznie zakazać takich eskapad, a nie jeszcze zachęcać. Kto komu zazdrosci i czego? puknij się zdrowo w  tą swoją makówkę, psujecie tylko tych ludzi i robicie im wielką krzywdę tymi zbiórkami, bo już zachowują się jak te ptaki zimą  przyzwyczajone do dokarmiania.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano
Dnia 3.05.2021 o 21:21, Roki212 napisał:

Tam wszyscy w koło u Ryśka wiedzą że jak brama zamknięta to wstęp surowo wzbroniony :ph34r:

O co chodzi z tą bramą? Bo już kilka razy o niej mówiono...

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

A co to za różnica czy w dzień czy w nocy. Poczytaj temat a zobaczysz, że ja tu co dzień i co każdy odcinek nie wylewam swoich żali co to się tam dzieje, że im na belarkę zbierają, że Andrzej to czy tamto. A niektórzy robią to tutaj ciągle. Co dzień po każdym odcinku leci co chwila wpis użalający się, że to czy tamto.

Komentować każdy ma prawo. Ale pisanie tego samego co tydzień po kilka razy przez kilka dni to już nie komentowanie a użalanie się i ból d. Tomek zły bo ma nowoczesne obory, których komentujący mieć nie będą. Andrzej też zły bo to czy tamto i ludzie do niego jadą. Emilka zła bo to czy tamto. Po co to w ogóle oglądać?

O sobie chyba mówisz, dzień w dzień pier**lisz ten sam tekst tylko że w polityce, tu przylazłeś bo poczułeś "krew" jakby tu PiSowi dołożyć za niby bezprawne działania policji.

Nie udało się co?  :P

Opublikowano
10 godzin temu, gregor1284 napisał:

W 60 też? 

też

akurat dla nie skrzynie biegów to jest czarna magia, rozebrałem w swoim zyciu w celu naprawy dwie sztuki, żadnej nie złożyłem....

9 godzin temu, deSilva napisał:

No tak, myślałem że zoo, ale teraz cyrk będzie bardziej na miejscu. Zresztą co tu mówić, Andrzyjek sam zachęca dalej do odwiedzin, także policja będzie miała tam złotą kartę wstępu niedługo.    :P   xD

może otworzą posterunek w Plutyczach, żeby mieć bliżej

• Haha 3