Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 16.12.2024 o 19:06, pablo6234 napisał(a):

Ano to wiadome że reklama.

Zarobili ,mieszkam z 70km od niego i wszystkie moje znajome u niego byli,każdy zostawia po 20zł czy 50zł a ludzi tam co niemiara,ludzie wsi zazdrosne ze ludzie pieniądze wiozą i tarasują drogę ze się przejechać nieda tyle tam ludzi.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
53 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Sugerujesz zazdrość?🤔

Po tym co tu się działo jak mu belarkę kupili to tak. A teraz ponoć siedzi w ciupie a mu hale stawią. Poczekaj aż mu traktor kupią to dopiero będzie jazda.

Opublikowano
4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Po tym co tu się działo jak mu belarkę kupili to tak. A teraz ponoć siedzi w ciupie a mu hale stawią. Poczekaj aż mu traktor kupią to dopiero będzie jazda.

Taa bez prawa jazdy 🤣🤣🤣 tego i rozumu mu nie kupią 😛

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

To jak będzie jeździł po drogach publicznych 🤔

Tak jak teraz. Jeździ i idzie do pierdla. 

Co to dla niego zdać prawko. Fachowiec. W końcu chcieli żeby szedł na studia.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
15 minut temu, hubertuss napisał(a):

Od kiedy prawko potrzebne by ktoś  komuś traktor mógł kupić? Skąd wyście się urwali?

Znaczy nie posiada?

Szkoda.

To trochę utrudnia pracę traktorem.

A jeszcze...

Znowu Anzeja zamknęli?

Za co że aż tak?

Opublikowano

Nie obchodzi mnie czy posiada czy nie. To nie zmienia faktu, że jak znajdzie się sponsor to mu ciągnik kupi tak jak halę postawili czy na belarkę nazbierali i jeszcze inne pierdoły jak opryskiwacz itd. Też pewnie rabat spory był.

Opublikowano

To dobrze, bo za to co robi, należy się sporo kasy...dużo więcej na nim zarabiają...

Chodzi mi o to że ciężko bez prawka...

Weź gospodarz, jak co się ruszy to będą go zamykać....za jazdę bez uprawnień...

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ja nawet nie wiem czy on siedzi i za co.

Siedzi w ZK Hajnówka. Jako wierny fan możesz odwiedzić swojego idola i twoim zdaniem wzorowego gospodarza. Siedzi za jeżdżenie ciągnikiem bez uprawnień po drodze publicznej.

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Siedzi w ZK Hajnówka. Jako wierny fan możesz odwiedzić swojego idola i twoim zdaniem wzorowego gospodarza. Siedzi za jeżdżenie ciągnikiem bez uprawnień po drodze publicznej.

Ty chyba wierniejszy fan bo wiesz co i jak i gdzie i za co.

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ja nawet nie wiem czy on siedzi i za co.

Myślę że wiesz dokładnie.

Mniejsza.

Ja naprawdę uważam że kupę więcej kasy mu się należy za pokazanie siebie i tego jak żyje.

Tylko nie rób z niego kogoś, kogo powinno się naśladować.

• Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Myślę że wiesz dokładnie.

Mniejsza.

Ja naprawdę uważam że kupę więcej kasy mu się należy za pokazanie siebie i tego jak żyje.

Tylko nie rób z niego kogoś, kogo powinno się naśladować.

Ciekawe ile mu płacą za taki odcinek 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ciekawe ile mu płacą za taki odcinek 🤔

Pojęcia nie mam...

Ale filmiki mają na YT, firmy reklamę sobie robią coś taniej sprzedając...zarabia, i dobrze.

Ale kto by chciał pokazać się ....no kimś takim na ...można powiedzieć na cały świat...

Głównie obiekt drwin i wyśmiewania...

...ludzie lubią cyrk...

Ja wolę być biedny...niż bym miał tak zarabiać 

• Like 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v