Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, Pafnucy12 napisał:

🤢 🤮

Zbyszku co się dzieje 🤭

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Zbyszku co się dzieje 🤭

Gwałtownie mi się pogorszyło.. 😆

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

Gwałtownie mi się pogorszyło.. 😆

Zgłoś się do Wiesia ,może teleporade z żoną Ci załatwi 😜

Opublikowano

Zgłoś się do Wiesia ,może teleporade z żoną Ci załatwi 😜

Ona od dzieciów...

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

Ona od dzieciów...

Oj tam , receptę może wystawić

Opublikowano

W Polsacie kabarety... Coś dla mnie ..

Oj tam , receptę może wystawić

Chyba mnie nie stać...

Opublikowano

Toż oni nie srutuja... Raz do filmu, to Genek tak się upierdzielił jak by przez tydzień z młyna nie wychodził 

Opublikowano
8 minut temu, kubaguzik napisał:

chyba skavska jest sponsorem programu, nigdzie nazwy niezamazane

dziwne że porównuje tą do dużo mniejszej i niższej w której trzyma bydło , niech porówna cenę to zobaczy różnicę 

1 minutę temu, tytanowyJanusz napisał:

Czy tylko mi się wydaje że Justyna oddała trochę ciała, znaczy schudła 🤔

kiepsko z pracownikami to się nadepcze i narobi 

Opublikowano
6 minut temu, Bercik92 napisał:

Też zauwazylem. Może czyta komentarze na AF.. 😏 

Choć by nie wiem co zrobiła to przemadrzalstwa nie zmieni.Wku.....mni ta baba już samym zachowaniem.Za sprzątanie tego burdelu wokul by się lepiej wzieła.

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, konteno napisał:

teraz wiecie czemu musiała zacząć chudnąć 

jak to mówią "kto gniewa sie ten dvpy nie napasie"🤭

Ja tam schudnięcie jakoś nie dostrzegam.Jak by z tym odwłokiem na chlopie usiadła i nie daj Boże pierła to jaja urwie w piz.....u

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, konteno napisał:

@marcin19071980 dobrze że nie przy "69" to piardnięcie 🤭

Łeb by został ale zęby mogło by wybić falą uderzeniową 

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
47 minut temu, bratrolnika napisał:

A mi się wydaje że ona głupia nie jest, i to Andrzej za cały prąd płaci

jeśli mają 2 liczniki to na chate jednofazowy a do obejścia 400V 

@marcin19071980optymistyczny scenariusz zakładasz , już myślałem że będzie jak z gościem z porshe w Niemczech🙆‍♂️

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, tytanowyJanusz napisał:

Czy tylko mi się wydaje że Justyna oddała trochę ciała, znaczy schudła 🤔

Jest gdzieś nawet artykuł o tym..

O np

...https://www.plotek.pl/plotek/7,111485,29979262,rolnicy-podlasie-justyna-przeszla-metamorfoze-na-nowych.html

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

Do wyrzygania sie ten program zrobił.Jedna wielka reklama.

A kto Cię sznurkiem do tv przywiązał? 😉 nie oglądaj. Już chyba z półtora roku nie oglądam tego dziadostwa 

• Like 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v