Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, ogarek napisał:

Mówisz że trupem padniesz a kupisz.... Ponoć kobita już ci w banku nie podpisze to może się opanujesz 😁😁😁😁

Widzisz ja mam inne doświadczenia i u mnie ci co mają więcej niż ja 100ha czy 150 ha prosperują brdzo dobrze bo kupowali w czas i nie  płakali ze się nie opłaci... 

Ale to wisz inna liga... Nie tam jakieś działeczki..... Kupowali dwa razy tyle co ja.... 40- 70 ha... Ot to taka inna mentalność i podejście do rolnictwa... Trudno tu niektórym to wytłumaczyć bo takie to nie nawidzo.... Zreszto co się dziwić... 

ogarek o i le powiększyłeś swoje gospodarstwo z za swojego gospodarzenia?

Opublikowano

Pafnucy po co go pytasz, przecież on to wszystko co pisze to kłamstwa, szkoda klawiatury i prądu. I tak prawdy się nie dowiesz. Mam znajomych co mają po 100ha i więcej i żaden nie zachowuje się tak jak on. 

• Like 4
Opublikowano
michalcium napisał:

Dziwne jest to że już tyle czasu pisze 90..90..90.. a przecie taki bamber to rok w rok powinien z 5-10 kupić i to za gotówkę a nie tam bawić się kredo😜

podobno synowa jego weksle wykupiła 😎😜

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

musze was zglosic do telewizje zeby nakrecili seria rolnicy z agofoto- na pewno byly ciekawszy niz ci z podlasia a i z czasem poziom sie podnosi a nie spada, jeszcze pare stron i bedziecie sie obrzucac blotem, bic w kisielu i napierdalac sztachetami. 

otwieram piwo i czekam na dalszy ciag kulturalnej dyskusji o niczym.

Przecież błotem to tu się obrzucają od kilku stron. Strach cokolwiek tu pisać a i w sumie się nie chce patrząc na poziom dyskusji.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, slawek74 napisał:

łogarek może byś sprzedał ten przepis na ten sukces 🤔 dam dwa razy tyle co zechcesz 🤪

Za późno.... Twoje gospodarstwo jest już skończone... ZaRa getta zlikwidują a nowej nie postawisz bo nie będziesz miał gdzie.. Nic się nie da zrobić... 😁😁😁😁

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Mi rodzice powiedzieli nie szukaj bogatszej od siebie bo będzie ci wymawiać żeś biedny. Ogarek wziął bogaczke , w realu na nim jedzie jak na łysej kobyle to bidok choć tu ma szansę odreagować.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, dsbh napisał:

Przecież błotem to tu się obrzucają od kilku stron. Strach cokolwiek tu pisać a i w sumie się nie chce patrząc na poziom dyskusji.

Bo to błotny temat... Anzej zaszepil... 😁😁😁😁

Ale fajnie było jak mała stopa wyzywal od jełopów nie.... Nie reagowałeś? A podobało Ci się nie?...  a jak od rudzielców dzieci pociskal tego z Pokaniewa to tyz się śmiałeś  co?... Bałeś się zaprotestować? 

Taki trochi strachliwy widać jesteś? 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Mi rodzice powiedzieli nie szukaj bogatszej od siebie bo będzie ci wymawiać żeś biedny. Ogarek wziął bogaczke , w realu na nim jedzie jak na łysej kobyle to bidok choć tu ma szansę odreagować.

Dowódca dywizjonu mawiał, przychodząc na kontrole. W domu żona rządzi to ja sobie chociaż tu porządzę.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, slawek74 napisał:

od ciebie kupię hektary i ten przepis...

Za co bidulu jak jeszcze lobory łańcuchowej żes nie spacil... 😁😋

Przespałeś dobre czasy i kaputen.... To już nic nie da 😁😁😁😁

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Dobrze 

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Kulawa, garbata, aby bogata

Lepszą kulawa garbata i biedna?

Żal mi was chłopaki naprawdę.. nie macie lepszego zajęcia w niedziele? Rodzina was nie lubi czy co?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jakbym mógł takiego mistrza rozwoju na af pouczać i ratować ?.... Toć to nic nie da 😁😁😁😁😁😁

PoPaczaj może jak inni robią i się ucz jak to sam pisałeś 🤔😁😁😁😁

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

ogarku ty jeden jesteś w stanie mi pomóc 🙏

karolr2 napisał:

Dobrze 

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Kulawa, garbata, aby bogata

Lepszą kulawa garbata i biedna?

Żal mi was chłopaki naprawdę.. nie macie lepszego zajęcia w niedziele? Rodzina was nie lubi czy co?

ot ci się trafiło 🦊

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, ogarek napisał:

Za co bidulu jak jeszcze lobory łańcuchowej żes nie spacil... 😁😋

Przespałeś dobre czasy i kaputen.... To już nic nie da 😁😁😁😁

ogarek ile dokupiłeś hektarów jak gospodarzysz? nie spadki i z ożenku, tylko ile dokupiłes?

Opublikowano
ogarek napisał:

Jakbym mógł takiego mistrza rozwoju na af pouczać i ratować ?.... Toć to nic nie da 😁😁😁😁😁😁

sprzedasz z hektar to może pod płytę na gnój byś kupił 😁

Opublikowano

1 minutę temu, pafnucy napisał:

ogarek ile dokupiłeś hektarów jak gospodarzysz? nie spadki i z ożenku, tylko ile dokupiłes?

3 ha..... Wincej się nie dało... Mała stopa wsio wykupił 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

3 ha.

to nie wiele. ja więcej

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, slawek74 napisał:

dodaj jeszcze że to 7 klasa...

Coś tak pacze ze wincej nie skończyłeś 😁😁😁😁😁

Lonucy no wiem że ty obszarnik... 😁😁😁😁

Edytowane przez ogarek