Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Rysiek Jakieś czarnowidztwo Cię opanowało ?

Zależy ile ta zaraza potrwa .

Opublikowano

Maniek, jak weźmiesz od brata vivaro, przy tankowaniu zamkniesz drzwiczki co by ochroniarz nie widział to zatankujesz bez problemu. jednakże bezpieczniej byłoby w zbiorniki atestowane. niby kanistry są... pfff na pewno. z ruskim atestem sprzed wojny. 😀 podpowiem, że mniej ingeruje ochroniarz na hetmańskiej niż na produkcyjnej.

• Like 1
Opublikowano
35 minut temu, MariuszKlim napisał:

a jakby rozpisać na dwie faktury 998 litrów? :)

u mie nie da rady 24 h odstepu musi być .w dokumentach , chyba ze druga faktura na kogoś innego z domowników .

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

Maniek, jak weźmiesz od brata vivaro, przy tankowaniu zamkniesz drzwiczki co by ochroniarz nie widział to zatankujesz bez problemu. jednakże bezpieczniej byłoby w zbiorniki atestowane. niby kanistry są... pfff na pewno. z ruskim atestem sprzed wojny. 😀 podpowiem, że mniej ingeruje ochroniarz na hetmańskiej niż na produkcyjnej.

w karnisty się nie bawię, nawet na stacje do suchej odechciewa się jechać i brać, jak cena w hurcie tańsza lub podobna, ale jeśli na auchan jest taniej o 12gr. lub więcej to spokojnie się opłaca wlać do mauzera 1000l i zrobić kurs ponad 100km

Opublikowano
3 godziny temu, jarecki napisał:

u mie nie da rady 24 h odstepu musi być .w dokumentach , chyba ze druga faktura na kogoś innego z domowników .

Nie stworzone rzeczy opowiadasz Ja tankowalem po trzy pojazdy dziennie na jednej stacji i brałem 3 faktury 

Tak jak pracownica tej stacji zawsze przeżywała abym nie przelał 500 litrów A ja ja  uświadamialem  że są maszyny które mają zbiorniki fabryczne ponad 500 litrów i mogę tankować do pełna i nikt jej 20 tyś kary nie da !

Opublikowano

nie wiem czy wiecie ale tak od pol roku nie wolno tankowac w zadne kanistry czy banki...

orlen pod krakowem-cena promocyjna 4, 24 zl. cene maja zawsze taka samo jak pobliskie shel czy bp  przy autostradzie, niedaleki orlen na uboczu zawsze 20 gr taniej, taka polityka cenowa..

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

No jak nie, tylko co z piłą jedziesz i 0.5 l tankujesz do baku 😁😁😁😁

😷🔨

Pewnie chodzi o to ze musza być atestowane zbiorniki.

Ciekaw jestem co w wtedy jak zdążę wlac 20-30 litrów i obsluga przyleci ze nie wolno w mauzer albo beczkę.

Opublikowano

a wolno ci przewiezc olej-zwykly,smarny- w bance 5 litrow- masz zezwolenie?? dobrze ze nie wszystkie przepisy ludzie znaja...

prenumeruje gazety rolnicze i tam sa wyszukiwane takie  glupie przepisy, czesc mozna obejsc, nie wolno miec wiecej niz 500 l w jednym zbiorniku- ale mozna miec baterie takich zbiornikow obok siebie podlaczona do jednej instalacji..

gdyby wszyscy przestrzegali wszystkich to by gospodarka od dawna  wygladal ta jak dzisiaj.

Opublikowano
2 minuty temu, ansu napisał:

ON B7 niestety w hurcie już po 4,90zł/l kto nie kupił to po ptokach do świąt 5zł przebije. 

szybko potrzebny  medyk

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, ansu napisał:

ON B7 niestety w hurcie już po 4,90zł/l kto nie kupił to po ptokach do świąt 5zł przebije. 

Spokojnie jutro już po 3,75 będzie bądź taniej w hurcie jak tylko 1 kwietnia minie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v