Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno u niej nie byłem.

Na stanowisku po agreście jest piękna, a na innym plonu nie będzie bo obsady nie ma. Dziś podjadę zobaczyć zdrowotność ale spodziewam się że pewnie w ciul fuzariozy po opadach. Ten rok nastawiam się raczej na 0 lub pod kreską. Może porzeczka czarna wypracuję jakąś nadwyżkę jak reszta nie zgnije. 

2 minuty temu, PRIMO napisał:

No to będziesz wiedział w jaki sposób ktoś kiedyś ci Kugę podprowadzi.

Oby nie. 

Raz tipo mi zajumali i więcej nie chciałbym dostać takiej niespodzianki. 

Opublikowano (edytowane)

Kurła ja żem myślał iż Śp. @pafnucy jest gościem na poziomie a ten zachowuje się jak dziecko a nawet gorzej. Nie rozumiem za co go bronicie ale sprawiedliwości stało się zadość.

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano

to wrzuć zdjęcie bo jestem ciekaw czy ona taka wczesna bo u mnie juz nie jest zielona mimo dwukrotnego pryskania na grzyba Wyglada dość ładnie ale jak nie pokaże ładnego plonu na przyczepie w zniwa to chyba z niej zrezygnuje. Jej plus to to ze jest bardzo niska i stoi bez regulacji

Opublikowano

Siana 15 października zielona.

Tą 1 października zobaczę po południu.

Opublikowano
7 godzin temu, mraukot napisał:

A co, kukiel cię swędzi z powodu ziomka ? Ja za curwę dostałem kiedyś bana na tydzień, bo niecenzuralnie się wyrażam, a tutaj gostek od lat napierdziela z kilku kont i moderatorzy przymykają oko, bo jest z ich stron ????

Ty się na temat multikont nie wypowiadaj😂

Opublikowano (edytowane)

20*C  bezwietrznie   

Oby  od jutra  nie  padało  choć  z 3-4  dni  co  owies  z seradelą  skoszę  i  jęczmion z trawą 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
10 godzin temu, rexx123 napisał:

Zresztą mogę nałgać że to nie moje konto tylko mojego pierworodnego . Można ? Można . 

Nalgaj toć to potrafisz najlepiej  ... 😋.. Mój syn też miał tu konto z mojego IP tylko ze ja z niego nic nie pisałem... miałem bana i to nie jednego... Można? można... Ale widać brakło jaj dziadziusiowi żeby karę odbębnić... 😂😂😂😂

Opublikowano

@ogarek wstydź się że nie wywąchałes  tych wszystkich   członków rodziny zetorka na agrofoto

Opublikowano
47 minut temu, Agrest napisał:

Oby nie. 

Raz tipo mi zajumali i więcej nie chciałbym dostać takiej niespodzianki. 

Takie filmy to powinny być ścigane z urzędu bo to jest instruktaż jak zajumać wózek. 

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

@ogarek wstydź się że nie wywąchałes  tych wszystkich   członków rodziny zetorka na agrofoto

Mało mnie obchodzi ten śmieszny zakłamany czlowieczek... 😋

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Spory pęcherz.😁

U mnie przed północą coś padało , wiele nie spadło ale niesamowicie gruby sądząc po odgłosie bębnienia w blachę.

Może  ktoś  do Ciebie  w gościnę   szedł  i pukał   a Ty myślał  że  to deszcz  bębni....🤣   Piękna niedziela  słoneczko- powietrze wilgotne,   pszczoły  ruszają  na lipy.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hubertb napisał:

Najszybciej otwiera się VAG. Najtrudniej ukraść Renault. 

Hm. Aż zapytam. Skąd wiesz :) ?

10 minut temu, ogarek napisał:

Mój syn też miał tu konto z mojego IP tylko ze ja z niego nic nie pisałem... miałem bana i to nie jednego... Można? można...

Ale to sprawdzał o czym piszesz :) ?

@hubertb szybciej odpowiedziałeś niż pytanie zadałem :).

Edytowane przez dsbh
dopisek
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, mraukot napisał:

Dosyć tego ! Za multikonto należy się dożywotni ban !! gdzie są pseudo moderatorzy ??? Czy regulamin nie obowiązuje wszystkich w jednakowym stopniu ?! to jest temat o pogodzie, a nie pogawędki kółka wzajemnej adoracji... Kolejna burza i pada.

Jak jest burza to zazwyczaj pada, takie są odwieczne prawa natury, :P wyjaśnij mi z łaski swojej co takiego ciekawego i ważnego poza właśnie takimi pogawędkami jest w tym temacie o pogodzie że nie wolno nic mówić nie na temat?  :P "Kolejna burza i pada", i temu podobne, ewentualnie lamentowanie jak to pada, albo nie pada, zimno albo ciepło. Są tu jakieś prognozy, ostrzeżenia pogodowe? ten temat powinien nazywać się raczej "lamenty pogodowe nigdy niezadowolonych z pogody rolników"  xD którym w żadnym stopniu nie idzie dogodzić. :P

Co proponujesz, powiesić Pafnucego czy może ukamieniować żeby bardziej bolało?   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano

On nawet nie wiedział że ja mam tu konto a sam założył i nic nie pisał i nie zaglądał praktycznie na forum bo go nie zainteresowało..

2 minuty temu, dsbh napisał:

Pytam czy Cię kontrolował, o czym piszesz ?

Opublikowano

na stos go kura ,na stos- wtedy wiecej zadnego multikonta nie zalozy....zeby pieprzyc farmazony to zadne multikonto nie jest potrzebne-wystarczy jedno ale porzadne...

w nocy ,jak zwykle burza ,teraz fajna pogoda , wieje, trzeba bedzie siano przewrocic.

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

Ogarek.  nie zaglądał bo go nie interesowało a założył konto?  Może po to żeby tatuś miał dwa?

No widzisz co za historia 😋.. Co byś nie twierdził to ani on ani ja nie stworzył nawet jednego posta i konto zostało usunięte.... Wiec nie bardzo trafiłeś bo ja sobie radzę sam.... 😜

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, jacus napisał:

na stos go kura ,na stos- wtedy wiecej zadnego multikonta nie zalozy....zeby pieprzyc farmazony to zadne multikonto nie jest potrzebne-wystarczy jedno ale porzadne...

w nocy ,jak zwykle burza ,teraz fajna pogoda , wieje, trzeba bedzie siano przewrocic.

Przewróć przewróć, z drugiej strony też musi podgnić, burze już się tam czają, czekają tylko żebyś przewrócił.   :P Jutro będziesz miał o czym lamentować.  xD

Edytowane przez Sean
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v