Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno u niej nie byłem.

Na stanowisku po agreście jest piękna, a na innym plonu nie będzie bo obsady nie ma. Dziś podjadę zobaczyć zdrowotność ale spodziewam się że pewnie w ciul fuzariozy po opadach. Ten rok nastawiam się raczej na 0 lub pod kreską. Może porzeczka czarna wypracuję jakąś nadwyżkę jak reszta nie zgnije. 

2 minuty temu, PRIMO napisał:

No to będziesz wiedział w jaki sposób ktoś kiedyś ci Kugę podprowadzi.

Oby nie. 

Raz tipo mi zajumali i więcej nie chciałbym dostać takiej niespodzianki. 

Opublikowano (edytowane)

Kurła ja żem myślał iż Śp. @pafnucy jest gościem na poziomie a ten zachowuje się jak dziecko a nawet gorzej. Nie rozumiem za co go bronicie ale sprawiedliwości stało się zadość.

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano

to wrzuć zdjęcie bo jestem ciekaw czy ona taka wczesna bo u mnie juz nie jest zielona mimo dwukrotnego pryskania na grzyba Wyglada dość ładnie ale jak nie pokaże ładnego plonu na przyczepie w zniwa to chyba z niej zrezygnuje. Jej plus to to ze jest bardzo niska i stoi bez regulacji

Opublikowano

Siana 15 października zielona.

Tą 1 października zobaczę po południu.

Opublikowano
7 godzin temu, mraukot napisał:

A co, kukiel cię swędzi z powodu ziomka ? Ja za curwę dostałem kiedyś bana na tydzień, bo niecenzuralnie się wyrażam, a tutaj gostek od lat napierdziela z kilku kont i moderatorzy przymykają oko, bo jest z ich stron ????

Ty się na temat multikont nie wypowiadaj😂

Opublikowano (edytowane)

20*C  bezwietrznie   

Oby  od jutra  nie  padało  choć  z 3-4  dni  co  owies  z seradelą  skoszę  i  jęczmion z trawą 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
10 godzin temu, rexx123 napisał:

Zresztą mogę nałgać że to nie moje konto tylko mojego pierworodnego . Można ? Można . 

Nalgaj toć to potrafisz najlepiej  ... 😋.. Mój syn też miał tu konto z mojego IP tylko ze ja z niego nic nie pisałem... miałem bana i to nie jednego... Można? można... Ale widać brakło jaj dziadziusiowi żeby karę odbębnić... 😂😂😂😂

Opublikowano

@ogarek wstydź się że nie wywąchałes  tych wszystkich   członków rodziny zetorka na agrofoto

Opublikowano
47 minut temu, Agrest napisał:

Oby nie. 

Raz tipo mi zajumali i więcej nie chciałbym dostać takiej niespodzianki. 

Takie filmy to powinny być ścigane z urzędu bo to jest instruktaż jak zajumać wózek. 

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

@ogarek wstydź się że nie wywąchałes  tych wszystkich   członków rodziny zetorka na agrofoto

Mało mnie obchodzi ten śmieszny zakłamany czlowieczek... 😋

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Spory pęcherz.😁

U mnie przed północą coś padało , wiele nie spadło ale niesamowicie gruby sądząc po odgłosie bębnienia w blachę.

Może  ktoś  do Ciebie  w gościnę   szedł  i pukał   a Ty myślał  że  to deszcz  bębni....🤣   Piękna niedziela  słoneczko- powietrze wilgotne,   pszczoły  ruszają  na lipy.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hubertb napisał:

Najszybciej otwiera się VAG. Najtrudniej ukraść Renault. 

Hm. Aż zapytam. Skąd wiesz :) ?

10 minut temu, ogarek napisał:

Mój syn też miał tu konto z mojego IP tylko ze ja z niego nic nie pisałem... miałem bana i to nie jednego... Można? można...

Ale to sprawdzał o czym piszesz :) ?

@hubertb szybciej odpowiedziałeś niż pytanie zadałem :).

Edytowane przez dsbh
dopisek
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, mraukot napisał:

Dosyć tego ! Za multikonto należy się dożywotni ban !! gdzie są pseudo moderatorzy ??? Czy regulamin nie obowiązuje wszystkich w jednakowym stopniu ?! to jest temat o pogodzie, a nie pogawędki kółka wzajemnej adoracji... Kolejna burza i pada.

Jak jest burza to zazwyczaj pada, takie są odwieczne prawa natury, :P wyjaśnij mi z łaski swojej co takiego ciekawego i ważnego poza właśnie takimi pogawędkami jest w tym temacie o pogodzie że nie wolno nic mówić nie na temat?  :P "Kolejna burza i pada", i temu podobne, ewentualnie lamentowanie jak to pada, albo nie pada, zimno albo ciepło. Są tu jakieś prognozy, ostrzeżenia pogodowe? ten temat powinien nazywać się raczej "lamenty pogodowe nigdy niezadowolonych z pogody rolników"  xD którym w żadnym stopniu nie idzie dogodzić. :P

Co proponujesz, powiesić Pafnucego czy może ukamieniować żeby bardziej bolało?   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano

On nawet nie wiedział że ja mam tu konto a sam założył i nic nie pisał i nie zaglądał praktycznie na forum bo go nie zainteresowało..

2 minuty temu, dsbh napisał:

Pytam czy Cię kontrolował, o czym piszesz ?

Opublikowano

na stos go kura ,na stos- wtedy wiecej zadnego multikonta nie zalozy....zeby pieprzyc farmazony to zadne multikonto nie jest potrzebne-wystarczy jedno ale porzadne...

w nocy ,jak zwykle burza ,teraz fajna pogoda , wieje, trzeba bedzie siano przewrocic.

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

Ogarek.  nie zaglądał bo go nie interesowało a założył konto?  Może po to żeby tatuś miał dwa?

No widzisz co za historia 😋.. Co byś nie twierdził to ani on ani ja nie stworzył nawet jednego posta i konto zostało usunięte.... Wiec nie bardzo trafiłeś bo ja sobie radzę sam.... 😜

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, jacus napisał:

na stos go kura ,na stos- wtedy wiecej zadnego multikonta nie zalozy....zeby pieprzyc farmazony to zadne multikonto nie jest potrzebne-wystarczy jedno ale porzadne...

w nocy ,jak zwykle burza ,teraz fajna pogoda , wieje, trzeba bedzie siano przewrocic.

Przewróć przewróć, z drugiej strony też musi podgnić, burze już się tam czają, czekają tylko żebyś przewrócił.   :P Jutro będziesz miał o czym lamentować.  xD

Edytowane przez Sean
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v