Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, XTRO napisał:

szczęście w nieszczęściu tylko pęknięty kręg szyjny. Zasnąłem, zjechałem do rowu i uderzyłem czołowo w przepust. Później dachowałem

Ważne  że  żyjesz 👍 Z kawalerki wracaleś? Ja kiedyś nad rankiem też  przysnołem ale pobocze mnie obudziło w porę .

Lekko rosi, chmury  ciężkie  omijają jak wczoraj.

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano
mraukot napisał:

Od rana jest 50 l. i dalej leje. Wczoraj 35.

Czerwiec 125 na chwilę obecną. Stawka rośnie 😋

Opublikowano
5 minut temu, XTRO napisał:

szczęście w nieszczęściu tylko pęknięty kręg szyjny. Zasnąłem, zjechałem do rowu i uderzyłem czołowo w przepust. Później dachowałem

Ze snem się nie wygra.Teraz trzeba uważać na szyję.Szybkiego powrotu do zdrowia ci życze

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Jakby ktoś pytał to znów poszło bobkiem. Na południu i północ. Oczywiście była nadzieja w moim kierunku ale się rozeszło.

Edytowane przez fireseba
Opublikowano
XTRO napisał:

Jak z kawalerki to teraz wóz albo przwóz niech ta ,,kawalerka'' przyjeżdża i okłady robi 😉

• Like 3
Opublikowano
34 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Ważne  że  żyjesz 👍 Z kawalerki wracaleś? Ja kiedyś nad rankiem też  przysnołem ale pobocze mnie obudziło w porę .

Lekko rosi, chmury  ciężkie  omijają jak wczoraj.

Najgorsza godzina miedzy 4 a 5 dla mnie. Jak sie zorientowalem ze jadę juz w drugą strone a nie kojarzylem ze zawracalem, na poprzeczniaku to stwierdzilem ze czas na przerwe... 

• Like 1
Opublikowano
XTRO napisał:

dzięki. Nie, było to ok 16 wracałem z Lublina bo byłem w ARiMR i u dentysty 

Gdzie ten przepust był ? to z jaką predkoscią przywaliłeś że dachowałeś? Zdrowia 👍 @Pafnucy jak tam podlało trochę Ciebie ?

Opublikowano

Niezła czarna chmura bokiem mnie mija. Oooo. Kropi. 

Siano mie zmoknie🙆‍♂️

Opublikowano
1 godzinę temu, fireseba napisał:

Jakby ktoś pytał to znów poszło bobkiem. Na południu i północ. Oczywiście była nadzieja w moim kierunku ale się rozeszło.

Identycznie jak u mnie. Chmury na pół województwa a w środku kawałek 5x5 km i nie pada. Jaja normalnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v