Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja 4,5 rozrzutniki obornika . No ale w sumie cień miałem .

Opublikowano

Fetorek Ty to mechanizację Masz

4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Czym dziury pod słupy robiłeś?Zamécxysz Grzesia

Większość wiertnicą,ostatnie 50 szpadel bo bardzo dużo kamieni było. Dziś zakończyłem, łącznie ogrodzone 15ha. Grzesio dwa razy miał przegrzaną chłodnice

IMG_20200502_153004.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Grzesio dwa razy miał przegrzaną chłodnice

Dobre

Opublikowano

spadło pare kropli i koniec w czwie podobno ulicami rzeki płynęły chociaż chłodniej się zrobiło 

Opublikowano

Macie zdrowie. 

U mnie 29 w cieniu, podspawałem 3 języki w poidłach i cały mokry już byłem. Ja po deszczu jak ziemia paruje nie mogę pracować. 

Za czerwiec 51 litrów. 

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Moja do bobu poszła, współczuję dziewczynie

Uuuuuuuu w nocy na nic nie licz

1 minutę temu, debrzyna napisał:

Widze że robota precyzyjna pod sznurek a nie jak u mnie na oko ☺️

Taaaa ..... Główny inżynier jak robił znaki pod słupki to odsunął sznurek i malował jak mu pasowało -efekt taki że wygląda jakby pies szczał

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Co to jest?

IMG_20200612_191141.jpg

Grzybnia

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

już dłuższy czas boli, i co raz mniej tą ręką mogę...

To jakaś grubsza zwada  z żoną jak już tyle z renią  rączkowską jedziesz

46 minut temu, soltys48 napisał:

IMG_20200612_183043.jpg

Złota kobieta... do ślubu😁

19 minut temu, Bananek napisał:

ja dziś w pełnym słońcu cały dzień. 4 przyczepy drzewa narobilem

Dziwna u Was mowa - winien byłeś pisać -w 4 przyczepy narobiłem.

Zastanawiam się tylko :

Primo - po co to zrobiłeś

Duo - jaki sens się tym chwalić 

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

grubsza zwada  z żoną jak już tyle z renią  rączkowską jedziesz

Z żoną jak tydzień po ślubie, zerwalem chyba bark jakiś czas temu, i się wzrosnąć nie chce... Może to od tego że nie daje tej ręce odpocząć???

Opublikowano
Agrest napisał:

Dziwna u Was mowa - winien byłeś pisać -w 4 przyczepy narobiłem. Zastanawiam się tylko : Primo - po co to zrobiłeś Duo - jaki sens się tym chwalić

idź być agrestem gdzie indziej😉

Opublikowano

coś w tym jest co jakiś czas zdarza mi się usłyszeć tekst  ustatkuj się w końcu czemu masz mieć lepiej niż ja 

9 minut temu, soltys48 napisał:

Woli co innego

Wiem wiem Chcesz żebym nie miał lepiej niż Ty🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v