Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, cinek1808 napisał:

Kiedyś śniło mi się że ktoś jechał na moto i auto w niego wjechało. Minęły trzy dni kolega piszę że skasował Moto bo jakiś pajac w niego wjechał. Potrafiło mi się przyśnić w jakiej sukience będzie moją partnerką na wesele. Nawet wcześniej się z nią nie konsultowałem. Numery lotto to raczej mało prawdopodobne ale jak się przyśnią to się podzielę. Nie jestem taki skąpy. Raz w miesiącu wpłacam na zbiórki dla potrzebujących. Jak bym wygrał to tez spora suma by trafiła. 

Możecie uznać to za głupie ale najgorszy sen jaki miałem to śniła mi się jak będzie wyglądać moją żona. 

Ale wiesz ze przynajmniej dożyje starości.

Opublikowano (edytowane)

Grałem kiedyś w lotka i wygrałem parę razy po tysiaku i w sumie wydałem tyle samo co wygrałem, jak grałem ale to hazard i rzuciłem to bo jak się wciągniesz to musisz codziennie do kolektury pędzić.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
29 minut temu, Bananek napisał:

jak to mówią w radiO i telewizji: "to jedyna taka noc w roku..." jakby kurła innych nocy było po dwie w roku. 😀

Taka jest tylko jedna 😀 fajerwerki i Zenek w tv w tym samym czasie jest tylko raz w roku 😀

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Bali nie będzie.choć raz w roku człowiek się wyrwał na bal i na bal karnawałowy,w domu będę sylwestrował, znowu z litra wódki wypije i będę trzeźwiał 2 dni, kumple mają przyjść z zonami.

Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

ale że teraz czy za 20 lat???

Ja jeszcze kawaler. Śniło mi się jak będzie wyglądać jak ja poznam. Dziwne uczucie bo próbuje stworzyć relacje z innymi kobietami , nie patrząc i nie myśląc o tym śnie. Jak by go nie było. Z jakiego powodu one nie wychodzą. 

@Sylwekx25 najlepszego 🎂 , spełnienia marzeń

Opublikowano

Ja tam co roku w domu ... Dla mnie najważniejsze jest strzelanie o północy 😁

1 minutę temu, Strongman napisał:

Bali nie będzie.choć raz w roku człowiek się wyrwał na bal i na bal karnawałowy,w domu będę ksylometrował, znowu z litra wódki wypije i będę trzeźwiał 2 dni, kumple mają przyjść z zonami.

• Haha 1
Opublikowano
47 minut temu, pafnucy napisał:

Dawidek czemu Ty jeszcze nie śpisz? 

Od tygodnia podjarany że to już dziś 😅

4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Ręka nie boli ? Mi by się znudziło to strzelanie o północy samemu. 

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

Mi tez się tak śniło i się sprawdziło tylko ze chodziło o strony z których bedzie

Z tego snu wiem że powinna być z okolic Zgierza , być wysoką blondynką. Czuję że chyba się z nią minęłem. Bo poznałem taką blondynkę z tamtych okolic. Ale w tym samym czasie pisałem z inną. Z tą drugą pisało mi się lepiej , ogólnie mieliśmy podobne spojrzenie na świat. 

Opublikowano

Jeśli masz takie prorocze sny to jeszcze drogi z tą blondynką Ci się skrzyżują 😉

TheraRolnik napisał:

A kupiłeś to co ostatnio reklamują żeby fajerwerki nie wystrzeliły za wcześnie?😅

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Powiem ci tak ze to nie musiała być ta blondynka może poznasz jeszcze jakąś inną,ogólnie trzeba wychodzić z domu z kuplami się spotykać jeździć w rozmaite miejsca ,po prostu się pokazywać, jak się jakaś trafi to będzie potem się kontaktować i sama cię znajdzie jak zaiskrzy.

Tak naprawdę to kobiety wybierają a mężczyzna chce lub nie chcę z nią być.

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, cinek1808 napisał:

Z tego snu wiem że powinna być z okolic Zgierza , być wysoką blondynką. Czuję że chyba się z nią minęłem. Bo poznałem taką blondynkę z tamtych okolic. Ale w tym samym czasie pisałem z inną. Z tą drugą pisało mi się lepiej , ogólnie mieliśmy podobne spojrzenie na świat. 

Sny się podobno sprawdzają, także wszystko przed Tobą.

Mgła że świata nie widać. Ciekawe czy się utrzyma do północy.

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Czy jeśli zamiast drogi przeczytalem nogi to jest coś ze mną nie tak??

Zależy. Nogi się skrzyżują. Dziś Sylwester hmm, chyba twoja  dziewczyna poleci dziś mocne tango, może i Ty wróżbita zostaniesz jak koledzy 😁

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

I z czego tu się cieszyć?

Ci do 18 lat to może i mają bo dorośli się stają

Ale pryki po 40 to nie wiem po co?

że udało się przeżyć ten rok. B|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v