Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, cinek1808 napisał:

Kiedyś śniło mi się że ktoś jechał na moto i auto w niego wjechało. Minęły trzy dni kolega piszę że skasował Moto bo jakiś pajac w niego wjechał. Potrafiło mi się przyśnić w jakiej sukience będzie moją partnerką na wesele. Nawet wcześniej się z nią nie konsultowałem. Numery lotto to raczej mało prawdopodobne ale jak się przyśnią to się podzielę. Nie jestem taki skąpy. Raz w miesiącu wpłacam na zbiórki dla potrzebujących. Jak bym wygrał to tez spora suma by trafiła. 

Możecie uznać to za głupie ale najgorszy sen jaki miałem to śniła mi się jak będzie wyglądać moją żona. 

Ale wiesz ze przynajmniej dożyje starości.

Opublikowano (edytowane)

Grałem kiedyś w lotka i wygrałem parę razy po tysiaku i w sumie wydałem tyle samo co wygrałem, jak grałem ale to hazard i rzuciłem to bo jak się wciągniesz to musisz codziennie do kolektury pędzić.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
29 minut temu, Bananek napisał:

jak to mówią w radiO i telewizji: "to jedyna taka noc w roku..." jakby kurła innych nocy było po dwie w roku. 😀

Taka jest tylko jedna 😀 fajerwerki i Zenek w tv w tym samym czasie jest tylko raz w roku 😀

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Bali nie będzie.choć raz w roku człowiek się wyrwał na bal i na bal karnawałowy,w domu będę sylwestrował, znowu z litra wódki wypije i będę trzeźwiał 2 dni, kumple mają przyjść z zonami.

Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

ale że teraz czy za 20 lat???

Ja jeszcze kawaler. Śniło mi się jak będzie wyglądać jak ja poznam. Dziwne uczucie bo próbuje stworzyć relacje z innymi kobietami , nie patrząc i nie myśląc o tym śnie. Jak by go nie było. Z jakiego powodu one nie wychodzą. 

@Sylwekx25 najlepszego 🎂 , spełnienia marzeń

Opublikowano

Ja tam co roku w domu ... Dla mnie najważniejsze jest strzelanie o północy 😁

1 minutę temu, Strongman napisał:

Bali nie będzie.choć raz w roku człowiek się wyrwał na bal i na bal karnawałowy,w domu będę ksylometrował, znowu z litra wódki wypije i będę trzeźwiał 2 dni, kumple mają przyjść z zonami.

• Haha 1
Opublikowano
47 minut temu, pafnucy napisał:

Dawidek czemu Ty jeszcze nie śpisz? 

Od tygodnia podjarany że to już dziś 😅

4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Ręka nie boli ? Mi by się znudziło to strzelanie o północy samemu. 

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, Strongman napisał:

Mi tez się tak śniło i się sprawdziło tylko ze chodziło o strony z których bedzie

Z tego snu wiem że powinna być z okolic Zgierza , być wysoką blondynką. Czuję że chyba się z nią minęłem. Bo poznałem taką blondynkę z tamtych okolic. Ale w tym samym czasie pisałem z inną. Z tą drugą pisało mi się lepiej , ogólnie mieliśmy podobne spojrzenie na świat. 

Opublikowano

Jeśli masz takie prorocze sny to jeszcze drogi z tą blondynką Ci się skrzyżują 😉

TheraRolnik napisał:

A kupiłeś to co ostatnio reklamują żeby fajerwerki nie wystrzeliły za wcześnie?😅

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Powiem ci tak ze to nie musiała być ta blondynka może poznasz jeszcze jakąś inną,ogólnie trzeba wychodzić z domu z kuplami się spotykać jeździć w rozmaite miejsca ,po prostu się pokazywać, jak się jakaś trafi to będzie potem się kontaktować i sama cię znajdzie jak zaiskrzy.

Tak naprawdę to kobiety wybierają a mężczyzna chce lub nie chcę z nią być.

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, cinek1808 napisał:

Z tego snu wiem że powinna być z okolic Zgierza , być wysoką blondynką. Czuję że chyba się z nią minęłem. Bo poznałem taką blondynkę z tamtych okolic. Ale w tym samym czasie pisałem z inną. Z tą drugą pisało mi się lepiej , ogólnie mieliśmy podobne spojrzenie na świat. 

Sny się podobno sprawdzają, także wszystko przed Tobą.

Mgła że świata nie widać. Ciekawe czy się utrzyma do północy.

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Czy jeśli zamiast drogi przeczytalem nogi to jest coś ze mną nie tak??

Zależy. Nogi się skrzyżują. Dziś Sylwester hmm, chyba twoja  dziewczyna poleci dziś mocne tango, może i Ty wróżbita zostaniesz jak koledzy 😁

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

I z czego tu się cieszyć?

Ci do 18 lat to może i mają bo dorośli się stają

Ale pryki po 40 to nie wiem po co?

że udało się przeżyć ten rok. B|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v