Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak. Powtórka z rozrywki..... Chyba trza kończyć zabawę z bezrożnymi.  

Jak ktoś tu napisał wg lekarza zachowuje się jak dziecko

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

a jak u Ciebie, obadany??? jaka diagnoza???

Opublikowano

Połamane kręgi?

7 minut temu, slawek74 napisał:

w jedną stronę samochodem go zawożą a spowrotem rowerem wraca widziałeś ile on rowerów 😀 pilnuj się bo ''dla ciebie'' może jakiś jednoślad podprowadzić 😜😁

Prawie jak gołąb pocztowy.

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Tak. Powtórka z rozrywki..... Chyba trza kończyć zabawę z bezrożnymi.  

Jak ktoś tu napisał wg lekarza zachowuje się jak dziecko

A oprócz tego co ci jeszcze powiedział konował?

Opublikowano
Agrest napisał:

Połamane kręgi?

7 minut temu, slawek74 napisał:

w jedną stronę samochodem go zawożą a spowrotem rowerem wraca widziałeś ile on rowerów 😀 pilnuj się bo ''dla ciebie'' może jakiś jednoślad podprowadzić 😜😁

Prawie jak gołąb pocztowy.

i prawie cygański triatlon 😁😉

Opublikowano
11 minut temu, soltys48 napisał:

Pęknięte oba te co już były

Prześwietlenie czy tomograf?

Ucisku na rdzeń nie ma?

Opublikowano
22 minuty temu, stempos1980 napisał:

A oprócz tego co ci jeszcze powiedział konował?

Ze zachowuje się jak dziecko 😅

9 minut temu, Agrest napisał:

Prześwietlenie czy tomograf?

Ucisku na rdzeń nie ma?

Prześwietlenie,tomografu nie mają.

Bezpośrednio na rdzeń nie uciska. Jutro prywatnie na tomograf 

Opublikowano
4 godziny temu, mraukot napisał:

Może veganie go zbałamucili 😋 A tak poważniej, to nie każdy wpierdala kurczaki i indyki.. Też nie chcę widzieć u siebie w obejściu żadnego srającego ptactwa 😎 Dzieci małych nie mam, to kurczaczki nie potrzebne. Pada jakiś smarkaty śnieżek, ale temp. minimalnie na "+" i topnieje od razu

Ja tam lubię te latające stwory, mają swój wybieg i spokój. 

Ty jesteś obeznany- czym dobrze opryskać na chwasty ziemniaki wrażliwe na metrybuzynę (Irga i Vineta)? W tym roku Vinetę opryskałem przedwschodowo Sencorem ale efekt mizerny, może było za sucho, ziemniaki nie ucierpiały. Znajomy mi poleca mieszankę Sencora i Commanda przedwschodowo. Areał niewielki- 20a bo wczesnych nie będę pryskał na chwasty. Tak żeby to w miarę skuteczne było...

Po 12 przestało sypać ale od godziny znów prószy, -1 na termometrze, wiatr trochę zelżał.

Opublikowano

3,5 letni sąsiad już szalał z ojcem po południu. Kurtka i spodnie w momencie białe- kilka minut i uciekał z ojcem do domu bo mokry. Fajnie te dzieci teraz mają- ze mną nikt tak nie biegał.

Przestało sypać, -2 na termometrze.

Opublikowano

Piotrku,  widać że ciebie wychowywali dziadkowie.  Dobry z ciebie człowiek tylko trochę zacofany.  Nie gniewaj się ale tak jest. 

Po prostu jesteś jedno pokolenie do tyłu. 

• Like 3
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Dajta spokój

a czego? chłop cały czas na wierzch wypływa.

Opublikowano

Ależ o co mam się gniewać. Tak jest i zdaję sobie z tego sprawę. Jednego bałwana pamiętam jak z ojcem lepiliśmy ale to już dosyć duży byłem, z 5 lat miałem. Czasem dziadek jakąś śnieżką rzucił i tak to wyglądało. Pomiędzy chorobami i szpitalami rano wstawałem bo nie mogłem wyleżeć i budziłem dziadka i razem do stajni chodziliśmy- wtedy jeszcze były świnie, krowa. Pamiętam jak mi dziadek pierwszy wpier*ol spuścił- miałem ze 6 lat i próbowałem przystawić kurom drabinkę do wejścia na grzędy (kury były u góry na chlewiku) i przy okazji zbiłem klosz od lampy. Do przedszkola nie poszedłem bo raz, że chorowity a dwa jak już miałem iść to był ryk- dopiero zerówka bo obowiązkowa- oczywiście tam i z powrotem piechotą- dziadek ze mną i po mnie. Pierwsza klasa podstawówki rano autem mnie mama podrzucała potem z powrotem z dziadkiem przez pola miedzami do domu, w zimie drogą. Ojca w dzieciństwie mało co pamiętam, mamę w sumie też.

6 minut temu, 6465 napisał:

Piotrku,  widać że ciebie wychowywali dziadkowie.  Dobry z ciebie człowiek tylko trochę zacofany.  Nie gniewaj się ale tak jest. 

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

no jakoś na zielony traktor trzeba zarobić.

Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

U Ciebie lepiej?

Lepiej ,dziś szwy ściągnięte ,gumki (wyciągi ) ,można będzie chociaż jakieś ciasto zjeść , ale na schabowego jeszcze trzeba będzie poczekać .                                                A Ciebie na długo uziemiło ?

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, Bananek napisał:

@gregor1284, i ja mam ciastki przez maszynkę. 

IMG_20201210_121140.jpg

jakieś takie .... blade trochę

1 minutę temu, slawek74 napisał:

policjia na skrzyżowaniu na objazd kieruje

Rysiek będzie wiedział co tam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v