Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ale jak to Nie pisać swojego zdania? Przecież to podstawa godnej rozmowy. 

Opublikowano
29 minut temu, soltys48 napisał:

tu???🤣

mówili gdzieś o tym?? Będzie lało to może nie będą stali, mam jechać do Tucholi a tam luuubią stać

Na wirtualnej piszą 

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Pafnucy napisał:

Mnie nie zahaczyło , to nie znam cen wykupu .

Dopiero wariant i wcale może nie być ,ale plotki jakieś słyszałeś,dają przyzwoicie czy co skapnie.Bo zamokli nami łąkami chcą puścić aby minąć wsie.

Zresztą koło ciebie robili obwodnicę parę lat temu.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

znajomy sprzedał pod expresówke Lublin Warszawa to podobno ponad 200tys ha ale ile w tym prawdy to nie wiem, w sumie może być na rzeczy bo kupuje zieme jak tylko ktoś sprzedaje, a znów drugi przestał pracować i ma dłuższe wakacje

Opublikowano

kurde, tydzień temu śmiałem się z kolegi że będą go wywłaszczać, bo do tego centralnego portu komunikacyjnego przez jego działkę ma kolej iść, a teraz się okazuje że i u mnie przez wieś dwupasmówkę chcą puścić.....

idę mapy studiować, może trzeba będzie się wyprowadzać

• Haha 1
Opublikowano
41 minut temu, bratrolnika napisał:

kurde, tydzień temu śmiałem się z kolegi że będą go wywłaszczać, bo do tego centralnego portu komunikacyjnego przez jego działkę ma kolej iść, a teraz się okazuje że i u mnie przez wieś dwupasmówkę chcą puścić.....

No to studiuj i daj znać, będę miał placówkę dla Ciebie. Z ceną się dogadamy😁

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

nieźle, ptaki kojarzysz z dniem kobiet?

Nie porostu ćwierkają,mają gody, a na dzień kobiet trzeba kwiatów nakupić.

45 minut temu, bratrolnika napisał:

Oj tam zaraz wyprowadzać,musi być jakieś zebranie,zresztą te dwu pas mówki utrudniają życie rolnikom bo jak masz pole po drugiej stronie to trzeba do wiaduktu jechać lub mostu i km się nakłada,najlepiej się z kimś wymienić na pole.

Opublikowano

ja nie o pole się martwię tylko o chałupę, zdążyłem się wprowadzić

9 minut temu, Agrest napisał:

No to studiuj i daj znać, będę miał placówkę dla Ciebie. Z ceną się dogadamy😁

ten kawałek pola ze stodołą za 290tys.zł???

Opublikowano

Powiedziałem ci ze się dogadamy wydzielę Ci 40 arów za 220 000zl. Pasi?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v