Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

@pafnucyzdominował najciekawsze zdjęcia 🙆‍♂️

no na talent człowiek nic nie poradzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Strongman napisał:

i kaban pafnuncego i on sam w maseczce.

gdzie w maseczce? 

Opublikowano
Strongman napisał:

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

"kiedy @bratrolnika doda zdjęcia nowej przyczepy"

Jóź nawet na you tubie jego przyczepa jest.

pafnucy rządzi 🤣😁

gregor1284 napisał:

59 minut temu, radekz200 napisał:

A czemu tam nie ma moich zdjęć? 😂

Kolesiostwo i komuterstwo! 🤣

Wezta się chłopy za robotę, chyba że który nie ma roboty to zapraszam 🤣😎

zaraz idę do gnoju od jałówek a na obiad zarobiłem w dwóch autach koła przerzucone😀😉

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

pafnucy rządzi 🤣😁

zaraz idę do gnoju od jałówek a na obiad zarobiłem w dwóch autach koła przerzucone😀😉

Sławciu a pamiętasz jaka sensacje wywołało moje zdjecie ze zmiany kół sprzed kilku lat 😂😂

Opublikowano (edytowane)

Największą sensacją był temat masowe padniecie krów.Przeważnie takie tematy wywołują zainteresowanie.

A co do pogody macie stacje meteo,maja się popsuła i tak patrzyłem na YouTube unboksinkgi czy jakoś tak i dziwi mnie to ze czujki obok siebie i inna temperatura.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
31 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Dużo roboty masz to i dużo piniędzów

Nie będziem Cię ograbiać 

Rób sam.

Ja nie taki chciwy znowu, robota lekka łatwa i przyjemna. Ja ładuje, jedzie kilometr moze półtora i zwalasz, no i tak w kółko. d*py z siedzenia nie brak ruszać, skrzynia grzeje. Obiad już pod zamówienie nawet zapewnie 

Opublikowano
18 godzin temu, bratrolnika napisał:

Możesz zawsze zostać znanym pijakiem, lub anonimowym alkoholikiem

Chyba faktycznie miałeś wczoraj gorszy dzień..🤔

Opublikowano
16 godzin temu, debrzyna napisał:

Można 

16 godzin temu, vat napisał:

Właśnie rozmawiałem ze znajomym, który miał podobny problem, i z tego co mówił to sprawa komplikuje się jeżeli sprzedający jest współwłaścicielem kilku działek, a ja chcę odkupić współwłasność tylko jednej działki. 

Tak właśnie jest w moim przypadku - gość wraz z braćmi dostali w spadku dwie działki, a ja chcę odkupić współwłasność tylko do jednej działki.

Wtedy prawdopodobnie potrzebna jest zgoda wszystkich  braci lub musiałbym odkupić współwłasność do obu działek.

Potwierdzi to ktoś?

Od tego roku zmieniły się przepisy i z tego co się zorientowałem to nie przeprowadzisz tego na siebie z prawnego punktu widzenia. Chyba że pole rolne inaczej bo ja chciałem kupić działkę obok mojej na budowę ale jest  czworo współwłaścicieli i nie mogą się dogadać i kurła siostry by sprzedały to reszta się nie godzi i uj z interesu.

Opublikowano

Ale przez ukraińca lub hindusa hartowana .😆

Nie lepiej było dokupić niż dzielić na dwa?😁

Opublikowano
12 minut temu, Agrest napisał:

Ale przez ukraińca lub hindusa hartowana .😆

Nie lepiej było dokupić niż dzielić na dwa?😁

Mam drugi ale żeby przykręcić to muszę diaksa użyć i go 0.5 cm zwęzić bo nie pasuje 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v