Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, Agrest napisał:

Jednak trzeba trochę paliwa wypalić. Zimno potęguje dość silny wiatr. Co raz bardziej mglisto.

20201121_065738.jpg

Ty gdzie masz to łóżeczko w porzeczkach? Godzinę temu wstawiłeś posta że  trzeba wracać do łóżeczka? 

Opublikowano
9 godzin temu, danielursus3p napisał:

To ty do teściowej na łobiod jeździł A nie na cimcirimcim😂

Jak  zobaczyła  takie chucherko  to chciała  podtuczyć  co by miał  siłę   córkę  poobracać.....                                                     zimno  ale dobrze  że nie pada-,

Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

Ty gdzie masz to łóżeczko w porzeczkach? Godzinę temu wstawiłeś posta że  trzeba wracać do łóżeczka? 

Może komfortowy ciągnik nazywa łóżeczkiem 🤔

Opublikowano (edytowane)

Albo się kobita dowiedziała że kolejne ha kupił i pogonila

☺

1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Edytowane przez 6465
  • Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, soltys48 napisał:

Tak rano?

7 minut temu, 6465 napisał:

A bo jednak po całym tygodniu opieprzania trzeba coś w sobotę zrobić.

A grafik napięty. Zaraz trzeba jechać na śniadanie i zakupy. Podcinanie zakończyć i wymiatarkę podpiąć i przetestować.😆

4 minuty temu, Ursus932 napisał:

A widzisz, tak ciepło w kabinie że aż się rozebrałem,  do tego muzyczka z radia, fotelik pompowany buja i jakoś robota idzie😁

Opublikowano
43 minuty temu, Agrest napisał:

A bo jednak po całym tygodniu opieprzania trzeba coś w sobotę zrobić.

A grafik napięty. Zaraz trzeba jechać na śniadanie i zakupy. Podcinanie zakończyć i wymiatarkę podpiąć i przetestować.😆

A widzisz, tak ciepło w kabinie że aż się rozebrałem,  do tego muzyczka z radia, fotelik pompowany buja i jakoś robota idzie😁

To nic przyjemnego taka robota, nie wiesz że pracujesz 🤦‍♂️  jeszcze Ci pampersa założyć i jak na kasie w markecie 🤷‍♂️😁

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Teraz tyle u mnie pokazuje 

IMG_20201121_072215.jpg

stempos jak ta czujka działa,w miarę dokładny wynik, bo ona ma plus minus1,5c i jak jedna badzie to się nie poznasz a jak kilka w stacji pogody to każda będzie miała inny wynik.

Czyli jak bedzie -2 prawidłowa to jedna może pokazać -3,5 a inna -0,5c.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

To nic przyjemnego taka robota, nie wiesz że pracujesz 🤦‍♂️  jeszcze Ci pampersa założyć i jak na kasie w markecie 🤷‍♂️😁

Zawsze znajdziesz argument utwierdzający cię w sensowności twojego wyboru😁

Opublikowano
bratrolnika napisał:

U mnie siwo, minus 2 na termometrze

Ale golf po 2 tygodniach stania na środku podwórka zapalił od strzała. Das auto!!!! 

das albo nie das 😁 ciekawe jak moja astra 😀 bo w chłody ma już problemy 🤨

Opublikowano
3 godziny temu, tytanowyJanusz napisał:

szybka przemiana materii, ja też niczego sobie nie odmawiam a jestem szczypior, pewnie nawet w garniak ze studniówki bym jeszcze wlazł 😄

dokładnie , jem śniadanie, piję kawę i od razu na kibel bo przy stole już czuję parcie

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Agrest napisał:

Zawsze znajdziesz argument utwierdzający cię w sensowności twojego wyboru😁

🤭 No co Ci mam powiedzieć, że mam gorzej 😁

10 minut temu, kontenovy napisał:

dokładnie , jem śniadanie, piję kawę i od razu na kibel bo przy stole już czuję parcie

Edytowane przez Ursus932
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v