Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja do kłótni zmierzam??🤣 Pokazuje tylko prawdę jak jest na forum. Wszystkim rozdajecie ostrzeżenia za spam i cytowanie tylko siebie nie widzicie. Po drugie zgłoszę sprawę chyba do głównego o jakieś zastraszanie na forum.

Opublikowano
Szymi40 napisał:

Ja   punkta za cytowanie  dostałem   w pierwszym  tyg.  na AF.

Proszę odpowiedź dla Pana. Cis jeszcze mogę zrobić? Czy nadal będzie Pan mnie straszył punktami??? Kurczę a tak wogole dobrze wiedzieć że można tu pisać o wszystkim;)

Opublikowano

Za co Ty rzucasz tak tymi warnami... 

Jarka nie lubie akurat bo glupoty opowiada czesto, ale dales mu warna za to ze posta potrojnie napisal?? 

Panie sumek, prawda to ze wczoraj ostro deszczu dostales? 

2 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

tak apropo dasz sobie ostrzeżenie za cytowanie

Nie zacytowal poprzedniego.. 

• Like 1
Opublikowano

ostatnie punkty dostał Jarek w "słynny czwartek trzynastego" 😅🤣😂

8 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Panie sumek, prawda to ze wczoraj ostro deszczu dostales? 

nieprawda. całe 4 litry.

za to atrakcji w stylu disco błysko było dużo. wiatrak oberwał.

Opublikowano
19 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Ten temat jest o pogodzie więc proszę pisać zgodnie z tematem. Kolejny punkt😂🤣😂🤣 Dalej pada deszczyk do tego jutro ma być 10 stopni ciepła zobaczymy kiedy RSM zacznie działać.

Mówisz temat tylko o pogodzie? a co to za temat niby ma być i komu służyć i do czego? komu się przyda coś w stylu - u mnie pada deszczyk, u mnie słoneczko, temperatura +5 st.  posiałem saletrę,  itd. itp.  wiesz chociaż gdzie?   :P  a nawet choćbyś wiedział, to dzisiaj można to sprawdzić na pierwszym lepszym radarze  pogodowym, no co kogo obchodzi dobre czy nie dobre czyjeś samopoczucie, bo tylko tak idzie ten temat odebrać, więc nie bądźcie śmieszni że jak ktoś nie wspomni o pogodzie to psuje temat.  

Żeby nie było, teraz siedzę w domu i temperatura jest 25st. na dworze chyba sporo mniejsza bo tam nie palę.

Opublikowano (edytowane)

O bramie coś należy dodać . :ph34r: U mnie mokra , bo deszcz pada .

Edytowane przez Gość
Opublikowano

no i makaron wywieziony. 1,5-2 miesiące spokoju. kilka ostatnich przyczep już w deszczu wiozlem. A taka rano piękna pogoda była. konkretna kupka już mi się uzbierala. mieszanka będzie miała co jeść. sąsiad przez miedze oral poplony to ziemia wcale nie przemoknieta. skiba kruszy się jak w środku lata.

Opublikowano
1 godzinę temu, wiesiek63zmc napisał:

patrząc za okno trudno uwierzyć że ma być susza jakiej nie było 50 lat nawet w agrobiznesie o tym wspominali Na polu rzadko +5

Było kiedyś takie powiedzenie,że jest ileś lat suchych i po tym następują kolejne mokre. Także może nadchodzą zmiany w pogodzie.

Opublikowano

Bo w temacie o cenach bydła można pisać tylko o cenach inaczej sypią się punkty. Jak piszesz za dużo zaraz jest prowokowanie do kłótni. Ale jak ,,inni'' prowokuja do kłótni sprawa jest zamiatana pod dywan... Chce pokazać tylko jak jest na tym forum. Teraz każdy może się spokojnie odwoływać sie do tego tematu i pokazywać że za prowokowanie do kłótni nie ma punktów tak samo za spam w cenach bydła.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

Brama jest mokra jak pada deszcz, a jak nie pada to jest sucha  i nie zamykam, bo prowadzę dom otwarty i hulaszczy tryb życia.   :P    :D

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy napisał:

O widzisz dobrze że przypomniałeś jak wiało bramę otworzyło i lekko zawias się przekrzywil jak spotkała się ze slupkiem... trzeba by jutro naprostować jak po dzisiejszym deszczu i 6 stopniach na plusie obeschnie 😉

Opublikowano
2 minuty temu, JarekBazydlo napisał:

Bo w temacie o cenach bydła można pisać tylko o cenach inaczej sypią się punkty. Jak piszesz za dużo zaraz jest prowokowanie do kłótni. Ale jak ,,inni'' prowokuja do kłótni sprawa jest zamiatana pod dywan... Chce pokazać tylko jak jest na tym forum. Teraz każdy może się spokojnie odwoływać sie do tego tematu i pokazywać że za prowokowanie do kłótni nie ma punktów tak samo za spam w cenach bydła.

W takich tematach jak ceny, powinno być jasno i na temat, cena i kto tyle płaci, a wypisywanie że np. - dzisiaj 6 zł, i jakiś bezsensowny komentarz,  to też można sobie włożyć.

Opublikowano
sumek666 napisał:

cytuję poprzedniego prosta, bo nie wiem czy ktoś nie napisze tu zanim wkleję moja odpowiedź. A teraz riposta: zarobić, to można na wyciąganie ugrzeźniętej gruchy z betonem. ha. ha. ha. 😉

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v