Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Ywa napisał:

Ponieważ tv jest stronnicze? Wystarczy tylko chcieć pofatygować się i samemu poznać inne opcje, które przecież zawsze są,  a nie lecieć na ściągawce tv czy modlitewniku, co piekło szykuje. Inicjatywa i nie ma prowadzenia za rączkę. Tłumaczenie żadne! Wiara ślepa. Będzie dobrze.

Chmurzy się i okres przeziębień nadchodzi 😉 żartuję to teraz inaczej się nazywa.

Moja droga, chyba nie myślisz że jestem aż tak głupi żebym sugerował się TV, i sama nie wiesz co piszesz, jakież to inne opcje były do wyboru? wszyscy już pokazali co potrafią, pamięć to ja mam dobrą i tak szybko nie zapomnę.

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Sean  nigdy nie patrzy się na większość, która biegnie w przepaść. Takie partie/możliwości od razu się wyrzuca w kosz-jedna z podstawowych zasad. Szuka się szaraczków.

Opublikowano
3 godziny temu, soltys48 napisał:

Jesteś tyle samo winien co ten który na nich głosował

Ale Twoja opozycja dołożyła do tego ręki, ma takie samo zdanie jak PiS, więc o co chodzi? czemu szukasz winnych tylko po stronie która głosowała na PiS?

5 minut temu, Ywa napisał:

Sean  nigdy nie patrzy się na większość, która biegnie w przepaść. Takie partie/możliwości od razu się wyrzuca w kosz-jedna z podstawowych zasad. Szuka się szaraczków.

Hahaha, szaraczków i krzykaczy też pamiętam, tacy już bywali, im się tylko wydaje że jakby doszli do władzy to cokolwiek by zmienili.

Opublikowano

No ale przecież taki szaraczek 😂 Pan Wałęsa obalił komunę i Nobla otrzymał, a podobno Pan Kaczyński ma w tym zasługi.

Opublikowano
5 minut temu, Ywa napisał:

No ale przecież taki szaraczek 😂 Pan Wałęsa obalił komunę i Nobla otrzymał, a podobno Pan Kaczyński ma w tym zasługi.

A weź przestań, bo sama jesteś za inteligentna by w to wierzyć.

Opublikowano
5 godzin temu, szymon09875 napisał:

Suszocovid juz wpłynął, a covid bydlecy przyszło powiadomienie ze wniosek przyjęty. 

🤔🤔🤔🤔🤔🤔

U mnie nic nie przyszło

3 godziny temu, Sean napisał:

Ale Twoja opozycja dołożyła do tego ręki, ma takie samo zdanie jak PiS, więc o co chodzi? czemu szukasz winnych tylko po stronie która głosowała na PiS?

Hahaha, szaraczków i krzykaczy też pamiętam, tacy już bywali, im się tylko wydaje że jakby doszli do władzy to cokolwiek by zmienili.

Akurat moja opozycja nie dołożyła do tego ręki

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, mraukot napisał:

To jest tema o pogodzie, czy polityce ?

O wszystkim w sumie.

Opublikowano

Sołtys to może się przypomnij w agencji, u mnie przyszło potwierdzenie przyjęcia wniosku dwa tyg po złożeniu... Chyba po strajku, organizator nic nie dodaje, nie odpowiada na wiadomości.

Opublikowano

Nas hodowców trzody ASF i niskie ceny wykańczają te ekopseudoobrońcy nas tylko "humanitarnie" dobiją  

Opublikowano

co masz na myśli pisząc o molochach. ile sztuk tucznika rocznie to dla Ciebie moloch?

Opublikowano

pewnie tak 

2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Żeby zapach był atrakcyjny dla konsumenta 🤔 przecież z jajami to jebie moczem że nieda się jeść 

dlatego bez kastracji max do 6 miesiąca 

Opublikowano
9 minut temu, szczypka napisał:

co masz na myśli pisząc o molochach. ile sztuk tucznika rocznie to dla Ciebie moloch?

5 minut temu, TheraRolnik napisał:

Pewnie powyżej tego co sam zdoła zjeść 😂

Tyle że wy obaj, a nawet dziesięciu innych, nie jesteście w stanie wyprodukować przez 10 lat, tego co oni w rok.   :P

Opublikowano
11 minut temu, Ursus932 napisał:

Żeby zapach był atrakcyjny dla konsumenta 🤔 przecież z jajami to jebie moczem że nieda się jeść 

dla takich co jedzą szczaw i mirabelki (Spurek) zapach jest bez znaczenia

Opublikowano
Przed chwilą, szczypka napisał:

podaj ilość konkretne liczby 

Fermy człowieku, fermy, gdzie są produkowane tysiące świń.

Opublikowano
21 minut temu, Sean napisał:

A cóż taki zmartwiony, że się wezmą za molochy przemysłowe? w dodatku w większości nie polskie, bo ja nie.

Za nim ten tłusty Moloch schudnie to te małe wyzdychają. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v