Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej nic nie oglądać i takich niepewnych transakcji nie przeprowadzać...

Kurła jutro trzeba do Łysonia po izolatory Chmary się kopnąć bo somsiad też chce dwa kupić.

Opublikowano

Nawet jak tak będzie - a tak będzie- to w większości przypadków warto choć te 20 lat poświęcić. Bo z babą źle, ale bez niej dużo gorzej. Sam już byłem pogodzony z myślą o kawalerstwie, ale teraz to chyba na kolanach do Częstochowy,  bo wyobrażam sobie gdzie bym był gdybym nadal kawalerem był. Pytanie czy jeszcze bym był.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Agrest napisał:

- a tak będzie

Jeśli o mnie chodzi to żartuje, akurat żonę mam naprawdę ładną, w dodatku można powiedzieć że się praktycznie nie starzeje,przez 11 lat od ślubu praktycznie się nie zmieniła

Edytowane przez bratrolnika
  • Like 3
Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

O glifosacie na polsacie mówili, normy u dzieci w moczu 8 x przekroczone.

Pryskajcie dalej by łatwo kosić.

Rysiu umiesz manipulować faktami jak TVP

Zapomniałeś dodać słowa NAWET

Opublikowano

To potem nagle trzaśnie, rano wstaniesz i zaniemówisz, nic nie trwa wiecznie.

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Jeśli o mnie chodzi to żartuje, akurat żonę mam naprawdę ładnąz w dodatku można powiedzieć że się praktycznie nie starzeje,przez 11 lat od ślubu praktycznie się nie zmieniła

• Haha 1
Opublikowano

zobaczymy za kilkanascie lat..

kra- burza jak diabli a jutro mialem dozynki robic...zamiast swietowac to trzeba bylo kosic ,tyle ze nic nie zapowiadali ,dopiero jutro popoludniu, dobrze ze nie wieje ale chyba rekord jednorazowego opadu padnie.

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Jeśli o mnie chodzi to żartuje, akurat żonę mam naprawdę ładną, w dodatku można powiedzieć że się praktycznie nie starzeje,przez 11 lat od ślubu praktycznie się nie zmieniła

Tak, tak...

Bo zmieniacie/starzejecie się razem. I o to w tym chodzi. Potem nawet jak będzie kopią teściowej sprzed 20 lat to i tak nadal będzie dla Ciebie tą piękną kobietą, która starzeje się wolniej od Ciebie. 

Opublikowano
Ursus932 napisał:

3 godziny temu, Bananek napisał:

A Ty tam znasz. to na zdjęciu przy mojej to miss stulecia. 😀

Pamiętaj, że żona też kiedyś będzie wyglądać jak teściowa, tak więc przy wyborze trza było najpierw obejrzeć teściową 😋

chyba twoja 😀

Opublikowano
1 minutę temu, Piotrek1975 napisał:

Mam nadzieje źe kebaba nie jadłeś w Iłuży>

Leń wygrał i nie pojechałem. Tylko pola objechałem.  Trzeba by pokosówkę do gryki zamówić bo ostatni z nią zostałem. Reszta już wymłóciła.

A co z tym kebabem nie tak? Z psa?

Opublikowano
12 minut temu, bratrolnika napisał:

Miejmy nadzieję że nie.

JAK to mówią- przy dobrym mężu żona się nie starzeje

no jak by dobrego miała...:ph34r:😁

8 minut temu, Marcin133 napisał:

No przecież napisał że "praktycznie " się nie starzeje😉 Pany wieczne są dwie rzeczy...

jakie?

Opublikowano
18 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Pryskajcie dalej by łatwo kosić.

Kupujta dalej w Lidlu

Opublikowano

A mi rano krowa z całym aparatem udojowym poleciała na łąkę. Toż o tym powinni w mediach gadać. Takie rzeczy, to się najstarszym dojarzom nie śnimy. Cały duovac się rozleciał i popękał górny kolektor. 

Opublikowano

prawdziwy kebab to jest z baraniny- podobno mozna w polsce kupic 😜

od kilku dni pan bustowski robil nagonke na glifosat w roznych mas-mediach,zrobiono badania w szpitalu dzieciecym i wyniki wyszly podobne jak z piwem w niemczech....

obstawiam ze jeszcze ze 2 lata i wycofaja z obrotu jak dzieisatki substancji czynnych rocznie..

panie ja juz lata zadnym randapem nie pryskam 🤣... po co przeplacac.

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

kto Ci każe pić dziecięcy mocz 😨 oczywiście żartuję, tez oglądałem wydarzenia akurat. trochę przeraża to w jaki sposób dorabiaja się tacy rolnicy. aby szybciej, aby więcej...

Opublikowano

Już chyba każdy lokal z kebabem ma w ofercie baraninę. Jeśli w moim grajdole zadają pytanie czy z baraniną to co w większych miejscowościach?

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

kto Ci każe pić dziecięcy mocz 😨 oczywiście żartuję, tez oglądałem wydarzenia akurat. trochę przeraża to w jaki sposób dorabiaja się tacy rolnicy. aby szybciej, aby więcej...

Papierosy terz szkodzą powodują raka a dopłacają do tej uprawy. 

Widać jak można prosty lud zmanipulować  i wmówić że glifosatu zły bo raka powoduje a jednocześnie do uprawy tytoniu dopłaty dawać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v