Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
48 minut temu, stempos1980 napisał:

Ten system to o kant d*py potłuc

Mało tego: mówię skoczę najwyżej ubezpiecze, na vin, bez numeru rejestracyjnego, w ubezpieczeniach awaria pradu-nieczynne.... 

No jak nie to to lecę po śruby do stopek, bo mało mam, sklep metalowy-w dniu dzisiejszym zamknięte.... 

Wróciłem do domu, żona mnie męczy żeby złożyć o ten bon turystyczny, strona zus załadowala się za dwudziestym razem, ale w końcu poszło, założyłem ten profil zaufany po pół godziny wkurwienia, okazuje się że trzeba ten profil osobiście w oddziale zus potwierdzić, taka innowacja i załatwianie spraw przez Internet wprowadzili.... tyle że potem i tak trzeba jechać osobiście potwierdzać....

To nie jest mój dzień.....

• Haha 3
Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

Mało tego: mówię skoczę najwyżej ubezpiecze, na vin, bez numeru rejestracyjnego, w ubezpieczeniach awaria pradu-nieczynne.... 

No jak nie to to lecę po śruby do stopek, bo mało mam, sklep metalowy-w dniu dzisiejszym zamknięte.... 

Wróciłem do domu, żona mnie męczy żeby złożyć o ten bon turystyczny, strona zus załadowala się za dwudziestym razem, ale w końcu poszło, założyłem ten profil zaufany po pół godziny wkurwienia, okazuje się że trzeba ten profil osobiście w oddziale zus potwierdzić, taka innowacja i załatwianie spraw przez Internet wprowadzili.... tyle że potem i tak trzeba jechać osobiście potwierdzać....

To nie jest mój dzień.....

Jednym słowem przesrane

Do odstresowania zacznij lepić przyczepę

• Like 1
Opublikowano
13 godzin temu, pafnucy napisał:

ale to chyba dobrze jak polskie zborze kosi polski bizon?🤔  czy nie??

U Ciebie chyba jakaś nowa odmiana tego ,,zborza'' dobre plony chociaż oddaje z ha??😏

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Mało tego: mówię skoczę najwyżej ubezpiecze, na vin, bez numeru rejestracyjnego, w ubezpieczeniach awaria pradu-nieczynne....  No jak nie to to lecę po śruby do stopek, bo mało mam, sklep metalowy-w dniu dzisiejszym zamknięte....  Wróciłem do domu, żona mnie męczy żeby złożyć o ten bon turystyczny, strona zus załadowala się za dwudziestym razem, ale w końcu poszło, założyłem ten profil zaufany po pół godziny wkurwienia, okazuje się że trzeba ten profil osobiście w oddziale zus potwierdzić, taka innowacja i załatwianie spraw przez Internet wprowadzili.... tyle że potem i tak trzeba jechać osobiście potwierdzać.... To nie jest mój dzień.....

Ty to jednak jakiś pechowy. dobrze, że w tamtym roku zadzwoniłem O pół godziny za późno 😀

• Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, stempos1980 napisał:

Jednym słowem przesrane

Strach się dziś za coś poważniejszego brać...

Miałem do fryzjera jechać ale w taki dzień to nie wiem czy to dobry pomysl w taki dzień....

Opublikowano (edytowane)

O kurła, weź wstaw zdjęcie jak coś pójdzie nie tak U fryzjera 😀😀😀

no "popadalo" i U mnie. chyba nic do deszczomierza nie trafiło. bele zwiezione, obiad zjedzony, czas za naprawę prasy się brać. Żeby popadalo jak trzeba to bym plug pociągnął po rżysku, a tak....

Edytowane przez Bananek
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Wróciłem do domu, żona mnie męczy żeby złożyć o ten bon turystyczny, strona zus załadowala się za dwudziestym razem, ale w końcu poszło, założyłem ten profil zaufany po pół godziny wkurwienia, okazuje się że trzeba ten profil osobiście w oddziale zus potwierdzić, taka innowacja i załatwianie spraw przez Internet wprowadzili.... tyle że potem i tak trzeba jechać osobiście potwierdzać...

aż wziąłem i sprawdziłem co z tym bonem.  u mnie to dosłownie 10 kliknięć i gotowe. Co ty piszesz o tym osobistym potwierdzaniu. Przecież przez bankowość elektroniczną można potwierdzić, że Ty to Ty. Poza tym warto mieć założony Profil Zaufany lub konto na platformie EPUAP to otwiera furtki do wielu stron, gdzie można załatwić sprawy bez wychodzenia z domu. np 500+, dobry start i wiele innych. 

• Like 1
Opublikowano
bratrolnika napisał:

25 minut temu, stempos1980 napisał:

Jednym słowem przesrane

Strach się dziś za coś poważniejszego brać...

Miałem do fryzjera jechać ale w taki dzień to nie wiem czy to dobry pomysl w taki dzień....

lepiej dzisiaj uważaj bo woda z kranu może Ci krzywdę zrobić 😀 nie pij nie myj się nie jedz wszędzie zagrożenia 😉😀

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

lepiej dzisiaj uważaj bo woda z kranu może Ci krzywdę zrobić 😀 nie pij nie myj się nie jedz wszędzie zagrożenia 😉😀

"Jeśli ktoś ma pecha i problemów kupę, może złamać rękę, podcierając d*pę"

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Bananek napisał:

to chyba w banku spermy :D 

Obsługa w banku spermy

Edytowane przez robert55555
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

U Ciebie chyba jakaś nowa odmiana tego ,,zborza'' dobre plony chociaż oddaje z ha??😏

trafna uwaga

Opublikowano
32 minuty temu, Bananek napisał:

aż wziąłem i sprawdziłem co z tym bonem.  u mnie to dosłownie 10 kliknięć i gotowe. Co ty piszesz o tym osobistym potwierdzaniu. Przecież przez bankowość elektroniczną można potwierdzić, że Ty to Ty. Poza tym warto mieć założony Profil Zaufany lub konto na platformie EPUAP to otwiera furtki do wielu stron, gdzie można załatwić sprawy bez wychodzenia z domu. np 500+, dobry start i wiele innych. 

Jak tam pięć banków na krzyż to obsługuje, akurat mojego nie ma. Z tym świadczeniem 300+ było łatwiej, tam dużo więcej banków to wspieralo. 

JAK masz już zaufany profil to może i chwilą, ja nie mam... tzn teraz mam ale jeszcze muszę potwierdzić, w ciągu 7 dni od założenia 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v