Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie graj twardziela i załóż kalesony +2 

2 minuty temu, Bananek napisał:

wiało całą noc, wieje i teraz. jest co prawda na plusie, ale jak dmuchnie to przez grube spodnie czuć chłód. jeszcze kropi do tego. jeszcze 17 dni i w pole. 😀

• Haha 1
Opublikowano
sumek666 napisał:

Hmmm https://sjp.pwn.pl/slowniki/kretyn.html BANY 7-DNIOWE (za jednorazowe przewinienia): Pkt. 3.1 - używanie wulgaryzmów oraz wyrażeń powszechnie uznawanych za obraźliwe na forum/w galerii/na chacie;

uwierz mi, widziałem tu na forum gorsze wyrazy bez konsekwencji.

Opublikowano
5 minut temu, Strongman napisał:

zresztą takie pieniądze na koncie to tylko cyferki,ale tak trzymać w garści 10tyś to cieszy jakoś, a na koncie jakoś mniej,choć to samo.

Ale jak płacisz to i mniej boli 

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

uwierz mi, widziałem tu na forum gorsze wyrazy bez konsekwencji.

To weź mi teraz powiedz taka rzecz. 

Daję ostrzeżenia to mnie wyzywacie od ormo, dać mu 1 cm władzy to szaleje itd. 

Nie reaguje na takie zachowanie to znowu mnie wyzywacie, że nic nie robię. 🙉

Opublikowano

to wróć do bycia szarakiem. ja nie mam takich dylematów. 😀 takie są skutki bycia choćby u najmniejszej władzy. nic miłego, jak już sam zauważyłeś. teraz pomyśl o rządzeniu na wyższym szczeblu, jak z każdej strony coś ktoś chce i żeby być tym dobrym usilujesz dogodzić wszystkim.

Opublikowano
Bananek napisał:

to wróć do bycia szarakiem. ja nie mam takich dylematów. 😀 takie są skutki bycia choćby u najmniejszej władzy. nic miłego, jak już sam zauważyłeś. teraz pomyśl o rządzeniu na wyższym szczeblu, jak z każdej strony coś ktoś chce i żeby być tym dobrym usilujesz dogodzić wszystkim.

o to to 👍

Opublikowano
2 minuty temu, sumek666 napisał:

To weź mi teraz powiedz taka rzecz. 

Daję ostrzeżenia to mnie wyzywacie od ormo, dać mu 1 cm władzy to szaleje itd. 

Nie reaguje na takie zachowanie to znowu mnie wyzywacie, że nic nie robię. 🙉

Bo dobrze było jak było

A teraz po ustawie kagańcowej to lepiej nic nie pisać jak pisać to co się myśli, a jak nie ma wolności słowa to po co się udzielać.

Tylko żebyście się nie przeliczyli z tymi punktami

Bo będzie jak na forum u frajerów 2 -3 wpisy na tydzień,  jedynie galeria i komentarze jakoś zipią.

• Like 2
Opublikowano
sumek666 napisał:

Daję ostrzeżenia to mnie wyzywacie od ormo

wypraszam sobie. nie wyzywalem nigdy żadnego moda. raz tylko powiedziałem wprost do Jacka, że mi się nie podoba jak zasrywa galerię swoim rzepakiem i zbozami. i tyle. A to nie było ani w gniewie ani wyzywanie. do Ciebie póki co nic nie mam. no chyba, że ostrzeżenie od Ciebie dostanę, wtedy nie chciałbym być w twojej skórze 😀😀😀😀

6465 napisał:

Ja płacę często kartą i jakoś za kretyna się nie uważam. 

Ty siebie nie, ale może ktoś? 😉

Opublikowano

Właśnie. Jak chcecie kogoś ignorować to trzeba myszką najechac na avatar i chwilę poczekać. 

Wyświetli się okienko i gdzieś na dole jest opcja "ignoruj użytkownika" 

@Rolnik1973 pisać możesz co chcesz. Byle nie obrażać innych ludzi. Nawrt jak ktos wykazuje cechy ewidentnego idioty.

• Like 1
Opublikowano

Rolnik czujes sie uciśniony na forum?

Przed chwilą, Strongman napisał:

I co te ignorowanie daje,jak się najedzie na nick to pod spodem wyskakuje.

W teorii nie będziesz otrzymywał żadnych powiadomień od tej osoby, ani zdjęcia wyświetlały. 

• Like 1
Opublikowano

Ok rozumiem,ale czemu to ma służyć,jak na forum będą się wyświetlały jego wpisy i czy chcesz czy nie chcesz to będziesz musiał je czytać.Jak by był zakaz wchodzenia na profil czy do galerii to już coś.

Opublikowano

To smoga rozwiało, ja obrobiony, to roboty w polu moge nic nie robić.

No ale jakby padał śnieg zamiast tego deszczu i tak wiało to by zaspy byly równe z bramą.

3 minuty temu, soltys48 napisał:

Ale pizgo 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v