Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mylisz się kolego.

Każde stworzenie ma rozum.

Człowiek różni się od zwierzęta że ma wolną wolę. Dana od Boga.

Opublikowano
1 minutę temu, szmergiel napisał:

tak ich nie lubisz bo cie skrzywdzili?

A ty co ich tak lubisz ? Nie mówię, że wszyscy z nich lecą tak za kasą, są tam i porządni ludzie. Ale jak widzę te złote pałace i te ich słynne romanse z Paniami o których się trąbi w okolicy to mam ich trochę dość ;)

1 minutę temu, szmergiel napisał:

bo mucha nieraz duzo warosciowsza od czlowieka

Od ciebie na pewno ;)

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, robert55555 napisał:

Jaki telefon? Używasz aplikacji do wysyłania sms? Może masz dużo działających w tle aplikacji i telefon sam się wyłącza pod wpływem kolejnego działania. Wyłącza się celem schłodzenia.

Samsung Galaxy x cover4.

Robiłem skanowanie, czyszczenie nic nie pomaga.

Wysyłam SMS  bez problemu. Przychodzący od dzisiaj wyłącza  telefon. Otwarcie SMS po odblokowaniu ponownie to wyłącza.

Dzwoniłem do Orange.  Na 99 % nie ich wina, ale polecił przełożenie karty sim do innego telefonu w celu wykluczenia błędu karty lub operatora.

Opublikowano
1 minutę temu, robert55555 napisał:

Mylisz się kolego.

ale niektorzy nie maja rozumu i ze swoja wola robia takie rzeczy ze lepiej by bylo gdyby jej nie  mieli.zachowanie ludzkie glownie opiera sie na tym jak jestesmy w stanie pojac otaczajacy swiat.

Opublikowano (edytowane)

Ale według ciebie mamy pojmować go tak jak mówi nam księciunio w niedzielę ;) I wszyscy mamy go pojmować tak jak ty mówisz ;) A jak ktoś ma inne zdanie to trzeba wyzywać od cielaków ;)

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

a naucza czegoś złego?

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Ale według ciebie mamy pojmować go tak jak mówi nam księciunio w niedzielę ;)

Opublikowano
4 minuty temu, robert55555 napisał:

Mylisz się kolego.

Ciekawe. 🤔

Religia katolicka istnieje 2000 lat a człowiek chyba kilkadziesiąt tysięcy lat to jak Bóg mógł dać rozum ludziom?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, pafnucy napisał:

a naucza czegoś złego?

Naucza może i dobrze, tylko potem sam nie żyje zgodnie z swoim nauczaniem ;) Nawołuje do nie pędzenia za mamoną, po czym leci z tacą.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
4 minuty temu, szmergiel napisał:

bo mucha nieraz duzo warosciowsza od czlowieka

Ta bo możesz ją pacnąć i bez konsekwencji w przeciwieństwie do swojej kobity jak będzie ci brzęczeć za uchem. 😁

Opublikowano

A ty co ich tak lubisz ? Nie mówię, że wszyscy z nich lecą tak za kasą, są tam i porządni ludzie. Ale jak widzę te złote pałace i te ich słynne romanse z Paniami o których się trąbi w okolicy to mam ich trochę dość ;)

Od ciebie na pewno ;)

sa mi obojetni ,poprostu wiem ze musza byc i tyle. ksiadz taki sam sam facet jak kazdy i ma swoje potrzeby i tu akurat jestem za tym ze powinnni miec rodziny. a jezeli zazdroscisz ze ma romnans to swiadczy tylko o tobie tyle ze jestes pier**la  ze ty nie poderwales kobiety tylko on.odpowiedz tez jest prosta bo przewaznie sa to ludzi inteligentni a z takimi kobiety wola sie zadawac niz z prostakiem co tylko pyskuje. zlote palace???? hmmm. ja mysle ze ludzie maja lepsze dowmy i nie zazdroszcza. ciemnogrod zazdrosci wszystkiego

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Samsung Galaxy x cover4.

Robiłem skanowanie, czyszczenie nic nie pomaga.

Wysyłam SMS  bez problemu. Przychodzący od dzisiaj wyłącza  telefon. Otwarcie SMS po odblokowaniu ponownie to wyłącza.

Dzwoniłem do Orange.  Na 99 % nie ich wina, ale polecił przełożenie karty sim do innego telefonu w celu wykluczenia błędu karty lub operatora.

Możesz zrobić resztę do ustawień fabrycznych. Wiadomo możesz wiele rzeczy utracić.

Opublikowano
40 minut temu, Agrest napisał:

Już dwa razy resetowany i nic. Do tego nie mam możliwości robienia screenów. Błąd interfejsu 

Pozgrywać kontakty, smsy, zdjęcia i resztę, a potem znaleźć  w menu ustawienia "przywracanie ustawień fabrycznych".

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Ciekawe. 🤔

Religia katolicka istnieje 2000 lat a człowiek chyba kilkadziesiąt tysięcy lat to jak Bóg mógł dać rozum ludziom?

wiesz ze dziecko 1 klasie jest 100razy madrzjesze od ciebie?

Opublikowano
szmergiel napisał:

Od ciebie na pewno ;)

sa mi obojetni ,poprostu wiem ze musza byc i tyle. ksiadz taki sam sam facet jak kazdy i ma swoje potrzeby i tu akurat jestem za tym ze powinnni miec rodziny. a jezeli zazdroscisz ze ma romnans to swiadczy tylko o tobie tyle ze jestes pier**la  ze ty nie poderwales kobiety tylko on.odpowiedz tez jest prosta bo przewaznie sa to ludzi inteligentni a z takimi kobiety wola sie zadawac niz z prostakiem co tylko pyskuje. zlote palace???? hmmm. ja mysle ze ludzie maja lepsze dowmy i nie zazdroszcza. ciemnogrod zazdrosci wszystkiego

A że gwałcą dzieci? i jeden drugiego kryje. Co o tym powiesz?

• Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

Primo nie idź tą drogą na tym forum. :D

A czemu by nie. 🤔

Zawsze to jakieś urozmaicenie w nudnym życiu. 😁

Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Ciekawe. 🤔

Hm..

Bez Boga nie było by tego światu. Od zarania dziejow człowiek w coś wierzył. Kwestia w to co wierzył jak nazywał. 

Opublikowano
2 minuty temu, robert55555 napisał:

Możesz zrobić resztę do ustawień fabrycznych. Wiadomo możesz wiele rzeczy utracić.

2 minuty temu, JanKrzysztof napisał:

Pozgrywać kontakty, smsy, zdjęcia i resztę, a potem znaleźć  w menu ustawienia "przywracanie ustawień fabrycznych".

Konsultant też mi to proponował ale nie skorzystam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v