Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Heh u nas 2 razy robili testy i 2 razy nic im nie wyszło ... Ani pozytywny ani negatywny ... No k**wa to tak samo jak byś dmuchnął w alkomat i ty ci wyskoczyło "nie wiem" ...

Ile tego patyka wsadzili ci w nos z 10 cm poczułeś .

Opublikowano
31 minut temu, bratrolnika napisał:

dużo cię OC wyszło??? 

860 , w zeszłym roku 1050 a jeszcze wcześniej 1200 , auto w PZU

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

coś pierdzielisz. na testy wysyła lekarz. a skoro wysłał, to automatycznie znajoma została objęta kwarantanną i do pracy pójść nie mogła.   no chyba że jak to u nas ktoś nie dopilnował kwarantanny.

Zyjemy w Polsce, jak masz znajomosci załatwisz wszystko.

• Like 1
Opublikowano

no to się nie dziwię że e tango ma za co iść co jakiś czas. :D

Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Zyjemy w Polsce, jak masz znajomosci załatwisz wszystko.

głupoty gadasz

2 minuty temu, kontenovy napisał:

zmień firmę

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Ile tego patyka wsadzili ci w nos z 10 cm poczułeś .

Ode mnie nie pobierali ... W domu są 4 osoby a pobierali tylko od jednej 

No raczej chyba wiedzą jak pobrać ? Czy jeżdżą takie cioty że nawet tego nie umieją ? 

Opublikowano

Mnie nie było przy pobieraniu ale jedna osoba była i mówi że patyczek to chyba do mózgu doszedł 😅

1 minutę temu, galan99 napisał:

To jak pokazują w telewizji jak pobierają to k**wa pacha tego patyka z 10 cm a jak w gardło pcha głęboko jak by celowo coś uszkodzić chciał aż ludzi cofa , dla tego pytam .

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Ciekawe jak oni tam płacą 

kobietom za***iście a facetom to tak sobie tym bardziej że to branża że spośród kobiet to każda jedna pierwsza lepsza która chce w tym "robic" może w to się wkręcić bez zbędnych wymagań predyspozycji itp a co do mężczyzn to wymagania są i to istotne 

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Mnie nie było przy pobieraniu ale jedna osoba była i mówi że patyczek to chyba do mózgu doszedł 😅

Przed mózgiem jest tkanka gąbczasta co chroni człowieka przed wirusami  to ją uszkodzić mogą i chyba o to chodzi im . 

wieje mocno .

Opublikowano

Z tymi kwarantannami to jest lipa. Dwa razy brat miał kontakt z zakażonym, dwa razy był na kwarantannie, mimo, że zamieszkujemy razem, ja za drugim na kwarantannie nie byłem.  W pierwszym przypadku zostałem objęty w drugim już nie, choc sytuacja taka sama. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Piotrek1975 napisał:

robiła test negatywnie wyszło

a to ona pewnie gdzies pracuje

Duzo masz ha?

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

OC Nw i assistance do 100 kilometrów 508zl

od Golfa w TDI 503zł/rok

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Za 1.9?

Hujdaj 2.0 z nnw ok 380

Przy wypadku w ubiegłym roku Grześ z tego dostał ok 5tyś

im nowsze auto tym taniej-tak jak wyżej, Gol f z 1.9 503zł, a Fiat z 2.0 375zł/rok

1 godzinę temu, kontenovy napisał:

olej PZU, to zdziercy

1 godzinę temu, galan99 napisał:

To jak pokazują w telewizji jak pobierają to k**wa pacha tego patyka z 10 cm a jak w gardło pcha głęboko jak by celowo coś uszkodzić chciał aż ludzi cofa , dla tego pytam .

nie przesadzaj, oni tego dla przyjemności nie robią, da się przeżyć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v