Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kobitkę dziś zastawiłem przyczepami pod sklapem jakem się zatrzymał po zapalniczkę i paczki i o dziwo nawet mnie nie zj***ła. No to jej dałem jednego 🤣 jej miną bezcenna, ale przynajmniej jak stanąłem to powiedziała okok ja poczekam, mam czas 

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Kobitkę dziś zastawiłem przyczepami pod sklapem jakem się zatrzymał po zapalniczkę i paczki i o dziwo nawet mnie nie zj***ła. No to jej dałem jednego 🤣 jej miną bezcenna, ale przynajmniej jak stanąłem to powiedziała okok ja poczekam, mam czas 

To jeszcze nic, dziś kolejka do Maca w Sochaczewie zablokowała rondo na drodze krajowej, tak się ludziom jeść chciało fast foodów

Opublikowano

a to otwarli? kurna, to może jutro moją zapiekankę w Lubartowie zjem. 😍

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

To jeszcze nic, dziś kolejka do Maca w Sochaczewie zablokowała rondo na drodze krajowej, tak się ludziom jeść chciało fast foodów

W Chojnicach tak samo. Niby jakaś legendarna kanapka drwala wróciła do maka i ludzie poszaleli i muszą ją mieć🐒

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, pafnucy napisał:

A było zamknięte??

5 minut temu, donweter1989 napisał:

W Chojnicach tak samo. Niby jakaś legendarna kanapka drwala wróciła do maka i ludzie poszaleli i muszą ją mieć🐒

No, z ekogroszkiem nie mogłem spod obi wyjechać,bo potem to już dwie strony od wjazdu kolejka była, do tego dołożyć dziodków i niedzielnych kierowców i korek murowany

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
6 minut temu, pafnucy napisał:

No nie mów, że te stare podeszwy spod Jubilatu Ci smakują i jeszcze zgniłe pieczarki na wierzchu i wyrób seropodobny

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

A było zamknięte??

no budka z hod dogami i takimi tam zamknięta była ostatnio.

1 minutę temu, Partyzant85 napisał:

No nie mów, że te stare podeszwy spod Jubilatu Ci smakują i jeszcze zgniłe pieczarki na wierzchu i wyrób seropodobny

no uwielbiam. no nie mów że nie lubisz? poważnie. nigdzie takich nie ma!

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

A było zamknięte??

No, z ekogroszkiem nie mogłem spod obi wyjechać,bo potem to już dwie strony od wjazdu kolejka była, do tego dołożyć dziodków i niedzielnych kierowców i korek murowany

Z jednej strony to nawet dobrze, bo prędkości nie przekroczyłeś a podobno teraz mają strasznie karać za przekroczenie prędkości. Niby tak jak na tym filmiku

Opublikowano
12 minut temu, bratrolnika napisał:

Kolejki po kanapkę drwala.

Opublikowano
4 minuty temu, pafnucy napisał:

no uwielbiam. no nie mów że nie lubisz? poważnie. nigdzie takich nie ma!

7 minut temu, Partyzant85 napisał:

Kurna, jeśli partyzant napisał prawdę to wierzę Ci na słowo🤭

Opublikowano
5 minut temu, pafnucy napisał:

nigdzie takich nie ma!

No tu się z Tobą zgodzę.  Trudno znaleźć równie niedobrą zapiekankę. Nawet w Radomiu na dworcu mają lepsze.

Aż się chyba przejadę jutro z rana i wszystkie bułki wykupię z tej budki 🤣 Ususzy się dla bażantów na zimę żeby dokarmiać a Ty sobie cebularza co najwyżej w Społem kupisz 🤣

Opublikowano
4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

A najlepiej jak się poślizgniesz i o taczkę ryj obijesz

Jak Jan Rodzeń ? :D

Opublikowano
2 minuty temu, Partyzant85 napisał:

No tu się z Tobą zgodzę.  Trudno znaleźć równie niedobrą zapiekankę. Nawet w Radomiu na dworcu mają lepsze.

Aż się chyba przejadę jutro z rana i wszystkie bułki wykupię z tej budki 🤣 Ususzy się dla bażantów na zimę żeby dokarmiać a Ty sobie cebularza co najwyżej w Społem kupisz 🤣

niedobry Ty jednak jesteś. :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v