Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mraukot napisał:

galan99 napisał: Zamość , Krasnystaw jak tak dalej będzie dziś i jutro a ma tak być to 120 litry spadnie . U mnie od wczoraj 94 i ciągle pada, więc te Twoje 120 (przypuszczalne) nie jest niczym nadzwyczajnym.. I naucz się wreszcie, do qrwy nędzy, odmieniać litr - litrów !!!

Opublikowano (edytowane)

Przyślą kolejną burza ale teraz to chyba dyebie bo słychać jeden huk od deszczu.tamta  burza zostawiła 1.5l a ta dopiero zaczyna padać.mqla chmura i jasna a grzmi i łyska się jak by była ogromna burza

@Pafnucy astronomiczne lato to dziś się zaczęło a jutro kalendarzowe

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
Opublikowano
21 minut temu, leszek1000 napisał:

Tak zrobili mu testy. Sam potwierdził na fb 

A u mnie w gminie tylko wybory kopertowe bo niby epicentrum.....i to w mojej wiosce....a życie toczy się normalnie jak by żadnego wirusa nie było....Wlkp

• Like 1
Opublikowano

Marzec (liczone od 4 marca)- 18mm

Kwiecień- 12mm

Maj- 142mm

Czerwiec jak do tej pory- 45mm

Opublikowano (edytowane)

U mnie na dzisiaj w czerwcu 42mm dobrze by było żeby chociaż do 60 dobiło 

Od początku marca do dzisiaj 165 mm

Edytowane przez XTRO
Opublikowano
XTRO napisał:

1 godzinę temu, ZELKOW napisał:

Gdzie ten przepust był ? to z jaką predkoscią przywaliłeś że dachowałeś? Zdrowia 👍 @Pafnucy jak tam podlało trochę Ciebie ?

W Siemieniu. Wjechalem w rów i uderzylem wtedy. Jechałem coś koło 90-100. Dzięki 

to całe szczęście że rów a nie jeziorko

Opublikowano

cały tydzień od południa to dziś dla odmiany od północy niecałe 5km. Jest sucho, od tygodnia większość gatunków traw nie rośnie a od kilku dni nawet kupkówka stoi w miejscu.

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Bananek napisał:

mój wpis powyżej to był czarny żart. nikogo nie ubijajcie.

Głupolu usuń to 🤦 Nie za takie teksty do ciupy wsadzić potrafią 😋

Edytowane przez pedro2
  • Haha 1
Opublikowano
36 minut temu, Piotrek1975 napisał:

11 mm i nadal pada🤽‍♂️🚣‍♀️🌧

Identycznie jak u mnie i ciągle pada. 

Opublikowano
pedro2 napisał:

34 minuty temu, Bananek napisał:

mój wpis powyżej to był czarny żart. nikogo nie ubijajcie.

Głupolu usuń to 🤦 Nie za takie teksty do ciupy wsadzić potrafią 😋

usunąłem. a wiadomo w dzisiejszych czasach? teraz to nawet Pedrowi nie można ufać 😀😀😀

Opublikowano
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Ale zlewa przyszla

Nad Radomiem się kotłowało i poszło w twoją stronę. 

Opublikowano
13 minut temu, Bananek napisał:

usunąłem. a wiadomo w dzisiejszych czasach? teraz to nawet Pedrowi nie można ufać 😀😀😀

A Ty myślisz,że ja gupi? Screena zrobiłem 😎 teraz mi coś tylko zacznij brykać. 

Kurde o tej porze się tworzą komórki, ledwie co obok na Łomżę poszło. A u mnie godzinę temu stonka dokarmiana 

Opublikowano

znowu dolalo od wczoraj-nawet deszczomierz nie zalapal, a siano lezy juz tydzien ,3 razy przewrocone , jesli wierzyc prognozie na onecie to do zniw nie ma szans na wyszuszenie dopiero od 15 lipca jakas zmiana.   na piasku to dzisiaj by spokojnie wjechal, wszystko wsiakla

ja polecam

image.jpeg.6fed3adf289e9c576a429df1420fe21c.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v