Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, sumek666 napisał:

@danielursus3p tu nie chodzi o to żeby baby dawać za jednego "kretyna"

Chyba, że pół forum poczuje się obrazonych. 

Biorę głównie pod uwagę całokształt. Chyba, że byś zrobił numer jak @mds212 to 30 dni z automatu. 

No to jak źle się jakoś wyrażam, czy kogoś obrażam, czy robię jakieś zadymy, to powiedz. Albo się poprawię, albo całkiem usunę z tego portalu. Płakał nie będę, jak nie będę mógł używać af.

Nie rozumiem o co chodzi z @mds212 ?

Opublikowano
16 godzin temu, marcinl1991 napisał:

Powtórzyć , co to oznacza, żeby stara panna pisała z żonatym facetem ?

Z tego co mi wiadomo obiecałaś być grzeczny....

3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Bo dobrze było jak było

A teraz po ustawie kagańcowej to lepiej nic nie pisać jak pisać to co się myśli, a jak nie ma wolności słowa to po co się udzielać.

Tylko żebyście się nie przeliczyli z tymi punktami

Bo będzie jak na forum u frajerów 2 -3 wpisy na tydzień,  jedynie galeria i komentarze jakoś zipią.

Rysiek Ty chyba jeszcze na warunku Jesteś to trochu wytrzymaj 

9 minut temu, sumek666 napisał:

Biorę głównie pod uwagę całokształt. Chyba, że byś zrobił numer jak @mds212 to 30 dni z automatu. 

A Z nim o co chodzi? 

Słonko świeci ale wieje wiater

Opublikowano

A nie wiem, od świąt nigdzie dużym nie jeździłem. Ale fakt ujowo się jeździ w wiatr.

Opublikowano
Przed chwilą, danielursus3p napisał:

A nie wiem, od świąt nigdzie dużym nie jeździłem. Ale fakt ujowo się jeździ w wiatr.

Wczoraj jechałem za tirem najprawdopodobniej z pustym kontenerem, jak las się skończył i dostał podmuch z boku to aż naczepę bokiem szła 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

Gotówka to już coraz bardziej przeszkadza niż pomaga szczególnie że już teraz prawie wszędzie można płacić kartą 

I co to dobrego,NIC bo Państwo wszystko o wszystkim wie,zechcesz coś sprzedać np: na ryneczku i płać podatek a tak kasa w garść i nikt o niczym nie wie.

Wujo da ci prezent pieniężny i ci przeleje pieniądze i płać podatek od wzbogacenia się,a tak kasa w garść i nikt o niczym nie wie.

Zaczął polatywać śnieg a wieje tak ze przyłbica głowę przesówa.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Wszyscy kombinują jak wlezie,bo jak by ktoś nie kombinował to by g miał.

Zepsuła się pogoda już się nie da pracować przez ten śnieg z deszczem

Nawet jak by gotówki nie było,to łapówki i tak by byli w formie prezentu.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano
12 minut temu, Rolnik7343 napisał:

Wczoraj jechałem za tirem najprawdopodobniej z pustym kontenerem, jak las się skończył i dostał podmuch z boku to aż naczepę bokiem szła 

Nie koniecznie musiał być pusty. Jest dosyć spora powierzchnia. Nawet przy 40 tonach rzuca jak silny wiatr wieje.

Opublikowano

A potem się dziwią ze wypadki się dzieją,według statystyk KRUS to właśnie ze zwierzętami najwięcej wypadków i z maszynami.

A ciekawe czy ktoś na tym forum by umiał zrobić  masaż serca i sztuczne oddychanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v