Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, tomek904 napisał:

mam nht5.95 mocy mu nie brakuje pali w normie nic nie cieknie mógłby być trochę cichszy w 

Ale tu mowa o odpowiedniku td5, nie t5. W okolicy mam 3 nowe zetor, 2 forterry i 1 proxima cl, no to jedna awarie miała forterra na gwarancji jeszcze i to by było tyle, gospodarstwa około 40-60 ha plus krowy, zetory jako główne traktory

Opublikowano
20 godzin temu, modrzew napisał:

za sterowanie z błotnika się dopłaca? ja mam w podstawie w m4 i z tego co wiem to w M5 też jest, choć mogę się mylić.

W podstawie jest tylko sterowanie WOM z błotnika a reszty nie ma, coś słyszałem że to jakieś tam ich nowe normy bezpieczeństwa.

7 godzin temu, marluk napisał:

Od jakiego dilera dostałeś taka cene? To już po negocjacjach? Wydaje się bardzo dobra.

Egrol Sierpc. Cena bez negocjacji, ale powiedział że to już jest taka raczej ostateczna. Ewentualnie z 500 zł może zejść.Też spodziewałem się sporo większej oferty po wcześniejszych telefonach a tu miłe zaskoczenie. Podobno za 2-3 miesiące wchodzą nowe modele 5002  i one będą trochę droższe (3-4 % z tego co dealer mówił). Jeszcze zapomniałem dopytać czy ten model ma przedni wom. 5111 ma więc ten chyba też. 

Jeszcze się zastanawiam nad nh t5.85 ale on wyjdzie trochę drożej. 

Opublikowano

Też się zastanawiam nad zmianą T6 160 na t7 lub coś gabarytowo podobnego maszyna na 50ha jako główny koń bo u1614 słabo radzi sobie z agromasz brona aktywna +siewnik sn3000 nabudowany 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v