Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
57 minut temu, NewVario napisał:

Nh nie wytrzyma mój dziadowski NH t.5 rozpadł się przy 1800 mth. Znalazłem pięć innych osób którym stało się to samo. NIGDY WIĘCEJ GÓWNIANEJ JAKOŚCI CNH !!! 

Przestań bo Sumek zawału dostaniem 😂

Opublikowano

Nie rusza mnie to. 

T5 to nie T6 po pierwsze. Po drugie w każdej marce trafiają się felerne sztuki. To już w kwestii dilera żeby robił tak aby klient był zadowolony. Z tego co wiem to tam diler dał dupy po całości.

Opublikowano

Chodziło mi o markę NH nie o konkretne modele bo widać że lubisz smerfy

Opublikowano

Używa. Skoro ktoś akceptuje te ciagle podwyżki to będąc dyrektorem w Polsce odebralbys sobie kilkaset tysięcy premii???? Skoro ktoś płaci, jest sprzedaż to żaden inteligentny człowiek nie odbiera sobie kasy😂 6 lat temu Case był droższy niż jd a jak dziś czytam ceny za 6120m ponad 300 to podziwiam ludzi są skłonni tyle płacić.

Opublikowano

Właśnie chyba tylko o cenę. Miałem okazję pracować JD 6120M że skrzynią Commandquad i kulturę pracy, przrzucania połówek ma jak w moim korniku. Szarpie strasznie. Nie porównałbym tego do Cadillaca. Tam na serio trzeba wysprzeglac żeby zakresy przyciskiem zmieniać? Tak przynajmniej serwisant twierdził. Dyna 6 lub activ8/dynamiccommand o wiele lepiej się pracuje jak dla mnie. A co do JD to wczoraj dostałem ofertę na 6120M z ladowaczem za 355tys zł netto "i radziłbym się spieszyć bo bardzo duże zainteresowanie mamy" 🙊

Opublikowano
13 godzin temu, NewVario napisał:

JD leci w kulki z rolnikami. 12% od początku roku? Czy tam ktoś używa głowy?

To jest pewne ,myślę że 6% to max,  ale z drugiej strony kto bogatemu zabroni.

Opublikowano
10 godzin temu, Dodi napisał:

Właśnie chyba tylko o cenę. Miałem okazję pracować JD 6120M że skrzynią Commandquad i kulturę pracy, przrzucania połówek ma jak w moim korniku. Szarpie strasznie. Nie porównałbym tego do Cadillaca. Tam na serio trzeba wysprzeglac żeby zakresy przyciskiem zmieniać? Tak przynajmniej serwisant twierdził. Dyna 6 lub activ8/dynamiccommand o wiele lepiej się pracuje jak dla mnie. A co do JD to wczoraj dostałem ofertę na 6120M z ladowaczem za 355tys zł netto "i radziłbym się spieszyć bo bardzo duże zainteresowanie mamy" 🙊

Jedyne co sie nasuwa przy tej cenie to odpisz: co nagle to po diable. 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, przemek28_28 napisał:

widziałbym jakiś sens tych podwyżek gdyby ceny produktów rosły, a nie na tym samym poziomie od lat.

jak to ktoś powiedział ,trzeba obniżać koszty i zwiększać produkcję 🤣🤪

12 godzin temu, Dodi napisał:

i radziłbym się spieszyć bo bardzo duże zainteresowanie mamy"

a co z tatą?

Opublikowano

Ma ktoś świeże wyceny na ciągnik ok 150km? aczkolwiek 140 i 170 też w gre wchodzą. 6 cyl podłokietnik przedni tuz wom i amortyzacja osi ( najlepiej aby to uwzględniała oferta). Mile widziane jakieś informacje w sprawie korzystnego kredytu fabrycznego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v