Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Claas Arion 450 (125-130KM) Cis kolorowy, dach panoramic, amor osi i kabiny, opony 600 i 480 Treleborg, skrzynia Hexa z automatyką i eko, pamięć obrotów, bieg uwrociowy, rewers  w dżoju, klimatyzowany schowek, fotel premium wentylowany z niską częstotliwością, pełne oświetlenie led, pneumatyka jedno i dwuobwodowa, zaczep automatyczny i listwa, 3 pary wyjść sterowanych mechanicznie+ fabryczny ładowacz z hydraulicznym ryglowaniem = 315tyś. Przynajmniej rozstaw osi większy no i wyposażenie nie najgorsze. 

Opublikowano
12 godzin temu, Servio napisał:

u kumpla był mf7718 demo dyna 6 monitor podłokietnik z joyem wielofunkcyjnym takim cos jak w wersji skrzyni vt  ogólnie piekna maszyna do wziecia za 420 netto

I jakie wrażenia z jazdy miał , szczególnie chodzi mi o skrzynie- choć ja bym chyba szedł  w  dyna VT ,spalanie chyba mniejsze niż JD 6175 ,jaki komfort w kabinie  jego zdaniem po całym dniu pracy ,czy w trakcie pracy zauważył jakies słabe punkty, 

Opublikowano

ja mialem na testach 7715 vt. spalanie w tej samej robocie takie same jak w fendt 612 (przy beczce) tylko ze szybciej tą samą robote zrobilem. o wygodzie to nie ma co mowic bo wiadomo że nowy ciągnik to super. amortyzowana oś super, po bruku 30km/h i mało czuć. jedynie na datatronic 5 cieżko się połapać na początku. vario robi robote tylko trzeba pod siebie ustawić czułości skrzyni itd

Opublikowano
2 godziny temu, Dodi napisał:

A Claas Arion 450 (125-130KM) Cis kolorowy, dach panoramic, amor osi i kabiny, opony 600 i 480 Treleborg, skrzynia Hexa z automatyką i eko, pamięć obrotów, bieg uwrociowy, rewers  w dżoju, klimatyzowany schowek, fotel premium wentylowany z niską częstotliwością, pełne oświetlenie led, pneumatyka jedno i dwuobwodowa, zaczep automatyczny i listwa, 3 pary wyjść sterowanych mechanicznie+ fabryczny ładowacz z hydraulicznym ryglowaniem = 315tyś. Przynajmniej rozstaw osi większy no i wyposażenie nie najgorsze. 

A arion 530 o ile jest droższy?  

Opublikowano
11 minut temu, vodz napisał:

Jd i tak się dobrze sprzedają, jak na te ceny, ponad 330 netto to do fendt 300 nie dużo pewnie by brakowało

Pewnie ze 100k😂

Bo to nie kest tak ze tylko jd drożeje, wszyscy podnoszą, ale jedni z głowa a drudzy na wariata😂😂😂😂😂

Opublikowano (edytowane)

Case maxxum 135 -288 tyś zł skrzynia 16x16 z pelzakami, anortyzacja przedniej osi i takie tam podstawy. Cvx maxxum  w tym samym wyposażeniu 330 tyś zł. Brać cvx ? Czy sobie odpuścić skoro strata mocy to 15 % ?

Edytowane przez Emilio
Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, radzioRS napisał:

Ponad 6500

A znacie może przybliżoną cenę MF 7714

mój 7714S waży 6700 przy małej ilości paliwa a 7718 ma wieksze koła więc myślę że okolo 8 ton

szukaj u dilerów MF na placu mogą jeszcze mieć 7714 gdzieś nawet na oto moto widziałem niedawno

Edytowane przez jurasman
Opublikowano

Co sadzicie o mf 5709 M? Jak sie sprawuje?

agco 4 cylindry, 95 km, skrzynia dyna 4 16x16, pelzaki, przedni tuz, opony 540 r38, obrotowy fotel, wom 1000, 3 wyjscia hyrdauliczne za ponizej 200 netto?

minus ze tylko roczna gwarancja

Czy cos innego byscie polecili do max 200 netto do max 100 km

Opublikowano
1 godzinę temu, jurasman napisał:

mój 7714S waży 6700 przy małej ilości paliwa a 7718 ma wieksze koła więc myślę że okolo 8 ton

szukaj u dilerów MF na placu mogą jeszcze mieć 7714 gdzieś nawet na oto moto widziałem niedawno

Aż taka różnica między 7714 a 7718 bo to te same modele 7719 on już jest większy i na pewno ma ponad 8 ton

3 godziny temu, Emilio napisał:

Case maxxum 135 -288 tyś zł skrzynia 16x16 z pelzakami, anortyzacja przedniej osi i takie tam podstawy. Cvx maxxum  w tym samym wyposażeniu 330 tyś zł. Brać cvx ? Czy sobie odpuścić skoro strata mocy to 15 % ?

To jest cena wyjściowa 

Opublikowano
12 godzin temu, ahten napisał:

Co sadzicie o mf 5709 M? Jak sie sprawuje?

agco 4 cylindry, 95 km, skrzynia dyna 4 16x16, pelzaki, przedni tuz, opony 540 r38, obrotowy fotel, wom 1000, 3 wyjscia hyrdauliczne za ponizej 200 netto?

minus ze tylko roczna gwarancja

Czy cos innego byscie polecili do max 200 netto do max 100 km

Z ceną raczej w takim wyposażeniu się nie zmieścisz. Podstawa tak pi razy drzwi 195 netto ( dyna4, 2 pary wyjść, 540/540e, felgi r34). Minus też taki , że w Mkach do Adblue jest dodany jeszcze DOC i będzie też co jakiś tam czas wypalał ( nie tak jak przy DPF ale jednak będzie ) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danex
      Witam

Jeśli macie jakieś cenniki kombajnów zbożowych to wrzucajcie. najbardziej zależy mi nA JD

pozdrawiam
    • Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
  • Dodaj nową pozycję...
v