Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli daje naprawdę 10zł netto kg E klasa to według mnie są to wirtualne pieniądze, czyli ok 8zł netto żywiec , ktoś za wszelką cenę próbuje ściągnąć towar z rynku niekoniecznie martwiąc się o zaplatę,czym więcej dana firma daje powyżej ceny rynkowej tym trudniej ściągnąć później należność ,moje własne obserwacje rynku z ostatnich 25 lat

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Agencja nie umie odpowiedzieć jak by to było musi być obrót stada a zwykły rolnik nie ma prawa zabić świni tylko w rzeźni

NIE CYTUJ POPRZEDNIEGO POSTA!!!

Edytowane przez sumek666
Cytowanie poprzedniego posta
Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

a zwykły rolnik nie ma prawa zabić świni tylko w rzeźni .

Bzdurę tu napisałeś . W sobotę na dwóch wykonam wyrok i wszystko zgodnie z prawem .

Opublikowano (edytowane)

Napisałem . Wszystko zgodnie z prawem i procedurami !

Strefa niebieska

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v