Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
22 godziny temu, maczopestka napisał:

Propozycja dziś za 6 sztuk, 3 rkowe i 3 o klasa ale nie wieszaki tylko takie nawet w mięsie, 6.8 netto. Północne mazowsze, okolice Makowa Mazowieckiego. Pogoniłem gościa.

Który taki rozrzutny? 

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj zgodzone 5 hf i dwa SM 7.50 brutto na brut 5% WSC Chciałem 8 i 7.5 ale dwa hf słabsze  ważone będą ogólnie 

Edytowane przez Zdzinio
Opublikowano
13 minut temu, maczopestka napisał:

Wincyj ubojni-lepsza opłacalność produkcji mówisz Pan? Ile można wstawić opasów do kurnika 20 m2 ???? Jadę po cielęta jak tak! 1000 za hf i czemu tak tanio! 🤣🤣🤣

A inteligentny Kaczyński piątkę dla zwierząt i tak w prowadz tylko czeka na stosowny moment.tefo nawet właściwie ubojni nie wiedza

Opublikowano

Toc to znowu amerykany będą nas lupic.kolejne osi Poland. Nie ma czego świętować 😢

Opublikowano
14 minut temu, nikolas29 napisał:

A inteligentny Kaczyński piątkę dla zwierząt i tak w prowadz tylko czeka na stosowny moment.tefo nawet właściwie ubojni nie wiedza

Zaprawdę powiadam Wam- oni już sami nie wiedzą czy to wprowadzą. Wszystkie protesty grzeją w TVP oprócz rolniczych bo ich to jednak trochę uwiera, tak jak obornik pod domami, dlatego myślę, że po buńczucznych wypowiedziach skończy się na niczym (patrz ustawa o IPN, czy veto budżetu UE)

• Like 1
Opublikowano

nie ! mylisz się

7 minut temu, HF86 napisał:

Toc to znowu amerykany będą nas lupic.kolejne osi Poland. Nie ma czego świętować 😢

Może ma ktos z was krowy ,jałówki rasy galloway ? Chętnie kupię 

Opublikowano

To kto to taki?nie trzymaj w niepewności.mialo być osi tak było w planach. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v