Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo Europa od zawsze uważała sie za lepsza i chcą wprowadzić nowy trend, pokazac światu inna ideologie, trochę tak jak z podbojami i kolonizacja. bo zarobi ktoś a ktoś inny padnie. 
tak jak w Europie ogranicza sie na potęgę emisje dwutlenku węglan najwięksi truciciele jak USA, Chiny i Indie nie podpisały go, a hitem dla mnie jest ze Japonia zorganizowała konferencje na swoim terenie i tez sie wycofała z deklaracji podpisania😂😂😂😂😂😂😂😂

Opublikowano (edytowane)

Propozycja dziś za 6 sztuk, 3 rkowe i 3 o klasa ale nie wieszaki tylko takie nawet w mięsie, 6.8 netto. Północne mazowsze, okolice Makowa Mazowieckiego. Pogoniłem gościa.

Edytowane przez maczopestka
Autokorekta
  • Like 1
Opublikowano
15 godzin temu, nikolas29 napisał:

Sołtysie tygrysie 

No w sumie nasz @soltys48też silna osobowość 😎, dlatego nie dziwi skojarzenie z tym 😊

10 godzin temu, pablo6234 napisał:

Do 2050 roku to zapomnimy co to była Unia :)

Obyś miał rację dobry człowieku 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, AndrzejMikulewicz napisał:

Był przed chwilą naganiacz ecobeef byki o 13netto niby krowa 350 mięcha na sobie 10,40 netto. Opinie jakieś? Jak z kasą? 

Kuzyn dał na próbę 3 sztuki na wbc im i na żywo i mówił , że ponad 5 stówek na sztuce był do przodu. Wszystko ważone na ogólnej 

Sam się waham , bo już raz inny zakład w .uja zrobił 

Z tego co kojarze to jesteś z NIL

Edytowane przez robert123farmer
Opublikowano
3 godziny temu, robi57362 napisał:

mnie ciekawi tylko jedno po jaki uj to zakazywac ? w UE zakarza a cala Azja Afryka Ameryka ręce zaciera jaki to europejczyk głupi

Bo unią to rządzą eko oszołomy 🤷‍♂️ 

Opublikowano
2 godziny temu, robert123farmer napisał:

Kuzyn dał na próbę 3 sztuki na wbc im i na żywo i mówił , że ponad 5 stówek na sztuce był do przodu. Wszystko ważone na ogólnej 

Sam się waham , bo już raz inny zakład w .uja zrobił 

Z tego co kojarze to jesteś z NIL

Tak jestem z NIL. Mnie Osi zniechęciło do pouboju. Niby Zabłocki do nich też odstawia a o naszą wioche zbiera. 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, AndrzejMikulewicz napisał:

Był przed chwilą naganiacz ecobeef byki o 13netto niby krowa 350 mięcha na sobie 10,40 netto. Opinie jakieś? Jak z kasą? 

Dawno tam nie oddawałem. Różnie wychodziło. Podobno jak pierwszy raz oddajesz jest ok później kroją coraz bardziej. Raczej opinie mają kiepska

6 godzin temu, maczopestka napisał:

Propozycja dziś za 6 sztuk, 3 rkowe i 3 o klasa ale nie wieszaki tylko takie nawet w mięsie, 6.8 netto. Północne mazowsze, okolice Makowa Mazowieckiego. Pogoniłem gościa.

Kto taki nie wyrywny z ceną?

Edytowane przez Pitraszek
Opublikowano
26 minut temu, Pitraszek napisał:

Dawno tam nie oddawałem. Różnie wychodziło. Podobno jak pierwszy raz oddajesz jest ok później kroją coraz bardziej. Raczej opinie mają kiepska

Lokalna ubojnia ze Skórznic koło Winnicy. Zabrał w końcu handlarz po 7.2 netto (na B z Czarnostowa).  Średnia waga 718 netto. Cena słaba bo mam wagę.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, maczopestka napisał:

Lokalna ubojnia ze Skórznic koło Winnicy. Zabrał w końcu handlarz po 7.2 netto (na B z Czarnostowa).  Średnia waga 718 netto. Cena słaba bo mam wagę.

Znam jednych i drugich. Ten na b kiedyś woził do getmoru a teraz to nie wiem. Kiedyś brał trochę u nas ale podpadł na wadze

Opublikowano
maczopestka napisał:

26 minut temu, Pitraszek napisał:

Będziesz następnym razem oddawał to się odezwij do mnie to dam Ci może lepszego kupca.

Opublikowano
59 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Będziesz następnym razem oddawał to się odezwij do mnie to dam Ci może lepszego kupca

Dzięki. Następne w lutym jadą, chętnie zmienię odbiorcę bo mam dosyć słuchania że waga zawyża( nowa elektroniczna).

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, AndrzejMikulewicz napisał:

Tak jestem z NIL. Mnie Osi zniechęciło do pouboju. Niby Zabłocki do nich też odstawia a o naszą wioche zbiera. 

Miałeś z Osi jakąś przygodę? Mnie ostatnio korcilo, ale łeb pod zimną wodę i bydło poszło na żywą po przedpłacie... 

Opublikowano

u mnie też byl dzisiaj pan Piotr z ekobifu ;) 13 zł szalu nie robi. Żyd się zwinął ale cena ma zostać. te poubojowki niech sobie w dupę wsadza. w zeszłym tygodniu zalegalizowali mi duża najazdówke i teraz jestem gość 😎 pusto. pełno. 10 minut samochód załadowany i bezpiecznie.

Opublikowano
5 minut temu, kali2107 napisał:

u mnie też byl dzisiaj pan Piotr z ekobifu ;) 13 zł szalu nie robi. Żyd się zwinął ale cena ma zostać. te poubojowki niech sobie w d*pę wsadza. w zeszłym tygodniu zalegalizowali mi duża najazdówke i teraz jestem gość 😎 pusto. pełno. 10 minut samochód załadowany i bezpiecznie.

I teraz będzie: Coś ciężkie te Pana byki?! Nie wyglądały na takie! Pewnie masz Pan taki pilot co wagę zmienia! Wyjmij Pan te ręce z kieszeni! 😂🤣🤣

• Haha 3
Opublikowano
1 godzinę temu, kali2107 napisał:

u mnie też byl dzisiaj pan Piotr z ekobifu ;) 13 zł szalu nie robi. Żyd się zwinął ale cena ma zostać. te poubojowki niech sobie w d*pę wsadza. w zeszłym tygodniu zalegalizowali mi duża najazdówke i teraz jestem gość 😎 pusto. pełno. 10 minut samochód załadowany i bezpiecznie.

Podwórko będziesz miał zalane po każdej odstawie. 😎

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v