Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czym ?

3 minuty temu, debrzyna napisał:

Odznaczenie ?

Za całokształt ? Ty że przeciw ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Wczoraj sprzedane 9 sztuk byka... 8 sztuk w o klasie i 1 w r średnia waga 630 brutto a cena to 7 netto... Waga ogólna. Pojechał do biernackiego ale kupujący to lokalny pośrednik z ok leszna

Opublikowano
7 minut temu, karrol napisał:

Wczoraj sprzedane 9 sztuk byka... 8 sztuk w o klasie i 1 w r średnia waga 630 brutto a cena to 7 netto... Waga ogólna. Pojechał do biernackiego ale kupujący to lokalny pośrednik z ok leszna

Jaki pośrednik jeśli można wiedziec... Kiedy kasa??? 

Opublikowano
19 minut temu, karrol napisał:

Byczki nieduże, u nas powyżej 750 daliby więcej... ostatnio jak sprzedawalem na początku listopada dostalem po 7.5 i 7.7 brutto, dziś widziałem gościa z Agrostaru i chwilę pogadałem z nim i powiedział, że za te byki teraz wziął bym 8zl na pewno... nir chcialem juz ich trzymac, wagowo i tak nie zszedl zaden ponizej 800 kg brutto, a kasa byla potrzebna 

Opublikowano
46 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Pan Łuniewski złożył taką propozycję. Getmor narazie słabo za byka ale też szykują podwyżki bo narazie ładnie płaca ale za jałówki w U klasie.

Jak u nich z płatnościami? 

Opublikowano
1 minutę temu, donweter1989 napisał:

Z kasą w terminie i z wagą nigdy u Łuniewskich problemu nie było. Za to cena przynajmniej dla mnie zazwyczaj niespecjalna.

A z kim warto pohandlować?  Bo będę na marzec miał 24szt???

Opublikowano

czas najwyższy bo ile można czytać czy się opłaca czy nie.

Opublikowano
2 minuty temu, kali2107 napisał:

czas najwyższy bo ile można czytać czy się opłaca czy nie.

A opłaca się , czy nie ? 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

Już forum się kończy

Tak rano ? :o

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v